2022. augusztus 17., szerda

'murica

 
az ország, ahol nem lehet abortuszod, mert 16 évesen nem vagy elég érett hozzá, hogy meghozd ezt a döntést, de ahhoz igen, hogy szülj egy kibaszott gyereket. 

elképesztő számomra, hogy ez ma történik a világban. meg úgy eleve, az alapkérdés, hogy öreg, bigott bácsik mindenféle mondvacsinált vallási szabályokat erőltetnek emberekre, akik nem gyakorolják azt a vallást. abban az országban, ami a land of free és kibaszott büszkék az alkotmányos jogokra, mint pl. szólás- és vallásszabadság. oh wait...
 
nem kell amúgy sok hozzá, és magyarországon is lesz ilyen. az országban, ahol gyerekek százezerei éheznek. ahol nincs elég tanár. ahol az iskolák nem tudnak télen befűteni, mert nincs pénzük. ahol nincs szociális védőháló egyáltalán, nincs mentális segítség, iskolapszichológus. ahol magadra vagy hagyva, ha mondjuk az a gyerek betegen születik. ahol legálisan kilakoltathatnak három gyerekkel, két napot hagyva, hogy találj új otthont. ahol vannak kórházak, ahogy egyes időszakokban nem lehet szülni, mert nincs orvos. 
de mindenképp szüljed meg, mert biblia!!!

tényleg, mintha ezeknek az embereknek nem lenne agyuk. de az, hogy a valóságot egyáltalán nem érzékelik, az biztos. 

nem azért nem szülnek a magyar nők, mert köcsög lipsi buzik, hanem mert ki a faszom akar ebbe a rothadó tócsába gyereket szülni?? milyen jövőbe szüljön ide gyereket??? hát azt nem tudja az ország, hogy pár hónap múlva hogyan fogja kifizetni a fűtést meg a villanyt! nem hogy a gyerek beiskoláztatását meg minden egyebet. hát az eszem megáll tényleg. 

nagyon-nagyon rosszfelé halad minden. remélem, lassan eljön a rock bottom, ahonnan csak felfelé lehet, mert ez egyre keményebb ez a trip.


Nincsenek megjegyzések: