2016. március 31., csütörtök


egy dán nő, susanne bier rendezte a night managert.
kur
va


nézzétek!





BAAAAA a basszgitáros mondta, hogy a prosecturás haverja kérte, hogy játsszunk előttük júliusban a dürer nagyteremben!!!
:OOOOO
de most a dobos csajnak nincs jó időszaka és nem tud annyit próbálni, nem tudom, belevágunk-e, mert akkor el kell kezdeni az intenzív próbát, mivel 3 számunk van eddig :D

de milyen kemény lenne már, ha az első koncertünket a dürer nagytermében adnánk a prosectura előtt gheccccóóóó :D


RAKK!
\m/





edit:
bazmeg.
nem júLI, hanem júni. és pont akkor leszek tokióban :((((
szopóka...


izgulok


11-én kezdek :) cilike olyan cuki volt, mondta, hogy menjek, már várnak (megy a pletyka...), és fasza lesz :) hát, let's hope for the best :) de izgi mindenesetre.

mindeközben itt minden nap megkérdezi valaki, hogy nem gondoltam-e meg magam :) ma az atl-es csaj mondta, hogy nem akarok-e mellé menni, van egy fasza hely :) cukik. ja, 22-én házibulykah, gyertek!

ú tegnap vééégre megint kurvajó volt az edzés, egyedül mentem, dzsúlia "becsicskult" (ahogy az öcsém mondaná, de mostanában én se voltam toppon, szóval egy szavam sem lehet...), de most lementem nikihez egyedül és kurvajó volt, nyomtam előtte fél óra bringát, tökre megtoltuk, aztán utána is nyomtam egy kis kardiót, és nagggyon élveztem! végre. múlik a nátha, lement a munka-para, itt a  jó idő YASSSSSSSS.


2016. március 27., vasárnap

update:

a madarak kurvára meg vannak őrülve és csivitelnek-csicsregnek-fütyülnek-énekelnek, mindaz állat.

faken tavasz. lehetne akkor már melegebb ügyebár.


kicsit megilletődtem, hogy világosodik, most, hogy hazafelé tartok. és csicsereg a madarak.
minden pompás. kivéve madam pompát, aki zárva volt. personal tragedy. de már jár a troli.

holnap meg akkor densz.

a ma meg még kicsit ma :)

2016. március 26., szombat

nem győzöm eléggé hangsúlyozni,


hogy milyen csodálatos, hogy vége van ennek a kibbbbaszott hétnek.

im out
(jó, mondjuk vasárnap kicsit dolgoznom kell... de addig és azután innom kell.)


2016. március 24., csütörtök


jajnajó. este a főnicsaj mondta, hogy találjam ki, hogy meddig maradok (egy hét múlva akarják, hogy kezdjek, hát LÓFASZKOLBÁSZ, HAZUDNI FOGOK, tanultam a múltból...), mert ötlete sincs, mondtam, hogy körbekérdezek, hátha valaki melót keres. 
erre azt mondja, hogy jó, de olyan legyen, mint én :) mondtam jó oké, csak jobban fog kinézni meg szexibb lesz :D meg ilyen hülyeségek, erre azt mondta, hogy ne, pont olyan legyen, mint én - aw sooo bridget jones!!! :) aztán, ha ez nem lenne elég, hozzátette, hogy na jó, lehet juniorabb, hogy ne tudjon minden melót ilyen könnyűszerrel abszolválni, mint én... DAMN YOU WOMAN!

itt majd az életemből készült filmben felharsan a platters-től az only you sercegő vinilen, az engem alakító irtó szexi halivudi színésznő pedig lassított felvételben átmászik az asztalon (épp szemben van az asztalunk), és bedöntve lesmárolja főnökét.
(az életemből kurvára kéne csinálni egy high school movie toposzokból építkező, de 30-as unalmas nőről szóló filmet. nyilván én írnám. és rendezném. meg persze jó lenne a főszereplőnek is nekem lenni. GARANTÁLT KASSZASIKER!)

olyan könnyen lehet engem befolyásolni :(
valamint: itt a tavasz!!! :((((




beszéltem a főnikkel. a közvetlen főnim irtó cuki volt, mondta, hogy ha nem jön be, welcome back :), egyből szerelmes is lettem belé. a nagyfőni pedig mondta, hogy how ironic, pont most egyeztetett a kreaigazgatóval, hogy bevonjanak a kreamelóba. ghecc. :)
szóval cukik meg minden. szomi vagyok. frankón :(

és most már szeretnék valahol dolgozni kurvára sokáig. már most tényleg elegem van a melókeresésből, interjúkból, hazudozásból az aktuális helyen, titkos telefonálgatásokból, tépelődésből, gondolkodásból, gyomoridegből, óriási nagynak és sorsfordítónak tűnő (ám közel sem akkora) döntésekből.

szóval PLÍÍÍZ legyen nyugi egy kicsit palllííííííízzzzzzzzzzzzzz ne szopjam be. és ne bizonyuljon rossznak a döntésem, JÓ? kösz.

kbyyyye!



2016. március 23., szerda

tru



höhö
höhöhö





picsába
holnap reggel télleg felmondok
pi
csá
ba
:(((
gigantikus lelkifurdalásom van...



2016. március 22., kedd

váóváóváó


szóval... visszahívtak és felvettek az első munkahelyemre vissza. senior pozi, (jóval) több pénz, full bejelentve, régi pajtások, 10 perc gyalog az iroda...
és mivel még próbaidőn vagyok, így egyből le is lécelhetek...
it's gonna be a bitch to quit here.
ááh.
úúúh.
ááh.


ui:
egy phatttkánynak érzem magam, mert hazafelé menet a főni elmondta, hogy ma üf mennyire dicsért engem és egy kolléganőm... :( úristen bazmeg de szar lesz felmondani... de ez tényleg egy nagyon jó ajánlat, hülyeség lenne visszautasítani.


VÁÁ!



2016. március 21., hétfő

jós


nem, nem én - anyám!
elment JÓShoz. állítólag jövőre valaki megdug engem LOL.
neeem, nem ezt mondta, hanem lehangoló dolgokat arról, hogy végre le kéne diplomáznom (amit még anyám nem tudom, hogy ezt lehet, hogy lekéstem örökre az áprilisi határidővel...), meg hogy az öcsémék, akiknek szeptemberben lesz az esküvője, öt év múlva elválnak. meg hogy anyám is végre elhagyja apámat, mert tele lesz a fasza meg ilyenek.
ok.
és egyben kösz, jósnő.
ANYÁD.






2016. március 19., szombat


éylet.





2016. március 18., péntek


MOSMÁTÉNYLEG!
nem elég, hogy a good wife-ot elkaszálták, de most kiderült, hogy a person of interestet is.

KÖCSÖGÖK! MEGÖLTÉTEK KENNYT :(((



úton vagyok a STÁRság felé!



há priorizáltam, és mindenféleképpen megfelelőnek tűnt az ötlet, hogy inkább vegyek egy vokálmikrofont, mint hogy:
1. vegyek egy normális papucsot, hiszen fáj a sarkam
2. tegyek félre japánra
3. ne vegyek kurvára semmi hülyeséget, mivel elpattintottam az amszterdami hétvégén egy csomó pénzt (pedig csak 1 dolgot vettem, egy remek napszemcsit, és csak 5 euró volt és CSODÁLATOS) és tökre nincs pénzem
4. vegyek valami normális ajándékot brádörnek, akinek most volt a szülinapja és szombaton ünnepeljük. eddig csak csoki+sajtot kap amszterdamból...
5. vegyek ÉTELT, mert nincs otthon semmi...

de nem. inkább veszek egy használt mikrofont. ok. de a pasi jófej, és két részletben fizethetem, úgyhogy csak fizu után fogom megkapni AHHHHHH (mondjuk nem ebből a szempontból a legnagyobb szopás, hogy alig van pénzem és 3 hét múlva kapunk legkorábban fizut... gecc.)


egyébként semmi.
megfáztam hollandiában :/
de cserébe nagyon okos voltam, hogy megvettem a bosch-ra a jegyet, miután megvettük a repjegyet, mert nem lehet már jegyet venni bakker EGYÁLTALÁN. úgyhogy 8-án irány eindhoven a hétvégére :) és már van csével couch-unk, úgyhogy faszasááág!!!


és már naaagyon rég volt próba, és most lett volna, de a basszeros csajnak kiment a bokája és már ÁÁÁ várom. és be fogom pöttyözni a gitárom matricákkal. MAJDNEM olyan lesz, mint a buddy guy :D



2016. március 14., hétfő

amszterdam 5


a siberia coffee shopban ülök.
nyuszóék tegnap este mentek.
annyira jó volt úristehennn
2-kor megy a buszom a centraaltol. terveim voltak, de már csak hallgatom ezt a fasza fankis pszichedelikus rokkot, ami szól és basztatom a telefonom. végül is csillelni terveztem...

imádom ezt a várost, imádom ezt a hétvégét!

2016. március 12., szombat

nyuszóvíkend biginz


irtó korán van, de a fél négyes kelés eredményeként 11-kor már amszterdamban leszek :) ez boldogít, de attól még úgy érzem magam, mint akit fejbebaszott egy ló.
hoznom kellett a rohadt céges leptopot, mert vasárnap este kicsit melókáznom kell, kurva nehéz... na mindegy, a csodás hátizsák still csodás. széjjel fogom aludni magam a repülőn. remélem, egy büdös, kövér ember fog mellettem ülni, mögöttem meg egy kisgyerek, egy csecsemő mellett.
löl.

lec gó end hev fán with all the nyuszóz jéááá!!!



2016. március 11., péntek


hm.
gondolkodtam, hogy szerzek egyet japánban. aztán megkérdeztem, hogy mennyibe kerül. aztán már nem gondolkodtam ezen :/




évforduló. 

EZ. a robotokat is.

szóval paks meg ilyenek. just sayin'.


2016. március 9., szerda



tényleg most csak arra vágyom, hogy e pillanatban dughassak valakivel manson - antichrist szupersztárjára, hangosan (mindkettőt)



farsang


meséltem a céges farsangot? NEM?! pedig biztos vagyok benne, hogy imádjátok az égő sztorijaimat!!!
egyébként jó volt, csak a buli 2. felét balról a második vécében töltöttem, kb hányván, mert nem bírtam felállni. mindeközben cuki kollégáim citromos és natúr vizeket toltak be alul az ajtó alatt nekem és csekkoltak, hogy élek-e. szóval végül is a csapatépítés megtörtént.
három körül életre keltettem magam (fel bírtam állni), és életemben először übereztem, legyen áldott a cuki sofőr, aki megállt nekem a róbert károly kellős közepén egy kereszteződésben, hogy kihányhassak a verdájából, és még vizet is felajánlott utána. KÖSZ, FIÚ!

ez.
a melóka jó, a kollégák cukik és jófejek, és eddig velem is meg vannak elégedve.
mindemellett az ivást gyakiznom kell még.

valamint:
MÉG MINDIG keresünk budapesti, gyakorlott gitárost csajrokk bandába!!!



2016. március 5., szombat


imádom ka-steve-et.
azerbajdzsán, orbán


"Azért ennek nagyon különböző szintjei vannak. Van az a szint, amikor ugyan A ország vezetői nagyon nem értenek egyet B ország emberijogi dolgaival, de inkább megkerülik ezt a témát, mert gazdasági racionalitások meg minden. Amivel egyébként szintén nem értek egyet, de az egy összetettebb téma. Mindenesetre mind az USÁ-t, mind az eus államokat elég kemény kritika éri minden egyes alkalommal, amikor akár csak egy ilyenbe belemennek. 
És van az a szint, amikor konkrétan egy embertelen rezsimet megy kiszolgálni az ember, támogatni azt az eszmeiséget, amitől az a diktatúra az, ami. Lásd baltás gyilkos, meg a mostani programja, amiről nézzük, mit ír az MTI nyomán az index:
Vasárnap Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó koszorút helyez el a Tisztelet Fasorán, Heydar Aliyev nemzeti vezető sírjánál, majd felesége, Zarifa Aliyeva síremlékén.
Heydar Aliyev az azeri KBG tagja volt 1944-től, 1967-től főtitkára. 1969-ben Brezsnyev kinevezte az Azerbajdzsáni Kommunista Párt Központi Bizottsága főtitkárává, ami tisztségben egészen 1993-ig volt aktív, amikor az elnökséggel együtt átadta fiának (aki a jelenlegi diktátor). Közben 1976-ban a Szovjet Politbüro megfigyelő tagjai lett, majd 1982-ben teljes jogú státuszt kapott, a Szovjetunió miniszterelnök-helyettese és a Minisztertanács tagja lett. Namost én nem tudom, hogy ki mit gondol a Szovjetunióról, és azokról a vezetőkről, akik a konkrét kommunista pártjuk élén 25 éven át vezették az egypártrendszerre épülő államukat, eltiporva minden ellenzéki mozgolódást, és mit gondolunk arról, amikor ugyanez a rezsim rendszerváltás nélkül létezik mind a mai napig. Nekem a kedvencem egyébként Heydarban, hogy nem csak a szovjeturalmat vezette ő az országban, de konkrétan a maffiát is ő irányította. Ez persze kicsit stresszes meló volt, mert amikor a moszkvai ügyészség elkezdett nyomozni az azeri maffia ügyében, akkor kicsit azért noszogatnia kellett Brezsnyevet, de végül a két nyomozó egyikét kizárták a kommunista pártból, a másikat meg kivégezték. Később meg már Gorbacsov alatt (akivel sajna nem volt ennyire jóban) amikor megint indult egy nyomozás, akkor meg isteni szerencséje volt, és pár nap alatt több tucatnyi maffiatag követett el épp öngyilkosságot, így pont nem tudtak volna tanúskodni ellene, a többiek meg valahogy nem akartak. Ahh, good times. Na mindegy, a lényeg az hogy nem sok emberre éri meg azt mondani, hogy rákosibb volt Rákosinál, de ő pont az. Úgyhogy ezt a csávót (nem az országot vagy egy gyerekkorházat vagy valamit, nem, konkrétan az azer Rákosit) most a miniszterelnökünk az ország nevében megkoszorúzza. 
A kormányfő ezután Ilham Aliyev azeri elnökkel találkozik a Zogulban található elnöki palotában. A megbeszélést követően Orbán Viktor Magyar Érdemrend kitüntetést ad át Mehriban Aliyevának, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének, majd a látogatás utolsó programjaként Ilham Aliyev és Mehriban Aliyeva First Lady díszebédet ad a delegációnak.
Szóval miután megkoszorúztuk az azer Rákosit, utána elmegyünk kajálni a fiával, az aktuális diktátorral, és menet közben Magyar KöztársaságiÉrdemrendet adunk a feleségének. Ez egyébként ugyanaz az Érdemrend, amit mi még köztársaságiként ismertünk, csak az alaptörvény átnevezte véletlenül pont ugyanarra, mint ami a Horthy által alapított díj neve volt, hogymikvannak. Na mindegy, a lényeg, hogy a törvény szerint “A Magyar Érdemrend és Magyar Érdemkereszt a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál”, amit mondjuk eddig sem vett senki komolyan, de hát attól még itt konkrétan az egyetemes emberi értékek gyarapítását dícsérjük meg valakinek, aki a volt diktátor ideológiájának terjesztését célul kitűző alapítvány elnöke, a jelenlegi diktátor felesége, a kamu parlamentben országgyűlési képviselő, a gyakorlatban kb Mészáros Lőrinc feladatait viszi Ilham mellett, és nem kizárt, hogy ő lesz Ilham halála után a következő elnök. (És ha valaki most azzal jön, hogy “de hát az alapítvány csinál humanitárius dolgokat is”, megkeresem személyesen, és élőben röhögöm körbe.)
Szóval ja, engem ezek kicsit zavarnak. Akkor is, ha a magyar wikipédián köztársaság szerepel államformaként, mert hát azt mondja magáról, ez a kedvencem a fenti thredből, könyörgöm, érveljetek még ilyet. :DDDD
Egyébként a Democracy Index listáján Azerbajdzsán hátulról a 19.:


Ebből az utolsó 19-ből a magyar wikipédia 16-ot jellemez valamilyen köztársaságként, amiből 12 pedig jelző nélkül áll. Bár jelentene ez annál többet, minthogy nyomorúságos lakájok úton útfélen arra tudnak hivatkozni, hogy “de hát itt köztársaság van, sőt, választások is”
Tldr: Viktor egy mocskos diktatúra “példamutató tevékenységét” megy megkoszorúzni és kitüntetni Azerbajdzsánba, a nevünkben. Jééj."




2016. március 2., szerda

1. miért utálják mindenhol a háereseket?!? mármint a sajátjaikat.

2. elfelejtettem, pedig...

2016. március 1., kedd

hhhhhavas
madafaken
eső.

nyeh.
blőeh.