2016. szeptember 28., szerda

kedves gyerekek!

megvolt az első koncertünk, és tök jól éreztük magunkat :) vót nagy para, de asszem jól sikerült. 45 perc, 16 szám (najó 15+ az intrónk), ebből 2 saját dal. kedves kis barátaink rajongtak nekünk, elöl fiatalok pogóztak, a végén meg a nagydarab, tetovált, kopasz vadállat énekese a fő bandának azt mondta, aszittük, ilyen gagyi lesz, tudod, négy csaj felmegy a színpadra, érted, de kurvajó volt! szóval jó volt :)
sajnos mindegyik képen irtó bénán nézek ki, de hát mindegy már, szóval novemberben elvileg megint lesz koncsert, addig lecseréljük az egy hónapja velünk próbáló gitárosgyereket :D najó, ő megy, mert van egy másik banda, ami zeneileg sokkal közelebb áll hozzá (cali punk ya know) és ők elég komolyan nyomják, és nem fog beleférni neki két banda egyszerre. de már van új jelentkező, sajnos ő is faszi, de hát ez van. mindenesetre élvezzük, tökre, és asszem, ez a fontos.
videót még nem mertem megnézni, sajnos utálom magam visszanézni és hallgatni, bár mondjuk a próbákat visszahallgatni már megszoktam, az már nem gáz, de a videó egy kicsit sok lenne :)




pénteken jön az a couchsurfer csávó, aki hónapok óta minden kibaszott nap ír whatsappon, eléggé kivagyok tőle, szerencsére csak pár napot marad...
na mindegy, majd lesz, ami lesz.



Nincsenek megjegyzések: