2016. október 11., kedd




ez azért kemény
Guantánamo: Last Week Tonight with John Oliver (putyin :D)




11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Biztos valami sötét, prefeudalista, az ilyen kérdésekben csendben sunnyogó, szégyenérzettől átitatott, fejlődő világbeli diktatúráról van szó. Vagy nem?:)

Üdv,
Csani

írta...

hátő...de!
mondjuk mondj egy fejlődő vagy nem fejlődő országot, ahol nem sunnyognak csendesen ilyen kérdésekben... (szaúd-arábia?...)

Névtelen írta...

Wot? Arra próbáltam rávilágítani, hogy az az ország, amelyik minden létező és nem létező alkalmat megragad arra, hogy megtanítsa a világ többi részének a civilizáció fogalmát, kéjes vigyorral az arcán tiporja a sárba mindazon alapokat, amire ez a Babilon-mítosz épül. De amúgy ugyanezt csinálják a teljesség igénye nélkül az adóelkerülés, a nukleáris fegyverkezés, a migrációs politika vagy épp a kormányzati korrupció/pártfinanszírozás ügyében is, hogy Snowdent már ne is említsem, tehát végső soron haladjunk tovább, nincs semmi látnivaló.

Üdv,
Csani

írta...

i knoooow!!
de ééérted!
hangkomment kéne, hogy elmondd a kommentet. vagy hívj fel :) annyival egyszerűbb volna.
de hogy nem kurva kemény, hogy obama alig kezdett uralkodni, és béka nobelt kapott? ezt akartam mondani. hogy így érted.
én szerettem mondjuk az obamáékat. they did the best they could szerintem. vagy nem tudom.
és akkor most - i mean trump. bhazz!

írta...

BÉKA NOBELT. igen, úgy értettem. direkt.

Névtelen írta...

Hát ízlések és pofonok. Én az első perctől kezdve pont olyan mosóporpolitikusnak gondoltam, mint most ezt a Trudeau-t, és ma is szarra sem tartom egyiket sem. Egy jó húzása volt Obamának, hogy felfedezett a térképen egy Kuba nevű országot, de ezzel kapcsolatban engedtessék már meg az az észrevétel, hogy ez egy nyolcéves gyereknek is szokott sikerülni.
És ne gyere pls az Obamacare-rel meg ilyen látványpékségekkel, mert még mindig szánalmas méretű a szociális háló. És akkor nem beszéltem arról, hogy a globális adóelkerülésben nagyjából lófasz haladás nem történt az elmúlt nyolc évben, amit már csak azért is emelnék ki külön, mert elnöksége előtt konkrétan ezzel a területtel foglalkozott, tehát pont tudhatja, milyen jelentőségű problémáról van szó, és milyen szerepe van benne az USA-nak. Úgyhogy szar ember, pont annyit ér, amennyit a Nobel-díja.

Most, hogy ezt is megvitattuk, megnézem a Szulejmánt. Ha megtalálom, melyik csatornán van.

Üdv,
Csani

írta...

gecc csani, yo cold hearted woman!!!
én azért kedvelem, mert eléggé pazar summer playlistet rakott össze a white house spotify csatornáján tavaly. nuff said.
egyébként szerintem AKKOR IS a best option obama volt. nem tudom, lehetséges lenne-e egy olyan elnök, aki ekcsöli kezeli a problémákat (gun control, taxes, szocháló, gyilkoló rendőrök (btw: https://youtu.be/zaD84DTGULo ), meg minden egyéb szar).
DE: mondj egy valakit a világon, aki politikus, és nem lett tetőtől-talpig szaros abban a pillanatban, hogy beleérintette a nagylábujját a szartóba that we call politics.
kivéve persze pepét. pepe for prez of the world.


Névtelen írta...

Vele kezdtem volna, igen, de Janisz Varufakisz, Ada Colau a tisztséget betöltők közül, egyébként meg Bernie Sanders, Jeremy Corbyn. Plusz ha ismerném a centrumországok nem vezető politikusait és a nem centrumországok bármilyen politikusait, tutira tudnék még egy csomó embert mondani. De mi magyarok sem panaszkodhatunk, ahol olyan politikusok színezik meg a szürke hétköznapokat, mint Semjén Zsolt, Gréczy Zsolt vagy

Szegedi Csanád

írta...

:)))) hahaha. igen, szegedi csanád, lecsaphattam volna ezt a labdát én is... mondjuk a szórakoztató pop-politikai szereplők közül ki ne hagyd torgyán józsefet. (a semjénen felnevettem).
HA! SZÓVAL BERNIE-s vagy!!! (aki mindig úgy néz ki, mintha most szaladt volna a busz után, remélem, lekövetted az snl-en a bernie szkeccseket :))))
egyébként meg nem szeretek veled vitatkozni, mert mindig kiderül, hogy sokkal okosabb, tájékozottabb és viccesebb vagy, mint én :( who would like that, honestly...

(ps: szulejmán jó??)

Névtelen írta...

Már nem egyébként, kiábrándult (értelmiségi) vagyok, mert azt a nyomorult Clintonnét támogatja.

Nem vagyok én semmilyenebb, sem olyanabb, Semjénebb, csak egykor volt sok szabadidőm (kösz, egyetem), és akkor rájöttem, hogy sok vicces dolog történik, amiről kár nem tudni (kösz, Orbán).

Nem tudom, mert úgy döntöttem, hogy a barátok köztnél úgysem jobb.

Üdv,
Csani

írta...

Ú!
és, Michelle 2020?? már készíted a kitűzőket? :)

jaj olyan rég láttam a barátok köztöt... :( mondjuk a szulejmánt soha, szóval van mit pótolnom az életben...