2016. október 14., péntek


ó csé helllóóó!

hogy ki az a bihari viki? hát... régen a tékasztorikat nyomta, imádtam. storytellingből a csaj 100/100, vicces, okos, minden. tényleg így kiszakadt belőled a röhögés olvasás közben :) bubu ismeri a tékás időkből.
aztán elkezdett az élet nagy dolgairól is dumálgatni meg pasit keresni az interneteken meg mittudomén, azt nem szerettem már. őszintén szólva nem érdekel. a sztorijai, a karakterei igen, az ő furcsa véleménye arról, hogy a pasik/nők miért hülyék, az nem.
aztán belepörgött a social mediába, és ami az utolsó csepp volt, és onnantól nem vagyok kíváncsi semmire tőle, az asszem ez (vagy ehhez hasonló, de úgy emlékszem, konkrétan ez) a VICCESNEK szánt, valójában ostoba, szexista hirdetés volt. később derült ki, hogy ő írta, és hogy ez csak tréééfa, meg hogy milyen jó, hogy ilyen PROVOKÁLÓ, mert EGY CSOMÓ cv-t kaptak, mert így elterjedt a hirdetés. ok. erre csak annyit mondhatok, hogy attól még, hogy awarness lvl 999, attól még kurvára soha nem mennék ide dolgozni, undorítónak találom és kurvára gáznak. remélem, sose kell majd velük dolgozni. ez a cég így maradt meg az agyamban. olyan, mint az antibiotikum nélkül ne felejtse el: ismerem a nevét, de direkt NEM ezt kérném a patikában, mert annyira szar az a reklám...


szóval tékasztorik viku thumbs up, bihariviki pedig teljesen érdektelen számomra, illetve időről időre gecire idegesítő.

ja, mostanában indiegogo-n kérnek pénzt a tékasztorik filmhez. mondjuk az még akár fasza is lehet, úgy értem, tud írni a csaj, csuja fasza, remélhetőleg jó a többi crew is. könyv má volt belőle.

remélem, segítettem! ;)




1 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia! elolvastam, köszi!
abban mindenképpen segítettél, hogy megint rájöttem, mennyi mindenről, vagyis inkább mennyi, ilyen-olyan körben ismert emberről nem tudok... de ez nem először fordul elő a blogod olvasása során, szal kösz, megint!
lehet nem is baj, mondjuk... csé, vagyis inkább che, ahogy itt a mondják a dude helyett