2016. szeptember 16., péntek


esküszöm, nem értem, hogy miért szeretik az emberek a puzsért... egy dolog van, ami jó benne, hogy jó témákat vet fel, alkalmanként érdekes nézőpontokkal, de egyébként szegény nagyon ostoba, köpönyegforgató, és meggyőződése, hogy mindenről, mindig, mindent tud, és azt nyáladzva ordítja a világba. az emberek meg szopják ezerrel. ő, aki üvöltve küldött el minden szelebritit a picsába, aztán egy évre rá mosolyogva pózolt a hot magazin címlapján bazmeg, ne idegesítsetek már fel.
értem én, hogy óh, "felvállalja a gyengeségeit", hagyjálmár, mindenki tele van parákkal és terhekkel, nehéz gyerekkorral és önismereti problémákkal, önértékelési zavarokkal és durva mélypontokkal.
pont leszarom.
ez az interjú meg semmi másról nem szól, csak hogy végre magáról beszélhet megint. nárcisztikus faszverés minden egyes kinyilatkoztatása.
szegény ő. az élet kemény. még szerencse, hogy mindent tud a nőkről, a férfiakról, az emberekről (a reklámokról, az érzelmekről, a filmekről, a politikáról, a pszichológiáról, a... you get my point). dzsízasz faken krájszt bazmeg. tüdőn hányom magam ettől a fasztól.


pénteki kitörésemet hallották.
köszönöm a figyelmet.






4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most provokálsz, hogy megvédjem a szerelmemet? Amúgy nehéz lesz, mert jórészt egyetértek, már ha jól értelmezem, mire gondolsz. Mondjuk én a magam részéről kissé (óvatosan) örülök, mert mintha kezdene visszatérni régi önmagához.
Ugyanitt megjegyezném, hogy nincs az a világállapot, amelyben egy Puzsi kontra PRK vitában gondolkoznom kellene, melyikük álláspontjához van közelebb az enyém, if you know what I mean. Ha már a provokációnál tartunk.:) Mert bár Tied a blog, én rúlolom a kommentszekciót. Amíg le nem tiltasz, muhaha!

Üdv,
Csani

írta...

először is szögezzük le: mindenféleképpen te rúlolod a kommentszekciót, and i like it :D
szerintem jól értelmezed, általában egyszerű vagyok, mint egy bot, szóval pont így értettem, ahogy írtam! szerintem a régi önmaga is szörnyű... löl.
prk?

Névtelen írta...

Nemár, milyen feminista vagy, ha nem vágod Papp Réka Kingát? Jó, most buktál le. Pedig jó katona voltál.:(

Üdv,
Csani

írta...

:DDD dzsízasz woman, calm the fuck down :DDD
ismerem, hogyne, csak nem tudtam, hogy a te menő feminista köreidben péerkának kell hívni :(((
cserébe most kicsit kacagok az előző kommenteden.
tudom, hogy az egészet azért csináltad, hogy kimondasd, hogy jó katona voltam <3
löl