2022. augusztus 29., hétfő

2022. augusztus 23., kedd

túl sok a felhő!

 
jajistenem, ez annyira komikus, hogy kirúgták az OMSZ vezetőjét, bazmeg ezt mondtam, hogy ez lesz, mint egy rossz filmben, amikor kiderült, hogy rájuk kenték a döntést, hogy bazmeg ki fogják rúgni őket, mert nem olyan az idő, mint amit akarnak :D

ELKÉPESZTŐ, hogy annyi vér nincs a pucájukban, hogy amúgy egy -szerintem- teljesen legit döntést bevédjenek... pár éve emberek haltak meg a tűzijáték alatt, az nem egy legyen-e parti vagy sem döntés. ezen életek múlnak bazdmeg, ha így döntöttek, hát így döntöttek, mert ezt látták jónak, de nem, még ezért sem bírnak felelősséget vállalni. el ké pesz tő. bazmeg tényleg tiszta tanú ez az egész valóság, amit a kormány tol. 

röhögnék, ha nem sírnék, ha nem röhögnék...


2022. augusztus 22., hétfő

408,18

 
voltunk otthon villámltatgatáson a hétvégén, nyuszóék esküvőjén (kurvajó volt! utálom az esküvőket, de ez klafa volt, jól be is basztam, de hát sho úgy briefelt minket, hogy we have to get shitfaced, és ezt maradéktalanul hoztam is. ötre értem haza, pedig benne volt, hogy éjfélre bealszom :D)...

...na de hogy vittem-hoztam embereket berlin-bp-berlin vonalon, pl egy kolléganőmet, és mikor kiraktam a kocsiból, adtam neki egy kis magyar pízt, hogy eljusson a szállására, ötezer forintot, és mondta ó, ne ilyen sokat, én meg így ah no worries, it's like 12 euros, és aztán így belegondoltam, hogy neeem, biztos nem lehet annyi, de bazmeg tényleg annyi, ma 5000 forint 12,25 euró... O.O azért az kurva kemény! vagy csak nekem, mert euróban keresek? vagy nemtom, de az azért vad szerintem rohadtul, ha mondjuk így elmész nyaralni és euróban kell fizetni...




2022. augusztus 17., szerda

'murica

 
az ország, ahol nem lehet abortuszod, mert 16 évesen nem vagy elég érett hozzá, hogy meghozd ezt a döntést, de ahhoz igen, hogy szülj egy kibaszott gyereket. 

elképesztő számomra, hogy ez ma történik a világban. meg úgy eleve, az alapkérdés, hogy öreg, bigott bácsik mindenféle mondvacsinált vallási szabályokat erőltetnek emberekre, akik nem gyakorolják azt a vallást. abban az országban, ami a land of free és kibaszott büszkék az alkotmányos jogokra, mint pl. szólás- és vallásszabadság. oh wait...
 
nem kell amúgy sok hozzá, és magyarországon is lesz ilyen. az országban, ahol gyerekek százezerei éheznek. ahol nincs elég tanár. ahol az iskolák nem tudnak télen befűteni, mert nincs pénzük. ahol nincs szociális védőháló egyáltalán, nincs mentális segítség, iskolapszichológus. ahol magadra vagy hagyva, ha mondjuk az a gyerek betegen születik. ahol legálisan kilakoltathatnak három gyerekkel, két napot hagyva, hogy találj új otthont. ahol vannak kórházak, ahogy egyes időszakokban nem lehet szülni, mert nincs orvos. 
de mindenképp szüljed meg, mert biblia!!!

tényleg, mintha ezeknek az embereknek nem lenne agyuk. de az, hogy a valóságot egyáltalán nem érzékelik, az biztos. 

nem azért nem szülnek a magyar nők, mert köcsög lipsi buzik, hanem mert ki a faszom akar ebbe a rothadó tócsába gyereket szülni?? milyen jövőbe szüljön ide gyereket??? hát azt nem tudja az ország, hogy pár hónap múlva hogyan fogja kifizetni a fűtést meg a villanyt! nem hogy a gyerek beiskoláztatását meg minden egyebet. hát az eszem megáll tényleg. 

nagyon-nagyon rosszfelé halad minden. remélem, lassan eljön a rock bottom, ahonnan csak felfelé lehet, mert ez egyre keményebb ez a trip.


2022. augusztus 16., kedd

cél

 
életcélom kurvára nincs már régóta, ami volt, az már meglett, de azt szeretném elérni lassan negyven évesen, hogy találjak egy olyan kibaszott lakást, ahol nem kelt fel minden egyes kibebaszott hajnalban a kurva kukás bazdmeg. csak egyszer hadd lakjak ilyen helyen. eddig nem nagyon sikerült negyven év alatt. igaz, ahogy a berlini albérletpiac áll, kábé egy üres matracot is kivennék egy s bahn megállóban, 1200 kalt, no anmeldung. 

annyi a jó hír, hogy nem kell kiköltöznöm szeptemberben, mert dorkáék még nem jönnek vissza (GÁDBLESSZ BAZMEG!!!), úgyhogy offisöli ráhúzunk a bérletire még egy évet. de ha találok valamit, akkor költözhetek bármikor. hát ez iszonyú mázli.
és az a para, hogy már most attól félek, hogy a kövi egy évben SEM FOGOK TUDNI albérletet találni. tragikus a helyzet. és hiába van pénzem kifizetni, kurvára mindegy. 

mondjuk jelenleg 30 fok, pára, én meg beteg (kétszer teszteltem, de nem kovid, úgy tűnik), de ettől még kurvára szarul vagyok és iszonyúan rohadtul elegem van a negyedikből... :( 

nem igazán látom, mi a megoldás és nem látom a végét. 
mindenre jelentkezem, ahova lehet állatot vinni és nem negyedik. el kell balanszolnom aközött, hogy nagyon desperate vagyok, meg hogy mégis ezen a helyen fogok élni most a tervek szerint pár évig a kutyákkal, szóval annyira ne legyen nagyon szar és ne utáljam.

will i ever find it... NOBODY KNOWS!


2022. augusztus 5., péntek

you go sister!

 
ez a csávó is... agyilag bokazokni. 

alexnek el kell magyarázni, hogy hogy működik a valóság, mert egy óvodás. tényleg, mint az óvónéni. és nem érti... 

és kurva jól mondja Judge Maya Guerra Gamble, innen küldöm az összes fasisztának, konteósnak, 5g-snek, laposföldesnek, oltásellenesnek:

attól még, hogy te elhiszel valamit, az nem lesz igaz

your beliefs do not make something true. 

2022. augusztus 1., hétfő

gáz

:/