2023. december 26., kedd

buek!

 


kábé


2023. december 24., vasárnap

doom

 
kelly latimore: christ in the rubble, icon



azert kellemes unnepeket!

kedves szuleim kovidosok, ugyhogy nalunk a nagy csaladi hepaj elmarad ma, de nyugalom van es en meg mindig negativ vagyok.


2023. december 8., péntek

Petri György:



Fád
Már nem óhajtok élni. Félreértések
elkerülése végett: meghalni sem.
Csak teli van a tököm. (Ahogy
rosszabb körökben mondani szokás.)
Leginkább az unalom esete forog fenn.
Nem „fáj” – hacsak a térdem nem.
Nem vagyok „boldogtalan”. Ki az a barom,
aki honunkban boldog akar lenni?
A maradék életem azzal telik,
hogy – részvét és harag nélkül –
(sine ira et studio) valahogy így
mondotta volt öreg barátom, Taci,
már túsznak is vén. Egy bémallért
nem adnának az… a… mimért is?
Idejem múltam. Rossz helyre születtem.
Egy érdektelen ország fölösleges
embere vagyok. Szovjet ember.
De a helyemet legalább tudom.
(Kelet-Európában mindenki szovjet
ember. Édes mindegy, hogy érte vagy
ellene határozza meg magát.)



2023. november 23., csütörtök

Tudod, hogy nincs bocsánat




"...(a) bíró felolvasott L. Tamás naplójából, amit akkor találtak meg, mikor rábukkantak a lányai holttestére. „Tettem legyen példa mindazon nőknek, akik kisajátítják a gyerekeiket és őket pajzsként maguk előtt tartva zsarolnak.”"

vs ítélethirdetés:

"L. Tamás az utolsó szó jogán bocsánatot kért mindenkitől, akit tettével megbotránkoztatott. „Szerettem a gyerekeimet. (...) Szerettem a feleségemet is, örök hűséget fogadtam neki. Azt kérem a társadalomtól, hogy bocsássanak meg, az Úrtól és a feleségemtől kegyelmet, a tisztelt bíróságtól pedig irgalmat. (…) Szerintem azért nem emlékszem a cselekményre, mert számomra elviselhetetlen lenne ezeknek a dolgoknak az ésszel való felfogása.”

nem.


hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.



(idejön egy szokásos feldúlt kifakadás a nők helyzetéről, jogaikról, a fideszről, a családbarát kormányról és az isztambuli egyezményről.)

2023. november 14., kedd

2023. november 12., vasárnap

én,


és tartom


2023. november 3., péntek

tegyefelakezét,

 
aki szintén
✌️




türk disznó

 
kurva anyád orbán viktor. ennek a népnek a vezetői valahogy minden kibaszott alkalommal a történelem rossz oldalára állnak, de tényleg. kivétel nélkül. nem kényszer hatására, nem, hanem simán... nem is tudom, miért. mármint a biktort tudom, pénzért és egóból, hiszen végre egy szeglete a világnak, ahol meglapogatják a kövér kis testét és megsimizik a buksiját awe.


remélem, a kövi útja iránba vezet, ahol ünnepélyes sajtókonferencia keretében a vezetéssel együtt fog halálra verni egy nőt, mert az nem viselt hajfedőt.


2023. október 25., szerda

képdamp

(igen)

(lavju, stephen fry!)

(lazan kapcsolodik, hogy pont most meltatta biktorurat, torokorszag elnoket valami beszedben😂 ket idiota segg bazdmeg)

es a legfontosabb:
(and/or private jet, and yes, this includes your fave pop stars, too)



es egy bonusz, amikor kulfoldiek megkerdezik, hogy a magyar akkor szlav nyelv-e, akkor ezt elokaphatod:


2023. október 18., szerda

2023. október 13., péntek

terrrrrrorpárti tüntetés

 
biktorúr szerint nálunk nem lesz TERRORPÁRTI TÜNTETÉS, de a kitörés napi náci vonulás meg náci fesztiválok, AZ OKÉ. egyrészt, mint mindig, kurva anyád orbán viktor, fuck off and die. másodikként pedig, aki terrorpárti tüntetésnek nevezi a palesztin civilek melletti kiállást (persze nem nevezi nevén, csak találgatni lehet), az egy fasz (no surprise there, tho, I mean biktorúr). biktor nagyon buta, de okosan politizál. a magyaroknak elég ennyi, nem kell tovább gondolni az egész gázai övezet-palesztina-izrael-hamasz-hezbollah-libanon-egyiptom témakört, az túl bonyi. ez így egyszerű, mint a bot meg az emojis plakátkampány.

(ui.: nem amellett szeretnék állást foglalni, hogy palesztina gonosz vagy izrael gonosz, obvi.) 


2023. október 11., szerda

fiatalabb olvasóim


is találnak bölcsességeket a blogomban!


no need to thank me, kids.

(also trust me, never start with bazsalikom, it's a trap!)


2023. október 10., kedd

the 2020s

 
szomszéd gyerek trombitát kezdett tanulni, minden kibaszott délután trombitál egy ideje.
meg kitört megint egy geci háború.

mit hozhat még a kétezerhúszas évek minekünk?! 
szuper lesz másfél évente egy új háború, legalább nem húzzuk soká. amúgy is megérett az emberiség a pusztulásra.

(edit: persze a kétévente az elég laza, hiszen idén már volt bosznia és karabakh is ekcsöli, a többi usual ongoing konfliktusok mellett. mindegy, armageddon is coming!)

2023. október 2., hétfő

still

 

de legalább az vicces, hogy pár hete a szomszéd panelban valaki tökig nyomott hangerőn bömböltette ezt a számot meló után, loopon, napokig:


azért vicces, mert rám is kb ilyen hatással volt, amikor meghallottam először :) kurvajó cover.

aztán lement pár nap, és egy nap megint hallottam :D
ilyen ez a dal, na.


már csak ez a jj dal jobb nála:





napom

 
szenkgád holnap szabinap, így csomóan szabin, a maradék meg lézeng, én.
mivel fél hatkor keltem a szokásos agyvelőszakító fejfájásra, ilyenkor mindig valami van a gyomrommal és hányok, ez reggel 7-ig, aztán visszafeküdtem a maradék fél órára. még mindig fáj a fejem, de legalább a hasam is megy.
aztán megnéztem az emaileket, írtam párat.
aztán megírtam jövő hétre a szakítósüzit a ghostingoló tinderrandimnak, akivel hónapok óta randikázunk, de minek. pedig eléggé bírtam. nem szeretem lezáratlanul hagyni a bizniszeimet, meg érezze csak szarul magát. picsába amúgy ezzel az egésszel, yet again. vasárnapra tartogatom, a két hét üzenet nélkül szerintem már ghostingnak minősül. totál biztos vagyok, hogy nem fog írni addig.
most szenvedek és várom, hogy hasson a quarelin, ami nem fog, mert már fél órája bevettem. 
a lift másfél hónapja nem működik still, 
a kazánon valami elbaszódott, megnézte a valaki und sohn-ból a sohn, kb tizenhatnak nézett ki, ilyen éves csekkolás, majd hívnak és egy nap megjavítják, addig csöpög belőle a cuccaimra a víz, nem baj, végül is csak hetek óta. persze kurvára nem hívtak.
a szomszéd rendszeresen borítja ki a háztartási hulladékát az erkélyéről az alattunk lévő zöldterületre.
a lakásos kontakt emailje már nem él, soha többé nem fogok tudni kommunikálni a lakást kiadó gigacéggel. 
hónapok óta akarok új internetszerződést, de kell hozzá német szám. körbekérdeztem, lidl. olcsó, gyors, aktiválják egy nap alatt. na nem nekem. két hete aktiváltattam, ID check meg minden, hát ez nem sikerült még. wtf. 


DE HOLNAP SZABINAP!

*harold gif*

2023. szeptember 17., vasárnap

vasárnap esti kis consumerism öröm


levittem a kutyákat az esti körre, és épp azon filóztam, hogy bakker, van két olyan adidas cipőm (mindkettő outletes és rohadt olcsók voltak), amikből hármat kellett volna vennem, annyira imádom őket. aztán feljöttem és benéztem a vintedre, hátha találok valami hasonlót használtan, mert újonnan kurvára rég nem lehet kapni. hát bazmeg megtaláltam PONT UGYANAZT a cipőt, pont a méretemben, tök jó kb új állapotban! WHAT?! gadblessz vinted!!! meg is vettem sebtiben! 

a héten amúgy filóztam egy cuki tépőzáras superstaron, kurvajó, hát mire eldöntöttem, hogy megveszem, sehol nem maradt a méretemben :D 

hát ez a vásárlás volt az elmúlt hét legjobb pillanata honestly, shit days been goin on dudes, shit days.

de van egy új régi cipőm :D 



2023. szeptember 11., hétfő

szuperhétfő

 
mint a supermoon
miiiiaaafaszomezanapúristen



also:




2023. augusztus 29., kedd

2023. augusztus 24., csütörtök

új mátrix!!!

 



sztem nekem be fog jönni!
lel.


2023. augusztus 17., csütörtök

kevésbé romantikus híreinkben ma:

 
bazmeg megint felmondott egy kollégám :(((

az egész amúgy akkor kezdődött, mikor lelécelt a business unitunk főnije, tán tavaly év végén?, aki amúgy nem sok vizet zavart, de egy nagyon kedves faszi volt, és tökre segített egy csomó mindenben. aztán jött egy csaj, akit mindenki még mindig eléggé utál... egyszerűen kibaszott idegesítő, de közben amikor hallgatod, akkor nem bírsz rá egy percnél tovább figyelni :D angolul elég béna, de aztán kiderült, hogy a német kollégákkal németül is kurvára hülyén fogalmaz és félreérthetőek a dolgai, plusz igazi seggfejként szokott viselkedni. turns out, hogy nem a language barrier miatt...
volt egy pitch-ünk, én szerveztem, vittünk egy árajánlatot, ami 1,5-szerese volt a kiírt büdzsének, és kevesebb scope-ra szólt, egyszóval nem volt valami versenyképes. na ezt akartam vele megbeszélni, hogy hogy adjuk le, valami discount vagy offer vagy bármi, I had options, hát szerinte ez nem kell, vigyünk reálisat, hát el is vesztettük a picsába a pitchet, kifejezetten emiatt, amit meg is írtak nekünk... szóval én sem különösebben kedvelem.

aztán év elején eléggé laza menet volt, kevés meló stb, aztán kibaszták a cég 5%-át, 3 kollégával a mi tímünkből, de tök váratlanul és indokolatlanul. ez nyilván nem feküdt jól egy csomó embernek, nem is a tény, hanem az, ahogy kezelték és kommunikálták ezeket a híreket, szal azóta két kollégám is lelépett, akiket nagyon szerettem. ma pedig egy másik csaj mondta, hogy akkor ő is beadta a felmondását. nem meglepő mondjuk, a főnivel való meetingjeiről literally sírva szokott kijönni. dat bitch :(

amúgy meg minden ügyfél büdzsét vág meg minden, szóval tökre nem tudom, mi lesz a cégben vagy mi van, a pitchek sem úgy mentek az elmúlt hónapokban, bár végre behúztunk egy elég menőt pár hete. (yay nyuszó!)

szal a morál szar, motivációm se annyira pörög...
de közben meg az van, hogy még mindig egy csomó benefitje van ennek a munkahelynek, és tökre nincs kedvem váltani :/// de a kedvenc kollégáim meg húznak a faszba... szentem amúgy nyuszónak is tele lesz a fasza egy ponton - főnit ő is utálja, de főni meg szereti őt (obvi, kábé ő tartja össze ezt az egész csapatot...), és mondta, hogy előléptei, fasza fasza, aztán később JA, MÉGSE, mert ahhoz németül kell dolgoznia, BOCSÓ. dafaq, bitch? 


hát így vagyunk. valami lesz majd úgyis...
ha más nem, ahogy mindig eltervezem, hogy megvárom, míg kirúgnak, bár ez még soha nem történt meg, mert mindig leléptem mindenhonnan. viszont itt nincs nagyon sok kapcsolatom a bizniszben, de van több lehetőség és nagyobb piac, mint otthon, szóval nem tudom. németül még mindig kurvára nem beszélek, business levelen meg főleg, meg hát a píz se annyira pörög most sehol (mondjuk hángerinál nyilván jobb :F ), szóval nem is látom, hogy milyenek a reális esélyeim, hogy találjak egy másik melót.


meh.
hát így.
ciao kakao!

2023. augusztus 10., csütörtök

you are always on my mind

 
volt veletek olyan, hogy öt perc alatt valaki beleköltözik a fejetekbe forevör?!?
egy szót szólt, és azóta sem bírom kiverni a fejemből, csak rá gondolok. WTF. tizenöt percre találkoztunk, egy ismerős ismerőse, kivittem őket az állomásra. 

what the hell. vagy ez csak hormonok? mi ez? MI EZ?? 

hát ennyi. ennyi is marad valszeg örökre. 
fúh. de még friss és váratlan és kitörölhetetlen.

még egy kicsit lubickolok az érzésben, mert kábé tízévente van ilyen velem (se), aztán elmúlik és megyek tovább.



EDIT: ügyvédem, dr. csé szerint a csillagok is egymásnak teremtettek minket, because:


KOMPOSZTÁL MEG MINDEN

(két óráig röhögtem ezen magamban, és néha még felnyerítek, mikor eszembe jut)


2023. július 8., szombat

ez egy nagyon jó vers

 
szerintem nagyon menő, hogy ismerek embereket, akik kurvajó verseket ésvagy prózát írnak :) (nyilván ők menők, nem én muaha)

jó, igazából tök mindegy, azért jó, mert pl most meg tudom veletek osztani tomi versét, akivel kollégák voltunk egyszer, egy nagyon cuki srác és kurvajókat ír:


Lehetne jobb

Jobb lenne, ha nem
lennék, felteszem.
Jobb lenne, ha nem
lennék? – teszem fel
a kérdést, amit te
is feltettél magadnak,
csakhogy te meg is
válaszoltad, élesebben
mint a szike, mely
elmetszi az érfalat,
tisztábban, mint
a kórterem, melyben
akaratod ellenére
életben tartottak
drótok és zajos gépek,
én ezzel szemben
tét nélkül próbálgatom,
meddig tudok eljutni
az önsanyargatásban,
azt is csak félszívvel,
mintha tűvel szurkálnám
tenyeremen a bőrt,
én legfeljebb a fájdalom
pereméig jutok, határon innen
kínlódok, kínlódgatok, mint az öreg
nénik, panaszkodom, nekem
még jogalapom sincs, helyette
van időm (meg terem), de minek,
lenyelem a büszkeségem,
vicceltem, soha nem is volt,
béka nő a hasadba
meg gyomorfekély,
ha így folytatod
fiacskám,
kisfiam,
szedd
már
össze
magad.


2023. július 6., csütörtök

cica things:

 


:D felröhögtem. az ilyenek miatt fogok az egész tamblerrel együtt a pokol tüzén elégni. I mean I'm happy to tho :D


amúgy szörnyű ez a tragédia, bár amennyit összeolvastam mindenfelé róla, inkább az volt a nemnormális, aki beleült ebbe a kis halálkabinba valami nyolcvannyolcmillióért. csak azt a szerencsétlen fiút sajnálom, aki rettegett az egésztől, de az apja miatt apák napjára beadta a derekát... legalább gyorsan haltak meg, még mielőtt megfulladhattak volna. :(



ez pl egy tök jó cikk a nyújorkeren: The Titan Submersible Was “an Accident Waiting to Happen”



2023. június 27., kedd

"kiskorúval való illetlen viselkedés"


pedolistán vajon rajta van? tőle megvédi a fidesz a gyerekeket?

SZÉGYEN!!!

mocskos pedo undorító féreg papok blőe, természetesen egy is egy buta öreg náci, aki gyerekeket zaklat és megússza következmények nélkül. ja, hogy eltiltották. hát a szívem szakad meg. börtönbe vele, és reménykedjünk, hogy ott valaki szépen kibelezi egy napsütéses, vidám keddi napon mondjuk.

persze nem csak, hogy pedó, de fasiszta magyar gárdás-mihazánkos náci, és lopott-csalt is. és ezek baszogatják az embereket, hogy hogyan viselkedjenek meg éljenek, a jó kurva anyád, haver. 

„a nyugati félteke Isten- és emberellenes támadásának fő célpontja a család” - az bazmeg, de az, hogy a csepp faszodat szopatod le valakinek a kisgyerekével, az oké. 


2023. június 25., vasárnap

2023. június 12., hétfő

'One down, five to go '

 
...hogy john cleese-t idézzem lol. :D

putyinonak üzenem, gyorsan szaladj a kis barátod után, huss!!!

tudom, hogy halottról izé meg bizé, de a világ jobb hely lett silvio berlusconi nélkül. 
persze a manöken barátnői biztosan szomorúak, hogy innentől fogva nehezebb lesz kokaint olaszba' csempészni. egyik kedvenc sztorim, 24 kiló kokain venezuelából a KÉZIPOGGYÁSZBAN. mondjuk, ha igényes, akkor remélhetőleg pure kolumbiai kokain, but i mean ok. 



aaahhahahhaha felnéztem tumblira, úgyhogy:



valamint


illetve





2023. június 1., csütörtök

40

 negyven lettem a minap





lazán kapcsolódik: 


végrehajtók

 




mindig, mikor meglátom ezt az épületet a képeken, mióta kitört a botrány, az jut eszembe, hogy 13 évig laktam pontosan mellette, és kábé azóta mondom mindenkinek, hogy ez egy kibaszott cover operation, itt semmit nem csinálnak, csak csilliárdos kocsik állnak a parkolóban és brilliárdokért felújítják, de melózni sose melózik bent senki. hát tessék. ott volt amúgy a városligeti színház is, ebben az épületben, soha nem volt benne szerintem előadás... 

IT IS a fucking cover operation, és még megannyi állami szervnél, gondolom, akik megbújnak egy kis pesti mellékutcában és gondtalanul lopnak-csalnak évtizedeken keresztül, a kormánnyal karöltve.


köszönjük, biktorúr, hogy dögölnél meg a születésnapodon (or anytime soon)!



2023. május 28., vasárnap

mixed signals

 
jó, hát ez tűpontos :D
dis me.






2023. május 22., hétfő

gizsgugya

fel oras 'ajh, hova a picsaba fekudjek' eloadas vege. azok mind fekhelyek. nehez... 

2023. május 16., kedd

ner-bingó

 
igaz, a magyarok nagy része havi százezer nyugdíjért bármikor leokézza.

jó lenne így 2023-ban európában elképzelni, hogy ennél lehet jobb, sőt, lassan CSAK JOBB lehet. 




ezek azok az arcok, akik lebirkázzák a libsiket :D



2023. május 14., vasárnap

kopogtasson a halál a te válladon, böjte csaba!

 
jóh, egy ideje csak fröcsögni járok ide a blogba :D de mindig van min. 
ma ezen a kedves, buta öreg bácsin fogok.


Hát mondom, ilyenek a nők. Ha virágot kapnak turbékolnak. Ha a fejsze fokával kopogtatják a vállukat, akkor sikoltoznak. Nem olyan komplikált a női lélek. (…) Mindig, amikor egy ilyen asszony jön, akkor a kollégáknak elmondom, el kell vinni a fodrászhoz, aludja ki magát, szép ruhákat kell venni a turkálóban, és nagyon hamar megnyugszik, biztonságban érzi magát a nő. Kicsit sírdogál, de tényleg talpra áll.”

nyilván lejött eddig is, hogy nem gyakorlom a vallásom, és különös undorral szemlélem az egyházakat és azok képviselőit (nemegyenlő nincs isten, és nemegyenlő mindenki hülye, aki hisz, de ez egy másik téma). de szóval az különösen fel szokott baszni, amikor bigott öreg, cölibátust fogadott bácsik elmélkednek a női lélekről. menj már a picsába, de tényleg. 

ez egyben jött azzal a hírrel, hogy a kedves bácsi mennyi árvát megmentett az utcáról, hogy aztán egy pedofil predátor éveken keresztül abuzálja őket az ő házában, úgy persze, hogy mind minden jó egyház, az egész rendszer ignorálja az áldozatok beszámolóit újra meg újra meg újra. SAJNÁLATOSNAK NEVEZTE. hát a kurva anyád. 

szégyen. SZÉGYEN. 
böjte csabának nem a női lélekről kéne értekeznie, hanem lemondani a ház vezetéséről és elbujdokolni és megkövetni azt a rengeteg áldozatot, akiknek közvetetten pokollá tette az életét.

SZÉGYEN!



UPDATE: lazán kapcsolódik:


2023. május 9., kedd

2023. április 28., péntek

ömmm...

 

ennek a csávónak agyrákja van vagy mi a fasz?! :D nagy mókamester az öreg bayerzsolti!

„Nem is mentségül mondom, de akkor én még protestáns, egész pontosan evangélikus voltam. Mint katolicizmuson kívüli, mondjuk ennyiben volt fölmentésem, hogy mondhattam. Én azóta katolizáltam.”

BRO WHAT. never go full retard, man!

de mondjuk akkor most, hogy a pápa nem változtatja meg az összes véleményét mindenről ötpercenként, mint minden jó neres, akkor most akkor mi van? pápabá még mindig mond olyan dolgokat és fenntartja, amik miatt zsoltika, a kis retard, ledemensvénemberezte. NER LOGIK, BITCH! énnekem az a gyanúm, hogy úgy általában a hatalomra meg az ilyen autoriter cuccokra áll fel neki nagyon. szeretnek az ilyen emberek általában subok lenni, az a benyomásom. 


na azért remélem, jobban alszotok ma, hogy végre novák katalin kegyelmet adott egy szélsőjobboldali, nacionalista terroristának! főleg gondolom azok, akiknek pl. bombát szereltek a kocsijára meg ezek. 

ÁRADJON A KEGYELEM, MÁRIA ORSZÁGA!!!


2023. április 24., hétfő

2023. április 23., vasárnap

ez

🙏

2023. április 21., péntek

jó, kicsit lassú voltam...

 
if you know what I mean eheheheee 😏

de azé: