2016. szeptember 9., péntek



eh
tegnap elképesztően szar próbánk volt, nem jött a dobos, mindenki szét volt esve, fosul szólt minden.
2 hetünk van, kezdek nagyon nagyon nagyon parázni. a basszgitáros csaj nem segít azzal, hogy nyomaszt ő is, mert hogy ő ismeri a bandát, aki előtt játszunk, és hogy úristen.
BHÁZMEK!

engem az mondjuk annyira nem érdekel, csak jó lenne, ha nem lenne fos az egész, mert egy csomót gyakiztunk és tééényleg jól szokott szólni, meg jók a számok, lehet rá mórikálni, és tökre jó lenne, ha minden patentul működne.
na mindegy
ha nem, akkor meg nem, szóval nem para, csak ez az úristen majd a banda mit fog szólni, na de ám kiderült, hogy kurvára nem bírjuk őket, szóval hú kerz. engem csak a kis barátaim érdekelnek, akiket elhívtam, mondjuk biztos nem jön el mindenki, de nem igazán akarnák gecire beégni :D :( és ha szar a hang meg a hangosítás és nem hallom magam, akkor baszhatjuk az egészet (mint még az előző bandával a zegzugban, ahol eleve a hangosító csávó öt évet késett, tök kész volt, mikor megérkezett, majd geci szarul lett minden beállítva és nem hallottam magam, se a gitárokat, se semmit bazmeg, és kurva szarul és hamisan szólt az egész... csak ugye aki nem vágja, azt hiszi, hogy ez azt jeleni, hogy fos a zenekar, pedig ám kurvára nem...)

mhindegy bazd
eh
nyomjuk addig is :)






Nincsenek megjegyzések: