2016. október 5., szerda



jaj istenem, ne már...

"A She.hu-n lesznek pszichológiai, párkapcsolati témák, az aktuális trendekről, divatról és szépségápolásról szóló cikkek, a nőket érintő társadalmi jelenségekről szóló vélemények, valamint kulturális, irodalmi, képzőművészeti magazinos anyagok." kreatív

mi más érdekelhet egy nőt ma elsősorban, mint a pszichológia és a párkapcsolatok, a trendek és divatok... :(((((((( jó, hogy nem sztárhírek és napi hori. szomorú, nagyon szomorú. és egyben kurva unalmas.

és a címlapon bihari viki, szóval nem lesz a kedvenc TRENDMAGAZINOM. mondjuk ezeknek a magazinoknak amúgy sem én vagyok a célközönsége i guess.

najó, nem ítélkezem, mert bele sem olvastam rendesen, csak ez az indítómondat a kreatívon, tényleg ilyen JAJJNEEEEEEEEEEEEE.




EDIT: egyébként ugyanígy elszomorít, amikor a férfimagazinok autókról, barkácseszközökről és sörmárkákról szólnak. annyira egysíkú, unalmas, tényleg, annyira béna. sooo last century.


EDIT 2: hohó! mindemellett ez egy érdekes kezdeményezés: apa magazin. mondjuk ennél jobban nem is lehetnék nem célcsoport, mint ez :D





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ki az a bihariviki? majd mondjad el, csé