2021. január 29., péntek


hiányzik prince!!!
öreg vagyok és nosztalgikus és a new girlt nézem, és prince van benne és sírok

igaz, kicsit bebasztam, nem iszom eleget mostanában

hiányzik minden, 
hiányzik bármi

ááá

fuck these fucking weird times we're living in

WHAT IS EVEN HAPPENING?!


2021. január 26., kedd

 
és egy szép follow-up az átlátszótól:
egyenként mindegyiknek a retkes kurva anyját!!!
és minden fasznak is, aki rájuk szavazott.


2021. január 22., péntek

esti mese

 
szerintem kurva érdekes, mondjuk semmi meglepő, hiszen mindannyian tudjuk, hogy putyin egy retkes, pszichopata féreg.




orosz, angol felirattal.


brávó!







2021. január 19., kedd

drogprevenció

 

ez az szerintem:






nem az, hogy ha odaadod a haverodnak a spanglit, akkor lecsuknak öt évre, MERT ha ma spanglit szívsz, holnap heroint lősz és másnap meghalsz a gecibe, miután kinyírtad a családod.

mert amikor elmondják neked a rendőrök gimiben, hogy a DROG ROSSZ, és utána beleszívsz az első spanglidba vagy bedobod az első ekidet, és rájössz, hogy nem bazmeg, ez kurvajó, akkor onnantól el is veszett az üzenet. 

ellentétben azzal a full legális és teljesen elfogadott (sőt: keresztyén kormányunk által nagyban promótált) szerrel, amit alkoholnak hívnak. 




biztosan én vagyok a geci, de már teljesen kész vagyok a kibaszott gyerekposztoktól. kurva unalmas képek ugyanolyan kibaszott csecsemőkről.
a kedvencem, aki havonta kirakja, hogy pistike hány hónapos... de így semmit nem csinál, csak így ott van egy gyerek egy kibaszott papírral, hogy négy hónapos. 

kiii a faszomat érdekli?! legalább lenne valami kontent bazmeg, lehányt, beszart, valami, de nem, csak fekszik bazmeg egy ronda csecsemő egy gyerekágyon.
értem, hogy ez kurva érdekes a családnak vagy nemtom, de mi a faszért kell ezzel teleszpemmelni az ismerősök falát? az tök korrekt, ha valami zárt csopprtba vagy barátoknak, de nem. 

agyamat eldobom.

2021. január 14., csütörtök


hiányzik a körtköbén. most biztos csinált volna valami nagyon jó számot, vagy valami szart, de azt hallgatnám épp most.

meg a filipszejmúrhoffman is. valami nagyon jót alakítana épp. monnyuk mikor nem.

néha így eszembe jutnak ezek az arcok. valaki posztolta a hítledzsört, és azon is úgy beszomorodtam. 

miért nem a faszfejek halnak meg a gecibe?!?

amúgy tudom. mert a buta, gonosz, tehetségtelen emberek nem tudják, hogy buták és gonoszak. ők azok, akik a legmagabiztosabbak, és nem gyűlölik magukat, és nem ölik meg magukat  a legmélyebb mélyponton és nem kell halálba kábózniuk magukat, hogy el tudják viselni ezt a rohadt kibaszott életet.



2021. január 12., kedd

hair



fodrászom... imádom :D évek óta nem voltam. full lehentelte a hajam, mert a vége teljes fos volt, leszakadt, letört, és a tövénél meg tök sűrű. meg rohadtul hullik.

úgyhogy most rendbe tette (megint pamacscopfom van, pedig már tök hosszú volt...). aszonta, a nagy fogyás miatt is lehet a hajhullás. fasza.

ilyet mond: "nézem a képeket, hogy hogy lefogytál, mondom ÚRISTEN, EZ RÁKOS?" ez kurvára nem vicces amúgy, de én szakadtam, meg ahogy mondja... also: köszi, i guess😂

meg hogy vegyek ilyen vitaminszarokat meg KOLLAGÉNT, mert attól rendbe jön, és mostantól rendesen fog nőni. mert van egy csomó ilyen kis babahaj, amik most nőnek egy fél éve, a végén lévő hosszúk meg kiesnek a gecibe. bjutiful. szőrözzük a lakást az ebekkel.

mindenki a kollagént nyomja... szal beadtam a derekam... vettem kollagént gecc. aztán meglátjuk, behányok-e tőle lolz.


mi lesz a következő, SZEMRÁNCKRÉM?!? :(((


2021. január 10., vasárnap


:O

ez a csávó jön budapestre tetoválni!!!

i have to get an appointment. 

szerintem csodálatosakat csinál!!!



update: appointment fixed, előleg befizetve ááááá!!!!! februárban varr!!!


2021. január 9., szombat

el is felejtettem, pedig:



2020, a kibaszott év, amikor gimi óta először felment a fű ára :(((


also, január 9.: sikerül átállítanom téli időszámításra a termosztátot a nappaliban.


2021. január 8., péntek

lyfe



should I be buying necessary stuff and getting shit fixed in my apartment, but I bitch about money all the time and postpone it from month to month?

yes.


did I just order another pair of shoes online because it was too cheap even though I still have two new pairs from last year that I never even wore outside, and another one that I did once?

also yes.



ok bye.


2021. január 7., csütörtök

JAJ EZEKET ELFELEJTETTEM!🙃



kívánságotok számomra parancs!

holovác egy... és holovác kettő!


egyébként a kalandjaik lekövethetők a rajongóknak fenntartott platformon😏 (foreverfagylalting insta)




2021. január 6., szerda

bréking!!!


elolvastam egy cikket az indexen lol. nem nagyon néztem vissza, mióta szétbaszták, de kivi voltam a zenerovatra, úgyhogy rákattintottam erre

hát nem akarok geci lenni, de mint egy tizedikes iskolai fogalmazás kábé a stíló :(

szerintetek nem? ezek a buta mondatok, mint amikor egy gimis szépen akarja elmesélni a  nyári szünidőt, hogy tetsszen a tanároknak. szentem tök kínos bazmeg egy ekkora újságban ilyen minőségű cikket kitenni. 

pont a minap jutott eszembe, hogy mekkora faszaság volt már a quart, jézusom... abból se maradt semmi, csak az emlékek. vitte a ner, amikor szétkúrták az origót. 

rip normális zenei magazinok. 
also rip [inzert egytrillió kibaszott dolog, amit a fidesz kormány szétkúrt for money]

:( fuck this shit.

bícsparti jejjejjojjoo

ide fogok elmenni, ha lehet, előszörre:
berlin, nyuszóék
amszterdam ahhhhh
japán, ha valaha lesz még rá pénzem az életben
bécs, anitával zenét írni


de ami nagyon kéne, az egy kis tenger... ah (de csak mer a viktor monta, hogy az a magyaroknak kell meg jár. gyorsan ideírom, hogy orbán takarodj azért.)

ha lesz rá mód, tavasszal mégpedig elmegyek egy tengerpartra. mondjuk beülök a kocsiba és meg sem állok piranig. nem kő nekem repülő. csak a sós illat meg a hullámok hangja.

hát szombaton egy kis római parttal próbáltam enyhíteni a sóvárgást, egyébként klassz volt. csak sajnos más is rájött, hogy ott kurvajó a duna-part. ezér kéne egy prájvet bícs.

mondjuk mindezek előtt azt kéne kitalálnom, hogy ha visszamegyünk az iribe, mit csinálok a süvöltő kiskutyával, hogy ne basszanak ki a szomszédok a házból.

eh.
ehhh.

2021. január 1., péntek

summa


szép ez a nap. jesz. én nulla óra kettőkor úgy megkönnyebbültem, pedig majdnem átfilmeztük csével az éjfélt!

ma megmértem magam. tavaly január 1 óta lefogytam 17 kilót, aztán a második hullámban a téli depike alatt ebből kb 7 visszacsusszant. nem baj, túléltem a tavalyt gecc. és ha egyszer meg tudtam csinálni, megint meg fogom tudni. 

all together amúgy nem panaszkodhatok, van még meló, van kutya, van lakás, van kaja. 
a kutyák mondjuk néha halálba fárasztanak és egyszer végigaludnék egy éjszakát is, de majd egy nap. 

csak hát igen. egy koncert. egy pár fröccs a pultnál. bebaszva hazabékávézni egy forró nyári éjszakában. tengerpart. hegyek, vizek, emberek, tájak, messzi városok eldugott utcácskái. hiányoztok mind nagyon de nagyon. 
tudom, hogy first world problem, de lassan fizikai fájdalmat okoz utazós képeket nézegetni. utoljára két éve tavasszal utazgattam, hosszú hétvége berlinben meg húsvét piranban. meg két hétvége bécsben, és nagyon hiányzik minden. 

egyszerre nehéz és egyszerű nekem, mert amúgy is egy itthonülős nyugdíjas lettem, de azért próba meg koncertek meg bármi, kaja vagy kávé, szal néha azért mozdultam. most meg tényleg folyton itthon vagyok. online vásárolok, csak a kutyákkal megyünk ki. 

furcsa egy év volt ez. mennyi veszteség. szfe, dürer, szájer - JUST KIDDING THAT WAS THE BEST PART!!!


na jó szóval tartsatok ki. tartsak ki.
idén már menni akarok koncertre. csak egyre! lehet kicsi is! de az őszi blondie-garbage turnéra se mondanék nemet angliában lel.

csók, pajtik