2016. szeptember 30., péntek

szégyen vagytok. mindenki, aki ebben büszkén részt vesz.



frankón oké szerintük.
de hogy de tényleg, hogy a mi pénzünkből rendeznek egy népszavazást vándorcirkusszal, aztán az én pénzemből megmondják, mire kell szavazni. a tévében, a rádióban, az utcákon, a levelesládámban, hazugságokkal, uszítással, rothadt politikai céljaik elérése érdekében. iszonyatos-iszonyatos sok pénzből. amit annyi de annyi minden másra is lehetett volna fordítani!!!

közszolgálati médiaszolgáltatás:
"A jogszabály szerint a közszolgálati médiaszolgáltatások függetlenül működnek az államtól és gazdasági szereplőktől. Az egyes közszolgálati médiaszolgáltatók vezetői és dolgozói a törvények által nyújtott keretek között szabadon végzik munkájukat. A közszolgálati médiaszolgáltatóknak olyan rendszerben kell működniük, ami biztosítja az elszámoltathatóságot, és a társadalmi felügyelet megvalósulását. Működtetésük a Magyar Köztársaságban élők közös áldozatvállalásával, állami finanszírozással történik."


DÖGÖLJETEK MEG MIND!



2016. szeptember 29., csütörtök

én már úgy várom,



hogy hívjon valaki a fidesztől, nekem is lenne EGY-KÉT SZAVAM hozzájuk,
de eddig semmi :/



2016. szeptember 28., szerda

kedves gyerekek!

megvolt az első koncertünk, és tök jól éreztük magunkat :) vót nagy para, de asszem jól sikerült. 45 perc, 16 szám (najó 15+ az intrónk), ebből 2 saját dal. kedves kis barátaink rajongtak nekünk, elöl fiatalok pogóztak, a végén meg a nagydarab, tetovált, kopasz vadállat énekese a fő bandának azt mondta, aszittük, ilyen gagyi lesz, tudod, négy csaj felmegy a színpadra, érted, de kurvajó volt! szóval jó volt :)
sajnos mindegyik képen irtó bénán nézek ki, de hát mindegy már, szóval novemberben elvileg megint lesz koncsert, addig lecseréljük az egy hónapja velünk próbáló gitárosgyereket :D najó, ő megy, mert van egy másik banda, ami zeneileg sokkal közelebb áll hozzá (cali punk ya know) és ők elég komolyan nyomják, és nem fog beleférni neki két banda egyszerre. de már van új jelentkező, sajnos ő is faszi, de hát ez van. mindenesetre élvezzük, tökre, és asszem, ez a fontos.
videót még nem mertem megnézni, sajnos utálom magam visszanézni és hallgatni, bár mondjuk a próbákat visszahallgatni már megszoktam, az már nem gáz, de a videó egy kicsit sok lenne :)




pénteken jön az a couchsurfer csávó, aki hónapok óta minden kibaszott nap ír whatsappon, eléggé kivagyok tőle, szerencsére csak pár napot marad...
na mindegy, majd lesz, ami lesz.



2016. szeptember 24., szombat


picsábamár


annyi mindent mondanék, de hagyjuk is, aki hülye, haljon meg (de kurva gyorsan ám!!!)

meg hogy amikor az elképzelt migránsok erőszakolják meg verik a nőket, akkor ki vannak bukva, amikor meg a saját férjük, akkor mér nem vált el. a kurva anyátokat!!!!!
néhány adat
meg még pár
meg ez

kibaszottul undorító, demagóg emberek vannak, akik frankón azt hiszik, hogy JÓ EMBEREK, mert van HITÜK, persze csak abban, ami tetszik (lásd buzik és a biblia, a többi az mindegy, csak ez legyen tuti, hogy a buzik dögöljenek meg a picsába! felebarátok, hagyjálmár, a tízparancsolat már meg ki a faszomat érdekel!)



jaj nem kéne kinyitnom az internetet ilyen korai órán.




2016. szeptember 23., péntek

annnnnyira jellemző!


beszoptam ezt a most oly divatos vírust, tegnap haza kellett jönnöm az iriből, mert zöld volt a fejem és a lila a szám kb :D émelygés, hányinger, hidegrázás és izzadás felváltva. remek. hétfőn meg koncert... hétvégén meg még egy csomó mindent kéne csinálni... úgyhogy ma itthon döglődök.

nem baj, mára nagy terveim vannak: lemegyek a nonsztopba és veszek vécépapírt. yo.



2016. szeptember 20., kedd

being hungover in my active wear.



ezt eddig mér nem láttam soha???
annyira szakadok.

skit box. LÁV.





annyira.
de annyira.





2016. szeptember 19., hétfő


óh! olyan remek szombatom volt!!! :)
hát először is az volt, hogy a nyuszó kivisz a rómaira finally, de persze kurvára zuhogott az eső, meg amúgy is betegecske volt egy kicsit, szóval végül forró ázsiai leveseztünk, aztán megnéztük a bridget jones-t a moziban, ami sokkal jobb volt, mint amire számítottunk surprisingly. röhögtünk rajta jókat, szórakoztató volt, na :)
odafelé meg összefutottam egy volt kollégámmal, aki elvitt a helyre, mert oda mert randizni pont :D tök jó fej volt, mert a trolikat meg széjjelterelték a lezárások miatt.
aztán barikáékkal tankcsapda a barba negrában, ami fasza volt, majdnem gecinagyot estem, mikor piát vettem, 3 csávó jól ki is röhögött, de jófejek voltak egyébként, aztán mindenezek után csocsóóóóóó, lillácska meg itthon van már nem frankfurtból, hanem amszterdamból, és hozta a pasiját, aki tökre jófej volt, és akkor ha ez nem volna elég, volt valami házibulika budán egy elhagyatott, klafa villában, how cool, ahova réka elvitt minket, szóval eléggé kimaxoltam a szombatot, bár a nyuszóval el tudtam volna tölteni az egééész hétvégét, de nem baj, így is jó volt, hogy láttam, és akkor azt mondta, hogy szilveszterezhetnénk együtt berlinben, ami egy eléggé fasza ötlet!!!

ezzel szemben a vasárnapom a világ egyik legrosszabb hangoverje volt... fúbasszátokmeg. este meg próba, de a dobos is tök másnapos volt, a gitáros gyerek meg nem tudott mégse jönni, ennek ellenére kurvajó volt a próba :) szóval klassz, élveztük jeszoké! egy hét és konszert áááá.
utána pedig bementem a közeli drájvba és széjjelvásároltam magam, mivel egész nap mindent, amit csak megettem vagy megittam, kihánytam, és tíz felé már kezdtem igen durván megéhezni...


mhm!
egy kicsivel több, mint egy hónap múlva meg dubai, aztán szilveszter berlin, szuperka-duperka jeszokéééééééééééé





2016. szeptember 16., péntek


esküszöm, nem értem, hogy miért szeretik az emberek a puzsért... egy dolog van, ami jó benne, hogy jó témákat vet fel, alkalmanként érdekes nézőpontokkal, de egyébként szegény nagyon ostoba, köpönyegforgató, és meggyőződése, hogy mindenről, mindig, mindent tud, és azt nyáladzva ordítja a világba. az emberek meg szopják ezerrel. ő, aki üvöltve küldött el minden szelebritit a picsába, aztán egy évre rá mosolyogva pózolt a hot magazin címlapján bazmeg, ne idegesítsetek már fel.
értem én, hogy óh, "felvállalja a gyengeségeit", hagyjálmár, mindenki tele van parákkal és terhekkel, nehéz gyerekkorral és önismereti problémákkal, önértékelési zavarokkal és durva mélypontokkal.
pont leszarom.
ez az interjú meg semmi másról nem szól, csak hogy végre magáról beszélhet megint. nárcisztikus faszverés minden egyes kinyilatkoztatása.
szegény ő. az élet kemény. még szerencse, hogy mindent tud a nőkről, a férfiakról, az emberekről (a reklámokról, az érzelmekről, a filmekről, a politikáról, a pszichológiáról, a... you get my point). dzsízasz faken krájszt bazmeg. tüdőn hányom magam ettől a fasztól.


pénteki kitörésemet hallották.
köszönöm a figyelmet.






a reklám helye


nem vagyok egy giganto há és emm rajongó (mert a cuccok nagy része fos minőségű, elképesztően gáz szelebritis együttműködéseik vannak és szerencsétlen bangladeshi gyerekek gyártják évente egy forintért a rosszul szabott ruhákat, na de mit nem, ugye...), mindenesetre az új szpotjuk bejön tökre.
igen, női szerepek meg elvárások, vatevör, mindegy, jó ez a reklám szerintem.
és a zenécskét is csípom, ami lion babe - she's a lady feldolgozása, tom jones-tól. a reklámban szerepel egyébként a lion babe énekesnője, jillian harvey, aki btw vanessa williams lánya :))))
a stockholmi forsman & bodenfors ügynökség munkája a szpot egyébként.

hajrá bármilyen csajok! :)








2016. szeptember 14., szerda

ezt nem teljesen értem,



de oké!
WARERMELO!







NE


úgy tűnik, mégis lesz koncert, de a főzenekar helyére betegség miatt egy új lépett, EGY KIBASZOTT HÁCÉ BANDA BAZMEG!!! :O
üvöltős, kemény dobos, kibaszott hárdkór zenekar... mégis, hogy a faszba fogunk előttük játszani?!

ahh
FASZOM


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá

:(((






ám erre menjetek el:


megint jön szegedről a jég-doktrínák!

szeptember 28. szerda, 19:00
Metanoia Artopédia: Jég-doktrínák
B32 Galéria és Kultúrtér, Színházterem
1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

500 ft a jegy, kurvajó előadás!!!



2016. szeptember 13., kedd


najó, ez már kibaszott háború.
hetek óta darazsak költöztek az ablakom tőszomszédságába, tele van velük a lakás, mondjuk nagy részük hulla. kibaszott kurva élet, amikor pár nappal előtt az egyik beesett a nyakamba, amikor üldöztem (kb pont ott, ahol tavaly ilyenkor megcsípett egy berlinben), és megöltem, majd előbukkant másik kettő, akkor úgy éreztem, nem is olyan túlzó egy 20.000+ összeg egy darázsirtásért...
de ha ez nem lenne elég, a szájbakúrt poloskák is megtaláltak, 50-ből eggyel fagylalt végez, a maradékot én vadászom, de ma bazmeg leeresztettem az egyik ritkábban használt redőnyt (amit még 1-2 hete a darazsak miatt basztattam), és TELE volt kibebaszott büdös poloskákkal, de TELE az egész, ott hesszeltek miden résben, és a húzó lukán jöttek be, na őket is kibaszottul kiirtottam (for now), és a maradékot a lakásban pedig csőre töltött porszívóval várom.

mindehhez a darázsirtó szpré, amit vettem, nem öli meg a darazsakat, ámde én már majdnem hányva köhögök tőle. szupyka.


YOU'RE ALL GONNA FUCKKKEN DIE, MADAFAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ











ápdét:



lehet, hogy elmarad az egész koncert a picsába :DDD


eh.


2016. szeptember 9., péntek



eh
tegnap elképesztően szar próbánk volt, nem jött a dobos, mindenki szét volt esve, fosul szólt minden.
2 hetünk van, kezdek nagyon nagyon nagyon parázni. a basszgitáros csaj nem segít azzal, hogy nyomaszt ő is, mert hogy ő ismeri a bandát, aki előtt játszunk, és hogy úristen.
BHÁZMEK!

engem az mondjuk annyira nem érdekel, csak jó lenne, ha nem lenne fos az egész, mert egy csomót gyakiztunk és tééényleg jól szokott szólni, meg jók a számok, lehet rá mórikálni, és tökre jó lenne, ha minden patentul működne.
na mindegy
ha nem, akkor meg nem, szóval nem para, csak ez az úristen majd a banda mit fog szólni, na de ám kiderült, hogy kurvára nem bírjuk őket, szóval hú kerz. engem csak a kis barátaim érdekelnek, akiket elhívtam, mondjuk biztos nem jön el mindenki, de nem igazán akarnák gecire beégni :D :( és ha szar a hang meg a hangosítás és nem hallom magam, akkor baszhatjuk az egészet (mint még az előző bandával a zegzugban, ahol eleve a hangosító csávó öt évet késett, tök kész volt, mikor megérkezett, majd geci szarul lett minden beállítva és nem hallottam magam, se a gitárokat, se semmit bazmeg, és kurva szarul és hamisan szólt az egész... csak ugye aki nem vágja, azt hiszi, hogy ez azt jeleni, hogy fos a zenekar, pedig ám kurvára nem...)

mhindegy bazd
eh
nyomjuk addig is :)






2016. szeptember 1., csütörtök

fun fact:


ekcsöli évek óta nem vasaltam ki semmit...



ez pedig messze a legjobb az összes közül: