2016. június 27., hétfő



csak hogy olvassátok végig a szredet és mondjátok már el nekem, hogy hogy lehet nem érteni, hogy ez a SHOWELEM miért kibaszott gáz?!
hogy attól még miért oké, mert:
- egy csomóan csinálják aka "minden vidéki vásáron vagy kétszáz éve teljesen normális." oké bazmeg. indok lvl 999
- "Ez egy kibaszott vásári mutatvány. Nem lett senki megverve. A résztvevők önként vesznek részt benne."

úristen. értem a véleményeket meg minden, de nem kő ám feltétlen segghülyének is lenni.

szerintem nem oké ezzel szórakozni a tévében. ugyanis kibaszottul nem vicces. kibaszottul szomorú. ugyanúgy nem oké egyébként szerintem az alkoholizmussal poénkodni vagy komolytalanul kezelni, amikor ott élünk, ahol.
persze én egy kibaszott libsi buzilobbista kurva vagyok, tehát.
(UGYANITT: SZOMBATON VONULÁS! kicsit para mondjuk a focis izé negyeddöntő vagy mi, szal nem tudom.)


csani, számítok rád, imádnám, ha leoltanál.





4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most komolyan azt szeretnéd, hogy egy kesergéssel vegyes műfelháborodást vezessek elő, ami arról szól, hogy egyesek - meglátásom szerint - milyen mértékű aránytévesztésről tesznek tanúbizonyságot napról napra, amikor százhuszonnyolcadrangú kérdésekkel foglalkoznak? Beszéljünk még egyszer a nők azon számosnál számtalanabb önkéntes (jó, tudom, azokat is a gonosz férfiállatok kényszerítik rájuk) testi-lelki öncsonkításáról, amely hóbortoknak még a női emancipáció legelhivatottabb harcosai is napi szinten hódolnak, ezzel is konzerválva (bizonyos) alávetettségüket (más szempontból pedig éppúgy dominálva a férfiakat, ahogy fordítva "szokás")? Esetleg tegyek fel még egy kérdést, mert ilyenkor legalább hármat szoktak, de nem jut most az eszembe semmi, csak az, hogy ennek a mondatnak hogy lesz a végén kérdőjel?

Inkább alszom.

Üdv,
Csani

írta...

ó csani! <3 :D
pedig az önkéntes öncsonkítás érdekelne!!!

de pihenj inkább, úgy látom, rád fér!
ám ez a blog úgy lenne jó, ha te is vezetnéd egyszerre velem :DDD

Névtelen írta...

:) Nem, mert akkor előbb-utóbb felfedezne minket is a zsindex, és akkor elkurvulnánk, mint szarvas, akit már egy éve nem nézek, de már azelőtt is sok ideje nem volt vicces.

Jaj, tudod jól, mire gondolok! Kb. mindenre, ami az "Egy nő ... !" jellegű mondatokban a három pont helyén szokott lenni, és sok mindenre, ami az "Egy férfi ... !" jellegű mondatokban ugyanott. Hogy kell kinézni, hogy kell viselkedni, hogy kell gondolkodni, hogy kell beszélni, mihez kell érteni, kit hogyan kell manipulálni stb. stb., tehát nagyjából bármi, amit megtalálsz egy random női magazin random oldalán.

Az a baj, hogy megint este van, úgyhogy megint alszom.

Üdv,
Csani

írta...

csanád, EGY FÉRFINAK NEM KÉNE ENNYIT ALUDNI!

szarvas ah, igen, pedig azért milyen pompás húzásai voltak :D
leszoktam az indexről is :/ igazából leszoktam a hírekről... szívesen átköltöznék a marsra a kutyával.