2021. december 15., szerda

uristen!!!

 
talent level egymillio!!!

hat kurvajo, most nemazert :D

EDIT: nem lehet videot embeddelni ebbe a fosba, de azonnal kattintsatok ide. AZONNAL. lesznek benne CSÖCSÖK! :D

de most komolyan. hát zseni. 

hepi halidejz.

2021. december 11., szombat

év végi összefoglaló:

 
moved to berlin, but otherwise





2021. december 10., péntek

please recycle...



höhöhö😄


sütőlap


apám írt, hogy nem tudnék-e elhozni egy tizenegykilós sütőlapot hazafelé🙃 i was like sure, két kutyával, a kurvanagy dobozukkal, cuccokkal, a negyedikről gyalog egy oszkáros tízóra pluszos útra. 

DEHOGYNEM.
lel.


2021. december 8., szerda


nem hiszem el, hogy a puzsér az új indexbe ír :D jézusom, az a csávó... igazából már amikor a filmes műsora volt a cafén (ez már a szélsőközép után), akkor lett elegem belőle... pedig jó filmekről beszéltek, de a csávó egyszerűen elviselhetetlen, hallgathatatlan. szóval végül már csak a filmek listáját néztem meg, amikről beszélnek a műsorban, mert a harmadik percben úgy felbaszott mindig, hogy nem kapcsoltam már oda :D az i-re a pontot az tette fel, amikor a világ legjobb filmzenéi listába asszem se michael nyman, se trent reznor/angelo badalamenti (lynch) be se került, de meg se említette. lol.

persze mikor még ilyen rétegműsorokban volt, fröcsögve alázott mindenkit, aki nem, aztán hopp, hirtelen robika a hot magazin címlapjára és a tévéképernyőre került, akkor már nem volt vele problémája, sőt. undi politikusok, ja aztán ő is az lett, akkor már nem gáz. mert ő majd mindent jobban csinál. ez a csávó frankón azt hiszi, hogy jobb mindenkinél. és a legrosszabb, hogy ezzel a gyapotpank köpönyegforgató faszsággal mennyi ember meg lehet vezetni. voltak jó témái, nem azt mondom, de az ember egy humán katasztrófa. najó, errő ennyit :D  


de amúgy azért RAGADTAM BILLENTYŰZETET (sic!), hogy leírjam, hogy miféle nép nevezi már a mustárt SENF-nek? wtf germans? yo so weird. aztán megnéztem, és nem csak ők :D still weird. 
szóval megint járok németre, asszem az elmúlt tíz évben harmadszorra kezdem újra, de most kitartó akarok lenni!

na ja, megyek melózni.

tschüsi!


2021. november 15., hétfő

2021. október 22., péntek

a te vallásod és én

 
nagyon-nagyon igen.
(tánblerről)





2021. október 3., vasárnap

BERLin

 
tegnap beköltöztem a berlini albimba. a világ legegyszerűbb költözése volt, lesétáltam a cuccaimmal az ötödikről, nyuszóéktól a negyedikre :D

jó ez a lakás. szép fényes, két oldalról van ablak, nagyobb, mint a lakásom otthon. jó belépni. örülök neki :) jó a vibe. igazi mázli ez az egész. 

múlt héten hivatalosan is bejelentkeztem, i'm a legal alien now. 

már csak a kiskutyák hiányoznak :) két héten belül elvileg jönnek ők is, a szüleimmel kiautózunk és hozunk pár cuccot. bár vissza akarom magam fogni, mert egy évre van az albiszerzi, szóval költözöm majd úgyis, és nagyon nincs kedvem hatvan tonna cuccal távozni a negyedikről gyalog... 
amúgy nem olyan vészes ez a negyedik, bár a harmadiknál szokott elkezdeni a lábam sajogni, mire felérek, lihegek :D de szerintem ez egyre jobb lesz. tegnap elmentem vásárolni, mondjuk cuccostul annyira nem fun, bár még nem próbáltam cuccostul PLUSZ két kutya :D


szóval az eddigi etapok megvannak. a kutyós még hátravan. aggódom, hogy mi lesz, hogy fogják érezni magukat, oké lesz-e nekik a negyedik, mit reagálnak majd a tömegre a téren, hova fogunk menni sétálni, stb stb stb, de tudom, hogy majd megoldjuk úgyis... és jó lesz együtt.

szóval na, berlin jó hely. ahol lakunk, az is kurvajó hely :) a tér, a környező utcák, a piac a kapu előtti parkban, a kajás helyek, mindenből van vega meg vegán, kurva sok a hipszter, imádom, hogy emberek mikbe öltözködnek és hogy néznek ki (mindenhogy). 


so yah, dis place rules so far :)



2021. szeptember 11., szombat

9.11


2001. szeptember 11-en iskolaba mentem a michigani hastings high schoolba. 

hastings-ben kabe 7300 ember lakik, en dowlingbol jartam be, ahol osszesen kabe 400-an. a szomszed tiz perc seta folduton. reggelente vitt a sarga iskolabusz, egy szoke asszony volt a sofor, kemenyen tolta a michigani telben is. akkor voltam ott kabe egy honapja-harom hete, az erettsegi utani nyaram utan meg egy ev gimire cserediakkent. 
szoval reggel van sulihirek a teveben, de aznap nem sokkal kesobb megint bekapcsoltak a hireket. egesz amerika megallt es neztuk, ahogy a repulo belerepul a masodik toronyba. hihetetlen volt, mint egy akciofilm. kellett par perc, hogy leessen, hogy mi tortenik. hogy ez a valosag. 

husz eve ma megvaltozott az emberiseg, megvaltozott a tortenelem. 





also, humanity is fucked.


2021. augusztus 27., péntek

hozom a formám

 
ma reggel fél nyolckor arra ébredtem, hogy hol van az útlevelem, nem emlékszem az utolsó helyére. hétfőn indul a gép NYUGATRA. 

na szóval azóta kerestem mostanáig, minden dobozt kétszer áttúrtam, volt egy pánikrohamom, majdnem elájultam, csatakra izzadtam az egész ruhámat. közben akartam anyámat hívni, mert a festőkkel volt a régi lakásban, de már az korábban volt, de ő meg okos, és izzította a sógornőm a szomszédban (8 és egy kicsi hónapos pocakkal), és KURVÁRA OTTHAGYTAM a töküres, kipakolt lakásban egy fiókban bazmeg. 

DZSIZASZ FAKEN KRÁJSZT.

a múlt heti izgalmam az volt, hogy szent istvánt meg a diszkóturult egy delta variánsra kísértetiesen hasonlító tüneteket produkáló megfázással köszöntöttem, el is mentem nagy parámban, és nyomtam tizenötér egy pcr tesztet, mondjuk a lelki nyugalmamért megérte (nagyobb szopó lett volna, ha a reptéri teszten derül ki...). bezzeg NYUGATON a kurva ételkiszállítós futárral lehet otthoni pcr tesztet hozatni, mert az az egyetlen, ami mutatja, hogy épp beteg vagy-e.

na szal ja. tolom a hájlájfot. 
minden oké lesz!!!! (i guess...)

fuh gecc


2021. augusztus 4., szerda

kalandjaim a kormányablakban

 
HOT TIP: attila úti kormányablak az alagútnál! én magam is kaptam a tippet, az ötös ott tesz le kb pont. GÁDBLESSZ! 

lejárt a jogsim, az online foglalás az egy horror, két hétre előre egy db időpont volt egész budapesten, a mechwart ligetnél, de beugrottam ide, tíz percet várakoztam, és az ügyintéző ahelyett, hogy négyezerér felszámította volna, segített, hogy online az ügyfélkapumon megcsináljuk, ingyen. szintén nettó tíz pé.

KÖSZI!!! nem hittem volna, de attila úti kormányablak: ⭐⭐⭐⭐⭐

holnapi kalandjaim: dózsa györgy úti NAV!

STAY TUNED!

2021. július 25., vasárnap

genetika


hát az meg már milyen durva, hogy a reese witherspoon és ryan philippe lánya pont úgy néz ki, mintha egy programba beírták volna, hogy 50% reese, 50% ryan legyen a genetikája:

nagyon durva!!!😁

2021. július 24., szombat

koktél


nem volna itt az ideje ezt a házat lassan felgyújtani? csak kérdezem lol


2021. július 22., csütörtök

így






biztos cuki valakik szerint, én hidegrázást kapok, amikor anyukák azzal baszogatják a páréves lányaikat, hogy adjanak már puszit a szintén páréves fiúknak a szájára. blöe.


2021. július 16., péntek

gender / kender

felnevettem...


de milyen érdekesen változatos volna, ha a fideszes politikusok egyszer azért állnának ki ilyen nagy svunggal, amit ekcsöli csinálnak? would be weird. 


emigrálok!

 
szóval aláírtam a szerzit, szeptembertől németországban van munkám. elég durva.
izgatott vagyok és nagyon parázok.
és még nem hiszem el.


majd ha ott vagyok....
ÁÁÁ


2021. július 7., szerda

ez igaz?

 
is this the real life, or is this just hírcsárda/MKKP???




EMOJIK???
IS DIS TRU?


ez szentem viszont nem, lel:





(also ezzel párhuzamosan úgy fest, ősszel emigrálok nyugatra. remélem, tényleg buzikból van a kerítés, ahogy mondják!!!!4!44)

2021. július 1., csütörtök

jenny from the block

 

most nemazér, de ha lenne annyi pénzem, hogy j lót hívjam meg az esküvőmre, kurvára nem j lót hívnám meg az esküvőmre!!! még ha valami olcsó barter is volt, nemtom, gázszerelésért cserébe...

literally kábé bárki mást... lol.



2021. június 23., szerda

aaaaaand

 
i quit today.

eléggé megszopattam őket, de majd megoldják. 


egy füst alatt felkerestem egy kasztingolt pszichológust is... 


ha még egy valaki is olvassa ezt, küldjön egy virtuális drukkot légyszi. nem érdemlem meg, de akkor is. plíz and tenkjú.


röhögtem




2021. június 22., kedd

this is the end, beautiful próbaidős munkahely

 
na, 2,5 hónap into my próbaidő, és most bőgtem el magam az anyámnak a telefonban, hogy nem akarok itt maradni.
éreztem persze, hogy nem az igazai a vájb eddig is, de azt is tudom, hogy nagyon túlszorongtam, szóval ez rajtam is áll, az biztos, nem a hely hibája teljesen persze. 

közben ma interjúztam egy kurvajó berlini céghez, a nyuszó lenne a főnim, ő interjúztatott :D azt mondta, a főnijének is nagyon tetszettem, aki bent volt még, de hát még két kör van (igaz, a harmadik már csak ilyen chemistry inkább). szóval nyilván még nem latolgatnék esélyeket. ami jó, hogy több nyitott pozijuk is van. 

asszem jobban bírnám a stresszt is, ha cserébe berlinben élhetnék amúgy, nyuszóékkal meg a régi pajtikkal, meg ez az ügynökség tök menő, inspiráló emberekkel. 


hát izé.


i'm a fucking failure, 38 vagyok, semmire nem vittem, császtok!!!


update:






2021. június 17., csütörtök

gyakorlatilag minden egyes kibaszott napom:



nem jó így élni amúgy!!4!44!



2021. június 9., szerda

wait what?

 
gúgel, WTF?!






2021. május 20., csütörtök

ÉV SZTORIJA!!!

 
Kikészítették az ovisok a túszejtőt - csávó nem bírta a kölkök kérdéseit, végül leszállt pisztolyostól :D


"Katona vagy? Hova megyünk? Bántani fogsz minket? A sofőr bácsit fogod bántani? - ilyeneket kérdeztek megállás nélkül.

Collazo pszichésen összeomlott a kérdések össztűzében, és négy mérföld kényszerbuszozás után közölte, hogy le akar szállni."


ovisok gecc, sokkal többet kéne őket használni, nagypolitikában is!
 toljuk be őket a parlamentbe, EL SZÁ MOL TA TÁS KA baszod!


csodálatos. 

2021. május 19., szerda

energia meg emberek

 



igen.

szóval szeretek bulizni, szeretek nagyokat röhögni és beszélgetni, even egy csomó idegennel mórikálni, ha eleget ittam, és utána szeretek egyedül lenni, otthon, sokat. és amúgy is, az például egyre jobban zavar, ha egy szórakozóhelyen valami idegen beleszól a beszélgetésünkbe. azt szeretem, ha jófej és normális, és beszélgetünk valami jóról, nem arról van itt szó.


voltunk méheken egy pár éve a mikában, és az egyik szám eredetije, amit feldolgoztak, nem jutott eszembe. mint nagy zenebuzi, CHALLANGE ACCEPTED, gondoltam, és épp elkezdtem pörgetni az agyam wikijét, erre egy idegen csávó beszól nekünk, így odaveti, hogy ez meg az a szám és mosolyog, hogy no need to thank me, BUT BRO I DIDN'T EVEN ASK YOU!!! én akartam kitalálni, és amúgy eszembe is jutott volna :(((
iszonyúan felbasztam magam (aránytalanul, nyilván...)


meg amikor anita itthon volt bécsből, összegyűltünk 5-6 lány talán, de nem találtunk normális helyet sehol, persze nem a hétkerbe kellett volna menni péntek este, mindegy, így tudtuk megoldani. szal leültünk a fügébe talán, és csak a bejáratnál, a padoknál volt hely. érted iszogatunk, catch up, mizu veletek, és jönnek a részeg külföldi csávók, leülnek mellénk, beszólogatnak, feláll bazmeg az asztalra énekelni, és a lányok ilyen visszafogottan hogy haha jah nem köszi izé beszélgetünk, én rászóltam a gyerekre, hogy takarodjon a gecibe, nem akarunk vele beszélgetni, hagyjon minket békén, és frankón ott voltam, hogy hívom a biztonságit és kibaszatom a picsába a helyről.


miért nekem kell szarul éreznem magam, mert ő nem tud viselkedni?? és még mi kérjünk bocsánatot, hogy nem akarunk vele ismerkedni, hát cukros faszom nem kéne, ahogy ádi nagymamáját (asszem) idézzem?!? 


eh.

na szóval igen, nekem egyre több recharge idő kell, ahogy öregszem. de arra is rájöttem, hogy hiába nagyon nehezen indulok el szocializálódni, arra is iszonyú-iszonyú nagy szükségem van mentálisan, hiába magyarázom magamnak, hogy nem. kurvára de.


úgyhogy ma moziba megyek. legalább itthon elfogadják a szovjet oltásom lol. plusz bubu ingyér visz, mer kurvajófej (és mert a csaja nem ér rá LÖL). promising young woman AH YES - megnéztem már persze, de hát moziban, carey nagy képen, anytime.



puszi. próbáljatok normálisok maradni, ha már én ezt a csatát elvesztettem (elég rég lel), meg egészségesek, mentálisan és fizikailag is. 



2021. május 18., kedd

I'm Charles, I will be your hangover today!

 

jaj ezt most találtam a vimeon a listámon, hát valami csodálatos!

Charles, your hangover!!


pont pénteken nosztalgiáztunk a marximban, hogy huszonévesen milyen kibaszott szar döntéseket hoztunk, és milyen kurvajó bulik voltak... és hogy csináljunk egy meggondolatlan estét, vagyis hogy úgy kell döntened, ahogy 25 évesen döntöttél volna abban a szituban :D

de hogy majd előre felkészülünk, kivenni szabit, utána min. két nap recovery, előtte kialszod magad, rendesen eszel, stb. :D mert már negyven felé így toljuk eh

hiányzik azért egy-egy ilyen este, mikor nagyon készen, hajnalban érek haza, amikor már jön fel a nap. mondjuk a heti többet nyilván már nem bírnám, de pár havonta jöhetne egy :) 
csak már egy hely sincs meg azok közül, ahol hajnalban kiköt az ember... vagy biztos van, csak én nem ismerem, plusz mindenki tizenhat...


hónap végén 38 leszek, két év és negyven. még nem érzem kínosnak a hoodie-kat meg a sneakereket, de attól tartok, ötven évesen is ezt fogom viselni... és majd kinevetnek a gyermekek a villamoson lol


2021. május 14., péntek

hekker


ha értenék bármihez is, vagy meg bírnék tanulni dolgokat, akkor lehetnék valami tévésorozat hekker, és akkor azt csinálnám szabadidőmben, hogy az ilyen idiótákat meghekkelném és eltüntetném az összes pénzüket, aztán kacagva figyelném, hogy anélkül mekkora a pofájuk. mikor csukják már le végre?!

mindezt persze a virgin-szigetekről vagy valahonnan, ahol nincs kiadatási egyezmény lol, meg ahol ők tárolják a számlákat.


2021. május 12., szerda

monnyátok már meg,


hogy mi a faszért megy EZ A SZÁM A FEJEMBEN? hogyan került oda!? KI A FELELŐS?!??!


2021. május 10., hétfő

rendkívül pontos sajnos

 


:/


de most csak azért, mert hogy jön az áfa, és az összes szart meg kell gyorsan rendelni az aliról LEL :(


2021. május 1., szombat

ACAB vol. 463283591876777788913.

 

1.26 gramm bazmeg... micsoda hős :(

olyan szomorú, hogy kibaszott fűszívókat vegzálnak a kibaszott rendőrök meg hómlesszeket 2021-ben. ez a hazám bazdmeg. szégyen.

az az igazság, hogy ha nagyban csinálod, akkor senki nem nyúlhat hozzád. 

lazán kapcsolódik, de az elv ugyanaz: a dirty money netflix doku vonatkozó része Martin Shkreliről, tudjátok, a kis patkánygyerek, aki megvette az aids-gyógyszert, majd felemelte az árát. na ezt csinálja a big pharma az egyesült államokban, csak nagyban. kiscsákó börtönben, pharma exec-ek a szesell-szigeteken golfoznak. 


gecire kiábrándító, hogy az emberiség mekkora egy darab szar. tudom, hogy ez van, ez volt és ez lesz, kábéra ez a világ rendje, nincs igazság és nincs karma. csak a kisemberek szopnak, a gazdagok meg férgek kábé. tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de ha elkezdesz róla gondolkodni, kibaszottul de.


úgyhogy boldog munka ünnepét, kis barátaim.


2021. április 30., péntek

surprise of the day:

 

ez a csávó egy mocskos geci féreg. ja nem, hanem keresztény családapa, bocs.


börikében remélem, valaki megcsonkítja a kis pöcsét, sending love xdxd


2021. április 27., kedd

és az igények szerint:



DEGZ. tavaszi doggoz. 


lassan egy éve, hogy mangó a családunk tagja lett. igaz, novák katalin nem approve-olta az örökbefogadást... 
öröm látni, ahogy minden nap egy ici-picit túllép a félelmein, és bújik elő belőle a kíváncsi, bolondos rajzfilmdenevér, aki ő valójában. lassan, de biztosan haladunk. nagyon érdekes figyelni, hogy mennyire szüksége van az emberi érintésre meg a fizikai közelségemre. fagyi egyáltalán nem ilyen.

és egyre jobban imádom fagyikát is - ahogy egy perc alatt nőtt fel a feladathoz, hogy egyből érezte, hogy a mangó most több figyelmet követel, és ő is jobban kezdett figyelni rám. hogy soha nem bántaná, az ágyát, a jutifalit, a mindent szó nélkül ad oda a kicsinek. 

nem beszélve arról, hogy a pont most 2 éves unokaöcsém a szájából szedi ki a kaját, és markolássza meg lovagolja, és soha eszébe sem jut, hogy beszóljon neki... pedig már szerintem legalább duplaakkora, mint ő😁


imádom a kutyákat. a legjobb arcok.


kedves tavasz, a kedvenc évszakom vagy meg minden, de


MIKOR LESZ MÁR MELEGEBB BAZDMEG?!?


kösz előre is.


2021. április 20., kedd

day two


eh. megint elkezdtem a szigorú diétát. második nap. :D de ez az 1200 kalória ez egy tough bitch, mondjuk ki. inkább az 1500-öt célzom be plafonnak. meglátjuk.
egy ideig tudtam tartani magam, de szépen-lassan növekedtek az adagok, meg nem mértem, nem írtam az appba. 

csak bazmeg nem akarom, hogy ez a sok munka, amit beletettem, elvesszen. úgyhogy megacéloztam akaratomat és csak akkor hívhatom my weed guy, ha megint lejjebb megyek. it's a fucking shame as it's 4.20. :( sad, sad day.


also új melóba' már lángol a kaka, hellz ye, de igyekszem, hogy ne parázzak és toljam a bizt. elvégre ez a második hetem 😳

wish me luck palllíz!!!

2021. április 18., vasárnap

peggy

 

még mindig nagyon vágyom rá, hogy egy nap beöltözhessek peggy bundynak...


vettem még tavaly kb egy acskó chia magot, és ma megnéztem, hogy kell elkészteni (lol). turns out, még csak felfőzni se kell, mint a tápiókát, csak becsűrni a hűtőbe estére tejben. 
awesome. fincsi lett. 


szívesen a professzionális receptet bazd!!4!44!


illetve ezt a peggy-képet:




2021. április 14., szerda

NO, facebook reklám,


neither, I'M FUCKING SURVIVIG MAN!!!4!4


parák


fú szerintem tiszta para, hogy megnyitják a sulikat meg a teraszokat (mondjuk a terasz jobb szerintem, mint egy lidl pl.)... így is fosnak mindenre az emberek, és iszonyatosan sokan halnak meg. 
értem, hogy 3 millió, de egy héttel az első oltás után lófasz bazmeg, az van, nem védettség.
mert az kurvajó karma lenne, ha azok az idióták betegednének meg halnának csak meg, akik fosnak ezekre, nem hordanak maszkot, hordákban járnak bevásárolni és a seggedbe állnak a sorban, meg szájon csókolgatják a papokat (egyik kedvenc sztorim :D ) - de nem. 

és igen, tudom, én is már majd' meghalok, hogy ihassak egy fröccsöt a pajtikkal,de nem fogok. majd a második oltáson után pár héttel MAX. 

és azt is tudom, hogy valakinek a megélhetése múlik ezen, de bazmeg ez nem megoldás. vagyis nem ez a megoldás. csak ugye pízet azt lenyúlni tudnak, nem adni. kibaszott fidesz-kormány. a lelketeken szárad nagyon sok élet. ez nem ideológiai vita, ez itt tényleg élet-halál harc most.

úgyhogy oltassatok, és megyünk tüntetni!!!


2021. április 13., kedd

occsó teló


annyira jellemző: jó, akkor megrendeltem az occsó telót, mert a mostani baszódik már tényleg. szopakodtam a pénzem (az új helyen 10-én kapunk fizut, az előzőn hó végén, szal good luck másfél hónap egy fizuból)

right after lemegyek a kutyákkal, és látom, hogy ahol lehenteltem múlt héten a kocsit (külön gratuláltam már akkor magamnak), az meghajlította az ajtót, pont annyira, hogy gecire beázik az egész anyósülés.

nekem egyszerűen nem kellenének dolgok. mindent elbaszok, ami a kezeim közé kerül. egy kibaszott barlangban kéne pucéron kihalnom bazdmeg.


2021. április 11., vasárnap

no worries,


nem haltam meg kurvára... in fact, nem történt... SEMMI :(


csak a telefonom haldoklik ya know, amit vettem a csávótól, és menten elő is jött a szériahibája (THANKS 2020!)...

szóval most azon baszódom, hogy:

- javíttassam-e meg a kijelzőt, kábé 55 ezerért (a mérete miatt lenne jó, ez egy MI 9 SE, a mérete faszaság, a kamerája állat, bár az akksi fos, a kijelző meg szar ugyebár)

- vagy vegyek ennyiért egy új poco m3-at, ami viszont van 2 év gari, de csak 4g a ram, nem 6, mint most, de atom az akksi (plusz sárga. i like sárga.)

- vagy áldozzak be egy kicsivel több pénzt, és vegyek egy olyan telót, ami talán hosszabban kibírja. ettől ódzkodom a leginkább honestly. egyszerűen egy telefon szerintem nem ér meg százezer plusz forintot. nem fogok melózni rajta, meg fullos játékokat játszani. mán egy pasziánszot csak eeevisz a 4 giga nem?! 
meg hogy what would that telefon be. a google pixeleket ajánlgatják méret miatt, de azt meg nem lehet kapni. ehhhh. (iphone no go, az ios idegbe hoz, szerintem nem lehet használni...)   


ezen felül a laptopon az í haldoklik.


amúgy mindenki életben. 

fanni barátnőm is végre otthon, 3 hét covid intenzív után... úristen. bónuszba hátrom kézműtét, úgy szétbaszták a vénáját... az milyen.


szíves inputjaikat szeretettel fogadom a komment szekcióban.

k bye






2021. április 8., csütörtök

szputnyik

az kurvajó, holnap oltanak vele...

ha meghalnék a gecibe, tudjátok: 
a végrendeletem és az igen régóta csiszolgatott temetési playlistem a drive-on!

sajnos még nincs kész tho.

2021. március 18., csütörtök

also, dog pics:

o je




VÉGRE SZERELMEM, CAREY MULLIGAN LESZ AZ SNL-BEN, NEM HISZEM EEEEL❤️❤️❤️

évek óta várok erre, lorne!!!


2021. március 12., péntek

2021. február 27., szombat

elrablós filmek logic


szóval amikor elrabolnak valakit, és összekötözik a kezét, és a fejére zacskót vagy csuklyát húznak. jajj jajj nem látok!!

de a kezei tök szabadon vannak, egy perc alatt leszedhetné a cuccot fejéről, elrághatná a kötözőt, és kész.

de ugyanez a zacskós-fojtós cuccal is: ha felemelné a kezét, kilukaszhatná a zacsit és nem hal meg.

nem értem ezt az egészet.

kíváncsian várom, hogy amikor a fidesz elhurcolja a deviánsokat, mennyire tudom majd alkamazni ezeket az okos technikákat!!!




2021. február 21., vasárnap

a legjogosabb minekmentoda:


meg is érdemled, te fasz.

2021. február 16., kedd

i'ma i'ma i'ma...

 
i'ma weed gummy

kedvenc dalom lett :D


 


2021. február 4., csütörtök


300 milliárd, ízlelgessük.

mindeközben családok nem tudnak megélni, mert a kormány lefossa a turisztikai, a vendéglátóipari és a teljes előadóművészeti szakmát. 

ebből szerintem lehetett volna pár bizniszt támogatni. 


most nem azért, de nagyjából minden nappal egyre világosabbá válik, hogy FOGGGALMUK NINCS, hogy mit csinálnak... csak lopni tudnak meg hazudni. 

ugyanitt kíváncsian várom, hogy milyen egyetemet csinálnak a színműből ezekkel a "szakemberekkel", és hogy hányan fognak jelentkezni. ki a faszom akarna jelentkezni oda, ahol az egyik tanár zaklatásokat tussolt el a színházában?! WTF?!?


(meg azon nevettem, most mondta a viki, hogy jaj dehogy lépnánk mi ki az euból, a brexit is hülyeség volt, miközben a fideszes néniket ezzel etetik, hogy a kurva brüsszel. nyilván ha kilépnénk, nem lehetne lenyúlni a pénzeket. mer hogy az embereknek már nincsen. mocskos kis demagóg féreg vagy, viki, let's be honest)


2021. január 29., péntek


hiányzik prince!!!
öreg vagyok és nosztalgikus és a new girlt nézem, és prince van benne és sírok

igaz, kicsit bebasztam, nem iszom eleget mostanában

hiányzik minden, 
hiányzik bármi

ááá

fuck these fucking weird times we're living in

WHAT IS EVEN HAPPENING?!


2021. január 26., kedd

 
és egy szép follow-up az átlátszótól:
egyenként mindegyiknek a retkes kurva anyját!!!
és minden fasznak is, aki rájuk szavazott.


2021. január 22., péntek

esti mese

 
szerintem kurva érdekes, mondjuk semmi meglepő, hiszen mindannyian tudjuk, hogy putyin egy retkes, pszichopata féreg.




orosz, angol felirattal.


brávó!







2021. január 19., kedd

drogprevenció

 

ez az szerintem:






nem az, hogy ha odaadod a haverodnak a spanglit, akkor lecsuknak öt évre, MERT ha ma spanglit szívsz, holnap heroint lősz és másnap meghalsz a gecibe, miután kinyírtad a családod.

mert amikor elmondják neked a rendőrök gimiben, hogy a DROG ROSSZ, és utána beleszívsz az első spanglidba vagy bedobod az első ekidet, és rájössz, hogy nem bazmeg, ez kurvajó, akkor onnantól el is veszett az üzenet. 

ellentétben azzal a full legális és teljesen elfogadott (sőt: keresztyén kormányunk által nagyban promótált) szerrel, amit alkoholnak hívnak. 




biztosan én vagyok a geci, de már teljesen kész vagyok a kibaszott gyerekposztoktól. kurva unalmas képek ugyanolyan kibaszott csecsemőkről.
a kedvencem, aki havonta kirakja, hogy pistike hány hónapos... de így semmit nem csinál, csak így ott van egy gyerek egy kibaszott papírral, hogy négy hónapos. 

kiii a faszomat érdekli?! legalább lenne valami kontent bazmeg, lehányt, beszart, valami, de nem, csak fekszik bazmeg egy ronda csecsemő egy gyerekágyon.
értem, hogy ez kurva érdekes a családnak vagy nemtom, de mi a faszért kell ezzel teleszpemmelni az ismerősök falát? az tök korrekt, ha valami zárt csopprtba vagy barátoknak, de nem. 

agyamat eldobom.

2021. január 14., csütörtök


hiányzik a körtköbén. most biztos csinált volna valami nagyon jó számot, vagy valami szart, de azt hallgatnám épp most.

meg a filipszejmúrhoffman is. valami nagyon jót alakítana épp. monnyuk mikor nem.

néha így eszembe jutnak ezek az arcok. valaki posztolta a hítledzsört, és azon is úgy beszomorodtam. 

miért nem a faszfejek halnak meg a gecibe?!?

amúgy tudom. mert a buta, gonosz, tehetségtelen emberek nem tudják, hogy buták és gonoszak. ők azok, akik a legmagabiztosabbak, és nem gyűlölik magukat, és nem ölik meg magukat  a legmélyebb mélyponton és nem kell halálba kábózniuk magukat, hogy el tudják viselni ezt a rohadt kibaszott életet.



2021. január 12., kedd

hair



fodrászom... imádom :D évek óta nem voltam. full lehentelte a hajam, mert a vége teljes fos volt, leszakadt, letört, és a tövénél meg tök sűrű. meg rohadtul hullik.

úgyhogy most rendbe tette (megint pamacscopfom van, pedig már tök hosszú volt...). aszonta, a nagy fogyás miatt is lehet a hajhullás. fasza.

ilyet mond: "nézem a képeket, hogy hogy lefogytál, mondom ÚRISTEN, EZ RÁKOS?" ez kurvára nem vicces amúgy, de én szakadtam, meg ahogy mondja... also: köszi, i guess😂

meg hogy vegyek ilyen vitaminszarokat meg KOLLAGÉNT, mert attól rendbe jön, és mostantól rendesen fog nőni. mert van egy csomó ilyen kis babahaj, amik most nőnek egy fél éve, a végén lévő hosszúk meg kiesnek a gecibe. bjutiful. szőrözzük a lakást az ebekkel.

mindenki a kollagént nyomja... szal beadtam a derekam... vettem kollagént gecc. aztán meglátjuk, behányok-e tőle lolz.


mi lesz a következő, SZEMRÁNCKRÉM?!? :(((


2021. január 10., vasárnap


:O

ez a csávó jön budapestre tetoválni!!!

i have to get an appointment. 

szerintem csodálatosakat csinál!!!



update: appointment fixed, előleg befizetve ááááá!!!!! februárban varr!!!


2021. január 9., szombat

el is felejtettem, pedig:



2020, a kibaszott év, amikor gimi óta először felment a fű ára :(((


also, január 9.: sikerül átállítanom téli időszámításra a termosztátot a nappaliban.


2021. január 8., péntek

lyfe



should I be buying necessary stuff and getting shit fixed in my apartment, but I bitch about money all the time and postpone it from month to month?

yes.


did I just order another pair of shoes online because it was too cheap even though I still have two new pairs from last year that I never even wore outside, and another one that I did once?

also yes.



ok bye.


2021. január 7., csütörtök

JAJ EZEKET ELFELEJTETTEM!🙃



kívánságotok számomra parancs!

holovác egy... és holovác kettő!


egyébként a kalandjaik lekövethetők a rajongóknak fenntartott platformon😏 (foreverfagylalting insta)




2021. január 6., szerda

bréking!!!


elolvastam egy cikket az indexen lol. nem nagyon néztem vissza, mióta szétbaszták, de kivi voltam a zenerovatra, úgyhogy rákattintottam erre

hát nem akarok geci lenni, de mint egy tizedikes iskolai fogalmazás kábé a stíló :(

szerintetek nem? ezek a buta mondatok, mint amikor egy gimis szépen akarja elmesélni a  nyári szünidőt, hogy tetsszen a tanároknak. szentem tök kínos bazmeg egy ekkora újságban ilyen minőségű cikket kitenni. 

pont a minap jutott eszembe, hogy mekkora faszaság volt már a quart, jézusom... abból se maradt semmi, csak az emlékek. vitte a ner, amikor szétkúrták az origót. 

rip normális zenei magazinok. 
also rip [inzert egytrillió kibaszott dolog, amit a fidesz kormány szétkúrt for money]

:( fuck this shit.

bícsparti jejjejjojjoo

ide fogok elmenni, ha lehet, előszörre:
berlin, nyuszóék
amszterdam ahhhhh
japán, ha valaha lesz még rá pénzem az életben
bécs, anitával zenét írni


de ami nagyon kéne, az egy kis tenger... ah (de csak mer a viktor monta, hogy az a magyaroknak kell meg jár. gyorsan ideírom, hogy orbán takarodj azért.)

ha lesz rá mód, tavasszal mégpedig elmegyek egy tengerpartra. mondjuk beülök a kocsiba és meg sem állok piranig. nem kő nekem repülő. csak a sós illat meg a hullámok hangja.

hát szombaton egy kis római parttal próbáltam enyhíteni a sóvárgást, egyébként klassz volt. csak sajnos más is rájött, hogy ott kurvajó a duna-part. ezér kéne egy prájvet bícs.

mondjuk mindezek előtt azt kéne kitalálnom, hogy ha visszamegyünk az iribe, mit csinálok a süvöltő kiskutyával, hogy ne basszanak ki a szomszédok a házból.

eh.
ehhh.

2021. január 1., péntek

summa


szép ez a nap. jesz. én nulla óra kettőkor úgy megkönnyebbültem, pedig majdnem átfilmeztük csével az éjfélt!

ma megmértem magam. tavaly január 1 óta lefogytam 17 kilót, aztán a második hullámban a téli depike alatt ebből kb 7 visszacsusszant. nem baj, túléltem a tavalyt gecc. és ha egyszer meg tudtam csinálni, megint meg fogom tudni. 

all together amúgy nem panaszkodhatok, van még meló, van kutya, van lakás, van kaja. 
a kutyák mondjuk néha halálba fárasztanak és egyszer végigaludnék egy éjszakát is, de majd egy nap. 

csak hát igen. egy koncert. egy pár fröccs a pultnál. bebaszva hazabékávézni egy forró nyári éjszakában. tengerpart. hegyek, vizek, emberek, tájak, messzi városok eldugott utcácskái. hiányoztok mind nagyon de nagyon. 
tudom, hogy first world problem, de lassan fizikai fájdalmat okoz utazós képeket nézegetni. utoljára két éve tavasszal utazgattam, hosszú hétvége berlinben meg húsvét piranban. meg két hétvége bécsben, és nagyon hiányzik minden. 

egyszerre nehéz és egyszerű nekem, mert amúgy is egy itthonülős nyugdíjas lettem, de azért próba meg koncertek meg bármi, kaja vagy kávé, szal néha azért mozdultam. most meg tényleg folyton itthon vagyok. online vásárolok, csak a kutyákkal megyünk ki. 

furcsa egy év volt ez. mennyi veszteség. szfe, dürer, szájer - JUST KIDDING THAT WAS THE BEST PART!!!


na jó szóval tartsatok ki. tartsak ki.
idén már menni akarok koncertre. csak egyre! lehet kicsi is! de az őszi blondie-garbage turnéra se mondanék nemet angliában lel.

csók, pajtik