2022. december 30., péntek

 
na, 2022 nem bír leállni, covidos az egész család, én (még?) nem, de apám is csak tegnap tesztelt pozitívra.

na de legalább egy csodálatos dolog történt, ez az egész andrew tate-sztori, szakadtam már greta válaszán, irdatlan burn és kurva vicces, de minek kell tátott szájjal faszerdőbe szaladgálni, nem tudom, de aztán le is tartóztatták, annyira csodálatos az egész :D mondjuk szegény andrew sose volt egy észkombájn...


"So let me get this straight

1. Elon Musk buys Twitter

2. Elon Musk unbans Andrew Tate

3. Andrew Tate picks a fight with Greta Thunberg

4. Greta Thunberg ratios the shit out him

5. He gets mad and posts a video response

6. There's a Romanian pizza box in the video which twigs Romanian police of his location

7. He is raided and arrested for human trafficking

That is some fabulous fuck-around-find-out shit and a great end to the year."


tru dat.
MUAHHAHA.


egy kicsit akarok egy ilyen dollys pólót:




EDIT:
valaki ápdételte andrew wiki lapját :DDDD




2022. december 24., szombat

 
boldog ünnepeket djerekek!


amúgy meg ne aggódjatok, mindenki szétvan. nem kell mindig összeszedettnek lenni :)
éljünk túl és ne bántsunk másokat, aztán majd alakul. 


meg türelem:




Ne aggódj, az élet gyönyörű,
ha te is így akarod.
Most nem lehetsz keserű,
mikor édes az italod.

Magányos vagy és túl kemény,
vagy csak azt hiszem,
megszabadulhatsz könnyedén
csak a lényeg a türelem!

Türelem, türelem, türelem

Fájdalmon keresztül jutsz az örömbe
nézz rám, már semmitől sem félek.
Nem hiszek semmiben,
de nem tagadok semmit,
a vak hittől csak begörcsöl a lélek.

azt mondod pénz, siker, csillogás
azt mondom ész, zsiger, villogás

Vedd fel az élet ritmusát,
ha nem is így akarod,
s ha hűvösek is az éjszakák,
forrók lesznek a kalandok.
Aztán jöhet egy szerelem,
ami majd jól fejbe rúg
csak a lényeg a türelem
és hogy túl gyorsan meg ne und.

Türelem, türelem, türelem

Fájdalmon keresztül jutsz az örömbe
nézz rám, már semmitől sem félek.
Nem hiszek semmiben,
de nem tagadok semmit,
a vak hittől csak begörcsöl a lélek.

azt mondod pénz, siker, csillogás
azt mondom ész, zsiger, villogás




2022. december 21., szerda

dump

 


erzsébet híd (a legjobb)












2022. december 13., kedd

fiatalok!

 
minden szar, úgyhogy akkor nevessünk!!!

ezt iderakom nektek, mert mindig jó:



illetve:


valamint:






elképesztő amúgy, ma nagyon jól érzem magam, vasárnap-tegnap mély depresszió, dührohamok, sírás... i love you , PMS!


na pá! 


2022. december 6., kedd

ez para volt vagy nem?!

 
van egy történet, és azt akarom kérdezni, hogy szerintetek is para-e vagy túlreagáltam. nem bánok semmit :D csak kivi vagyok.



szal.

a múltkoriban, mikor autóztam budapestre, előző este elmentem egy közeli benzinkúthoz. kb tíz percre volt, de azért kijjebb a városból, szóval nem központ. tankolok, utántöltöm az olajat, csekkolom a keréknyomást, ilyenek.

olyan 8-fél 9 körül érkeztem meg, és mivel sose jártam ott, kicsit bénáztam a kútnál, hogy melyik irányba álljak - aztán megláttam, hogy egy másik autó is az ellenkező irányban áll, nekem meg az volt a jó oldal, szal beálltam úgy, és megtankoltam. all cool, fizettem, minden zsír.
kicsit hátrébb, a bezárt mosó mellett voltak a nyomásmérők, úgyhogy átálltam oda. na itt már tök üres és sötét volt minden, csak egy fehér furgon állt a sarokban, de nem ment a motor, nem volt felkapcsolva a lámpája. elszöszölgettem, ellenőriztem, utántöltöttem, aztán visszapakoltam mindent, és elégedetten beültem, hogy elinduljak. 

egyből észrevettem, hogy a furgonnak felgyulladnak a lámpái, és elkezd jönni utánam. eleve fura volt, hogy miért pont akkor indul, mikor én, de hát oké. 
kihajtok, balra, jobbra, kihajtok a kútról, balra, aztán egyből jobbra. furgon utánam, ami már egy kicsit fura volt, mert annyit fordultam és mindig a nyomomban volt... hát ekkor már kicsit elkezdtem izgulni, de gondoltam, hát lehet, hogy a polizei, aztán majd megbüntetnek, mert ellenirányban tankoltam. ámde lengyel rendszáma volt... na itt akkor már kezdtem ráparázgatni erre. itt vagyok tök egyedül, nyuszóék nem voltak a városban, még azt se tudom, kit hívhatnék fel...

na, hajtok tovább, de direkt a szélső sávban maradtam, és direkt lassabban mentem, úgyhogy a furgon kénytelen volt kielőzni. erre elkezdett pont annyira mellettem-előttem menni balra, hogy a tükörből fullra engem láttak (két ember ült elöl), de ugye én így nem láttam őket. de annyira pont mellettem, hogy már kerülgették össze-vissza a többi autók. na és itt akkor már kezdtem a lehető legdurvább forgatókönyveket lepörgetni (követnek hazáig, elrabolnak, ellopják a kocsit, kifigyelik a címem, mittudomén... két csávó egy furgonnal, kábé bármi...), és eldöntöttem, hogy én bizony, mint az efbíáj filmekből tanultam, egy jobbkanyarban laszt minitbe lehajtok. persze nyilván ez egy bevezető út volt, és sehol nem lehetett jobbra kanyarodni...

és akkor véhégre megláttam egy jobbra kanyart, és gondolkodás nélkül behajtottam villámgyorsan, szerencsére ekkor azért már volt pár autó körülöttünk. na hát ez egy bezárt aldi parkolója volt, de legalább álltak emberek előtte, illetve parkolt egy furgon pont szemben, úgyhogy behajtottam mögé pitty-putty, és mint egy kibaszott ügynök, lekapcsoltam a kocsilámpákat egyből. így álldogáltam ott pár percet, amíg a szívverésem lement ötmillió per perc alá.

isssszonyatosan rossz érzésem volt ezzel a furgonnal kapcsolatban. nem tudom, miért, nem tudom, hogy para-e, de azt tudom, hogy nem szokott ilyen lenni velem gyakran. (igaz, a minap a liftben elkezdtem gondolkodni, hogy milyen kicsike már ez a lift, azóta klausztrofóbiám van minden kibaszott alkalommal... meh.) 
szal úgy döntöttem, hogy hallgatok a megérzéseimre, végül is max később érek haza tíz perccel. 


ÉS MOST SZAVAZZON!!!
para vagy mi vót ez?!? (mibőlszámoltaki)


köszipuszi


JA ÉS BOLDOG MIKULÁST! én nem kaptam lófaszt se, csak az internet baszakodott és a lift baszódott el. köszi miku, te kövér geci!!


2022. november 11., péntek

sámán vagyok, igazi sámán

 
van egy szomszédom, az szerintem most tanul sámándobolni, és szerintem műanyagvödrökön gyakorol. legalábbis a lakásomban úgy hangzik. 

igazán örülök. 

mondjuk ha nem lenne kurvabéna, és nem ugyanazt a 2 ütemet nyomná esténként órákig, jobban örülnék. vagy ha inkább választana valami olyan kibaszott hangszert, amit lehet fejhallgatóval gyakorolni BAZDMEG.




ÉN LESZEK EGY NAP A ROHADÉK TÓTH!!! 
csak a másodikról.


2022. november 10., csütörtök

egy kis nezeksz

 
szóval tegnap volt a lil nas x koncert berlinben, és ez volt a nászajándékom nyuszóéknak, úgyhogy együtt mentünk. a gyerek albumát egyszer hallgattam meg asszem valaha, de amúgy meg bírom, inkább magát a csákót, mint a zenét, de amúgy nem rossz az se. 
utoljára foo fightersen voltam ilyen arénaturnén, 5 éve, szal kivi voltam. mondjuk egy kisebb csarnokban volt, mert a mercedes benz arenaban, de still.

kérlekszépen, az előzenekar egy félmeztelen fiú volt, vót neki egy cédélejáccója meg egy autotune mikrofonja, és összevissza hamisan énekelgetett bele. nagyon rossz volt, szerencsére épp a végére értünk oda, akkor is pisiltem, míg előadott a függöny előtt. ilyeneket nyomott, de rendkívül bénán élőben (vagy nemtom, biztos tetszik valakinek, a közönség meglepően nagy része értékelte tapssal...)

szal amúgy nem volt rossz, jó volt kimozdulni, meg jól éreztük magunkat (also godbless, hogy berlinben nincs zérótolerancia, így egy-két fröccsöt le lehet gurítani, aztán utána legálisan autóval hazagurulni yooo). de annyira ilyen tipikus amerikai nagykiadó pénzt sajtol ki a rajongókból fílingje volt - i mean maga a fiú jó volt, a vetítések kurvajók voltak, a táncosok is iszonyat jók, de félplayback, csákóka nem is nagyon tett úgy, mintha mindent énekelne, kábé a koncert felét nem is énekelte. mondjuk mondta közben, hogy voltak technikai problémáik, simán lehetett amiatt... szerintem amúgy még most is a berghainban bulizik valamelyik fellépőszettjében btw.

szóval bakker, legalább két vokálost kirakhattak volna a színpadra, vagy egy dj pultot, vagy nemtom, a lassú számoknál egy szintit egy emberrel, felőlem fake-elhette is volna, csak így valami... mert így a fiú meg a táncosok, meg shiny díszletek, így nagyon cédés falunap fílingje volt. legalábbis nekem. 


úgyhogy next stop lizzo az arénában, na mondjuk ő ha egy fél órát csak áll a színpadon, nekem már az megérte :D imádom... aztán most jön a kovács samu is (sam smith), úgyhogy arra mán azé csak megvenném lassan a jegyet...


all in all, egyrészt emiatt a fluffy show miatt nem bírom az ilyen arénás turnékat, másrészt budapesten az aréna egy iszonyú szar helyszín, utálom, meg hát magyar keresethez az árak is vastagok. mosmá germán pízzel kevésbé fáj kifizetni ezeket (igaz, a sam smith 100 eurós jegye azért kicsit fogszívós, de közben meg aaaaaw :))) 


ALSO miért lil nas x? sho szerint lil nasty sex, de szerintem lehetne inkább little nasty ex, mint az exed. hát nemtom. lehet, hogy most le is gúgelezem, bár az kevésbé fun.



UPDATE: bazmeg ennek a szerencsétlen fiúnak literally montero a keresztneve (mint a turné ugye), de azért, mert az anyja akart egy mitsubishi monterot és végül nem lett neki. WTF. a nas meg csak így egy kitalált név (I mean you know, NAS the rapper), aztán az x-et mellérakta később. eh. a mi magyarázatunk obvi sokkal jobb!!!


2022. november 9., szerda

mém-dump

 
szórakozzatok. összelopkodtam mindenhonnan, biztos csomó tumblr meg internetek


















2022. szeptember 29., csütörtök

nnna.

 
egy kicsivel ezelőtt elmentem és leadtam az aláírt albiszerződésemet (alig 40 perc kocsival csak oda az irijük innen...). szóval úgy fest, október 1-től van másik albim, pontosan 5 hónappal (egycsillió euróval, az összes idegsejtemmel) azután, hogy elkezdtem a keresést. 

időközben, pont az egy éve élek berlinben évforduló körül, az összes stressz és para és betegség és minden addig-addig pörgött és rakódott egymásra, hogy akkor szakadtam be teljesen. stressz, pánik, kurvára nem tudtam, mi a faszt keresek itt, haza akarok menni a kis lakásomba, ya know. persze ésszel nyilván nem kéne, eléggé parák a hírek magyarországról. plusz végül is hazamenni mindig tudok. úgyhogy ahogy nyuszóék visszajöttek a nászútról, én kábé idegösszeroppantam nekik :D és elmentem betegszabira két és fél hétre. ez az első hetem melóban megint. 

jobban vagyok sokkal, de az is biztos segít, hogy megoldogattam párat a függőben lévő parákból. 

az autóm visszafelé berlintől egy órára elkezdett rázni, úgyhogy autószerelő (hol? ki? mennyi lesz? beszélnek angolul? ki megbízható? pfhhh), futóműcsere, majd a tesztelés közben beesett a fék, fékcsőcsere, első fékbetét csere... nem sok választásom volt, mert jövő hét végén megint megyek bépére (hisz a világ egyik zenekarának 14-én koncertje lesz - IGEN, EZ AZ ÉN ZENEKAROM :D lel), és igazán nem örültem volna, ha a fék az autobahnon száll el. úgyhogy otthagytam 1100 eurót az egész buliért, de elvileg a kocsi oké és ez megnyugtat.

az albérlet, hát jézusom. isssszonyat nyomasztó ez az egész. én nem tudom, emberek hogy tudják ez literally évekig csinálni. ez a lakás végül is úgy lett, hogy egy magyaros csoportban kiszúrta egy barátnőm, és felvettem a csajjal a kapcsolatot, aki most lép le onnan, szóval meg se volt szerintem hirdetve sehol. igaz, hogy nekem a stresszeim ellenére nem volt utcárakerüléses kérdés, mint ahogy sokaknál, de hát nagyon kiborító az albikeresés berlinben (meg ahogy hallom, az összes ovi-suli-minden, is). mindent megteszel, és semmi, és nem is látszódik, hogy valaha kapni fogsz akár egy ajánlatot is. 

szóval, mindent összevetve a lakás nem kompromisszummentes, de a pro-kontra listámon még mindig a prok nyertek. 35 nm, egy szobás, ami elég csepp kis cucc, de végül is nem örökre akarok ott maradni... pár évet szentem kibekkelünk a két kutyával (egy évig nem lehet felmondani). illetve jövő évtől kábé egész évben fel lesz állványozva az egész ház, mert utólagosan szigetelnek, és a balkon is sorra kerül. 
izgatottan várom, hogy reggel hatkor a német munkásbácsik ébresszenek minket az egyetlen szobában lévő ablakon keresztül nyáron! FUN TIMES. also a home office is minden bizonnyal smooth lesz, amikor flexelnek éjt nappallá téve. de mondjuk csak nem fél évig az én balkonomat fogják csinálni...

viszont a magyar lány nagyon jófej és segítőkész, átveszek tőle cuccokat, szóval lesz mosógép, konyha meg ágy meg pár egyéb bútor, nem nulláról kell mindent összerakni, zöld helyen van, épp a ringen kívül, de 15 perc séta a metró, amivel az iribe is lehet menni, ami kb fél óra, van kis balkon, szóval amúgy izgi :) ezer szerencse, hogy a cuccaim nagy része bépén van... de amúgy így is kurvasok van, pedig ugye most dorkáék bútorai között élek. a hatmillió pólóm meg a cipőim bazmeg... eh. :D

az október még kétlaki lesz, majd miután visszaértem ide a koncertturné (lol) után, akkor fogok átcuccolni teljesen, mert még valszeg pár alapdolgot kell majd venni, amit visz a csaj. még mondjuk nem tudom, hogy egyedül hogy vinnék fel egy kanapát a másodikra, de majd szegény kis barátaimat belekényszerítem, hogy segítsenek muaha. 


na szóval ez van.
a kerítésekkel meg a kolbászokkal. 



és amúgy meg ha kell egy kis drukk, akkor szívesen küldök. mostanában mindenkinek van valami para, úgyhogy használjátok nyugodtan a drukkjaimat!! annyit mondhatok, a lakás-dolgot amúgy annak tudom be, hogy a kis pajtikkal négyen videócseteltünk, és mindenki körbedrukkolt a többieknek, és háromból kettő összejött eddig!!! ha kell drukk, akkor légyszi küldj cserébe, hogy cili csávója találjon melót!!! 
köszipuszi!



2022. augusztus 29., hétfő

2022. augusztus 23., kedd

túl sok a felhő!

 
jajistenem, ez annyira komikus, hogy kirúgták az OMSZ vezetőjét, bazmeg ezt mondtam, hogy ez lesz, mint egy rossz filmben, amikor kiderült, hogy rájuk kenték a döntést, hogy bazmeg ki fogják rúgni őket, mert nem olyan az idő, mint amit akarnak :D

ELKÉPESZTŐ, hogy annyi vér nincs a pucájukban, hogy amúgy egy -szerintem- teljesen legit döntést bevédjenek... pár éve emberek haltak meg a tűzijáték alatt, az nem egy legyen-e parti vagy sem döntés. ezen életek múlnak bazdmeg, ha így döntöttek, hát így döntöttek, mert ezt látták jónak, de nem, még ezért sem bírnak felelősséget vállalni. el ké pesz tő. bazmeg tényleg tiszta tanú ez az egész valóság, amit a kormány tol. 

röhögnék, ha nem sírnék, ha nem röhögnék...


2022. augusztus 22., hétfő

408,18

 
voltunk otthon villámltatgatáson a hétvégén, nyuszóék esküvőjén (kurvajó volt! utálom az esküvőket, de ez klafa volt, jól be is basztam, de hát sho úgy briefelt minket, hogy we have to get shitfaced, és ezt maradéktalanul hoztam is. ötre értem haza, pedig benne volt, hogy éjfélre bealszom :D)...

...na de hogy vittem-hoztam embereket berlin-bp-berlin vonalon, pl egy kolléganőmet, és mikor kiraktam a kocsiból, adtam neki egy kis magyar pízt, hogy eljusson a szállására, ötezer forintot, és mondta ó, ne ilyen sokat, én meg így ah no worries, it's like 12 euros, és aztán így belegondoltam, hogy neeem, biztos nem lehet annyi, de bazmeg tényleg annyi, ma 5000 forint 12,25 euró... O.O azért az kurva kemény! vagy csak nekem, mert euróban keresek? vagy nemtom, de az azért vad szerintem rohadtul, ha mondjuk így elmész nyaralni és euróban kell fizetni...




2022. augusztus 17., szerda

'murica

 
az ország, ahol nem lehet abortuszod, mert 16 évesen nem vagy elég érett hozzá, hogy meghozd ezt a döntést, de ahhoz igen, hogy szülj egy kibaszott gyereket. 

elképesztő számomra, hogy ez ma történik a világban. meg úgy eleve, az alapkérdés, hogy öreg, bigott bácsik mindenféle mondvacsinált vallási szabályokat erőltetnek emberekre, akik nem gyakorolják azt a vallást. abban az országban, ami a land of free és kibaszott büszkék az alkotmányos jogokra, mint pl. szólás- és vallásszabadság. oh wait...
 
nem kell amúgy sok hozzá, és magyarországon is lesz ilyen. az országban, ahol gyerekek százezerei éheznek. ahol nincs elég tanár. ahol az iskolák nem tudnak télen befűteni, mert nincs pénzük. ahol nincs szociális védőháló egyáltalán, nincs mentális segítség, iskolapszichológus. ahol magadra vagy hagyva, ha mondjuk az a gyerek betegen születik. ahol legálisan kilakoltathatnak három gyerekkel, két napot hagyva, hogy találj új otthont. ahol vannak kórházak, ahogy egyes időszakokban nem lehet szülni, mert nincs orvos. 
de mindenképp szüljed meg, mert biblia!!!

tényleg, mintha ezeknek az embereknek nem lenne agyuk. de az, hogy a valóságot egyáltalán nem érzékelik, az biztos. 

nem azért nem szülnek a magyar nők, mert köcsög lipsi buzik, hanem mert ki a faszom akar ebbe a rothadó tócsába gyereket szülni?? milyen jövőbe szüljön ide gyereket??? hát azt nem tudja az ország, hogy pár hónap múlva hogyan fogja kifizetni a fűtést meg a villanyt! nem hogy a gyerek beiskoláztatását meg minden egyebet. hát az eszem megáll tényleg. 

nagyon-nagyon rosszfelé halad minden. remélem, lassan eljön a rock bottom, ahonnan csak felfelé lehet, mert ez egyre keményebb ez a trip.


2022. augusztus 16., kedd

cél

 
életcélom kurvára nincs már régóta, ami volt, az már meglett, de azt szeretném elérni lassan negyven évesen, hogy találjak egy olyan kibaszott lakást, ahol nem kelt fel minden egyes kibebaszott hajnalban a kurva kukás bazdmeg. csak egyszer hadd lakjak ilyen helyen. eddig nem nagyon sikerült negyven év alatt. igaz, ahogy a berlini albérletpiac áll, kábé egy üres matracot is kivennék egy s bahn megállóban, 1200 kalt, no anmeldung. 

annyi a jó hír, hogy nem kell kiköltöznöm szeptemberben, mert dorkáék még nem jönnek vissza (GÁDBLESSZ BAZMEG!!!), úgyhogy offisöli ráhúzunk a bérletire még egy évet. de ha találok valamit, akkor költözhetek bármikor. hát ez iszonyú mázli.
és az a para, hogy már most attól félek, hogy a kövi egy évben SEM FOGOK TUDNI albérletet találni. tragikus a helyzet. és hiába van pénzem kifizetni, kurvára mindegy. 

mondjuk jelenleg 30 fok, pára, én meg beteg (kétszer teszteltem, de nem kovid, úgy tűnik), de ettől még kurvára szarul vagyok és iszonyúan rohadtul elegem van a negyedikből... :( 

nem igazán látom, mi a megoldás és nem látom a végét. 
mindenre jelentkezem, ahova lehet állatot vinni és nem negyedik. el kell balanszolnom aközött, hogy nagyon desperate vagyok, meg hogy mégis ezen a helyen fogok élni most a tervek szerint pár évig a kutyákkal, szóval annyira ne legyen nagyon szar és ne utáljam.

will i ever find it... NOBODY KNOWS!


2022. augusztus 5., péntek

you go sister!

 
ez a csávó is... agyilag bokazokni. 

alexnek el kell magyarázni, hogy hogy működik a valóság, mert egy óvodás. tényleg, mint az óvónéni. és nem érti... 

és kurva jól mondja Judge Maya Guerra Gamble, innen küldöm az összes fasisztának, konteósnak, 5g-snek, laposföldesnek, oltásellenesnek:

attól még, hogy te elhiszel valamit, az nem lesz igaz

your beliefs do not make something true. 

2022. augusztus 1., hétfő

gáz

:/


 



2022. július 28., csütörtök

kezdődik az armageddon,

 
álmodtam ma éjjel vagy tegnap vagy mi.

valamilyen állati nagy múzeumban vagy koncertteremben voltunk sokan, és egyszer csak valami robbanás volt a közelben. aztán még egy, és mint a filmekben, elment az áram és kezdődött a menekülés. voltak egy csomóan, akik az elegáns termekbe törtek be és ettek-ittak a fenszi koncertes ruháikban. közben elég gyorsan mindenki átment survival mode-ba, mindenki mindenfelé rohant, a cuccainkért, a szeretteiket keresni. aztán végül két emberrel, akiket ismertem, de nem voltunk barátok, a giftshop felé mentünk, ahol meglepő módon pompás túlélő-cuccok voltak, már azt nemtom, hogy ott miért volt kemping-részleg, de hordozható lámpák, gumicsizma, ilyenek, el is kezdtem összeszedni őket egy táskába, amikor a két társam közölte, hogy akkor most ők lelépnek, én így oké, kösz bazd, na mindegy, majd elindulok keresni barátokat, de még rendesen be se fejeztem a puffogást a fejemben, amikor állig felfegyverzett kommandósok suttyantak be hangtalanul az ajtón, kurvanagy fegyverekkel. én épp az egyik félreeső sarokban voltam, egy adag cucc között, amit létrával letaroltam a felső polcokról, hogy gyorsabban tudjak pakolni, úgyhogy oda begubbasztottam, egy nagy erővágóval a kezemben, amire valamiért szükségem volt, és becsuktam a szemem, hátha nem vesznek észre a sok cuccban. épp úgy tűnt, hogy megúszom, amikor felébredtem. 
dzsízasz. úgyhogy utána ezen gondolkodtam, hogy honnan és miket kell majd összeszednem armageddon esetén, hol van a legközelebbi túrabolt meg ilyenek. legalább mentálisan felkészülök, bár valójában szerintem szép lassú, alkalmazkodós armageddonunk lesz hamarosan, nem egy nagy. bár az izgibb lenne. öt perc alatt halnék ki valszeg.


2022. július 20., szerda

szabika


hétfő délelőtti kávéka és hasis (recommended by a coffee shopos feka csaj - ilyen melegben hasist szívjunk, ne white widowt!) + lepkeház a világ egyik legrégebbi botanikus kertjében = fejem😃

2022. július 6., szerda

 
meglátok bazdmeg még egy tengerparti üdülős képet és kikúrom magam a negyedikről a kutyákkal a hónom alatt bazdmeg

2022. június 30., csütörtök

2022. június 29., szerda

napjaim, heteim, elmúlt két hónapom



felkelek reggel, geci álmos vagyok, leviszem a gyerekeket egy körre, fagyikabácsit le kell imádkozni a negyedikről, ha kész van meg liheg, akkor kézben, hazaérek, ráugrom a lakáskereső appokra, elküldök 0-5millió üzenetet, elsírom magam, dolgozom, stresszelek, felforrunk a lakásban, ebédkor ránézek megint a hirdetésekre (speed is key), ha jó nap van, kapok egy viewing időpontot, de úgyse fogom megkapni a lakást, ha rossz nap van, akkor csak elutasító üzeneteket, ekkor megint elsírom magam és közben a könnyeimet nyelve bizonygatom a kiskutyának, hogy találunk egy lakást, ahol nem kell majd a negyedikre lépcsőznie a kis nyugdíjas tacskólábain, meló vége, leviszem a gyerekeket, közben vagy utána elmegyek egy viewingra, hazaérek, ránézek a hirdetésekre, stresszelek, majd üveges tekintettel nézek valami sorozatot, míg be nem alszom a kényelmetlen kanapén. eközben stresszelek azon, hogy az otthoni lakáshoz be kellene fizetnem supposedly többszázezer forint elmaradt pénzt, amihez le kéne ülnöm és az elmúlt három év befizetési igazolásait összenézni a szartartály pdf-fel, amit a közösképviselő küldött és egy szót nem értek belőle, közben azon szorongok, hogy nem ettem egész nap, de nem szabadna éjjel zabálni, de mindegy, mert úgyis ez lesz ma is, kéne főzni, bevásárolni, németet tanulni, kulturálódni, olvasni, kirándulni a kutyákkal, párt keresni, mozogni, csinálni bármit, ami nem a lakásban szorongás, élni a hájlájfot nyugaton, vagy legalább nem szorongani nonsztop, de mégse megy. ésmég mindeközben először mennék végre nyaralni évek óta, 4 nap balaton júliusban, de már azon parázok, hogy ha közben viewing van, mi lesz, de közben azt is tudom, hogy ha nem tudok most kiereszteni legalább pár napra akkor bazmeg összeroppanok tényleg...

és, veletek mizu???


ugyanitt: tudsz kiadó lakást berlinben? mer kivenném.

2022. június 20., hétfő

bizi

 
a rendőrség szól, hogy ne legyenek seggfejek a szülők a gyerekeikkel a bizonyítványosztáskor. ok. mondjuk amíg nálunk még mindig az az elfogadott, hogy pár pofon az nem árt a gyereknek, SŐT, verjük csak őket alkalomadtán, meg utcaseprő leszel, ha magatartásból négyes vagy tizedik félévben, meg a pszichológus csak az ŐRÜLTEKnek kell (igaz, ki is tudná megengedni magának :/ ), szóval nem csodálkozom, de mellbevágott valahogy.


2022. június 4., szombat

2022. május 30., hétfő

ez hírcsárda,


ezt nem veszem be, hogy ez valóság! 


:D 
remélem, pár kamionnyi rágondolást és imát is küldenek gádblessz!



szülinapom

 


mondjuk amúgy is utálom a szülinapom, mert egy szar, a szám mondjuk nem érdekel. de nem kizárt, hogy mindjárt megjön, és ezért :) mindenesetre a szülinapom mindig csak arra emlékeztet, hogy egyedül vagyok, mind egyedül vagyunk, egyedül születünk és egyedül halunk meg és minden egyre szarabb. 

mindenesetre yet again egy szar szülinap. igaz, pénteken is szar napom volt!! szabit akartam kivenni, aztán pénteken már vissza, még reménykedtem egy fél napban, de nem, reggel egy kolléganőm bebaszott valami meetinget, mert beteg, aminek a témájáról fogalmam se volt, de nem baj, csak hallgatni kell kb, hát ezzel az erővel ő maga is beülhetett volna, na mindegy... ráadásul ugyanakkor kezdődött egy másik, fontos callom, szóval 47 perc után csatlakoztam, és nem értettem semmit és geci feleleges volt az egész, de legalább közben parázhattam az előző mítingen megbeszéltek miatt. 
így inkább délután már majdnem elsírtam magam valami szaron. mindenki beteg meg szabin van, és akkor én itt bénázok középen és mindent le kéne adni és ki a fasz fogja megcsinálni és hol a nyersanyag és mi a fasz lesz és ah.

és nagyon szeretnék elmenni nyaralni. nagyon. 

hideg is van és felhős, szal ja, nem egy jó nap. meg hétfő bazmeg eleve.


amúgy múlt csütörtökön volt szuper napom (szünnap volt itt), azt úgyis előszülinapnak tartottam, barbara kruger és david hockney kiálltások, meg vettem magamnak egy iszonyat cuki albumot, david hockney dog days albuma, egy full kötet csak a két tacskójáról :D festmények, vázlatok, egy csoda! persze később az egész nap miatt lelkifurdalásom lett, hogy miért költöttem ilyenekre, meg a lakáspara meg minden szar, najó, de szóval örültem a könyvnek és a kiálltásoknak after all, és az idő is szép volt!


hátoldal❤️

2022. május 27., péntek

american dream

 

thoughts and prayers, aha, de a törvényhez senki nem nyúl hozzá (még obama se mert). szerencsére a pénz is jól jön az NRA-től.

wtf usa






imádom azt a két érvet, hogy:

1. bEnnE VAn aZ ALkotMÁNyba - igen, nyilván 1787-ben is úgy értették, hogy mindenki vehessen magának akármennyi ak-47-est, amikor mindenkinek elöltöltős puskája volt, ami hármat lőtt percenként 50 méterre max. itt erről egy fasza cikk, onnan a kép:





2. de arra van, hogy megvédjed magad!
hát persze. a havi 40-50 emberáldozat (nagy részük gyerek) meg járulékos veszteség, ugye?! 



2022. május 26., csütörtök

kurva anyád kína

 

deszuperjó, hogy a biktorúr ilyen szívélyesen invitálja a kínai kormányt, hogy hadd basszon minket is jól meg! 
azon persze picsognak, ha a magyar kisebbség nem tud magyarul tanulni külföldi magyarlakta településeken és csorbítják a jogaikat (jogosan amúgy), de ha más irtja ki a vallási kisebbséget, az amúgy oké, az megbízható, gondos gazdasági partner és jóbarát. 




Unprecedented evidence from internal police networks in China’s Xinjiang region proves prison-like nature of re-education camps, shows top Chinese leaders’ direct involvement in the mass internment campaign.





azt is bebasszák a börtönbe, aki nem cigizik és nem iszik alkoholt. soha nem látott még ilyet a világ (oh wait, pol pot...). de azt is csak nézte a világ, néhány kis féreg tapsikolt is nekik, mint most is. néhányan népirtást emlegetnek, és nem tapsikolnak. de az ujgurok ugyanúgy halnak meg nap mint nap ezekben a táborokban, akár tapsikolunk, akár nem. jobban belegondolva egy atomháború tenné a legjobbat a földnek.


retkes, rohadt egy világban élünk, ahol minden undorító dolgot meg lehet csinálni, és nem is kell annyira titokban tartani. az internetek miatt még kevésbé is lehet, de hát ez egyik pszichopata diktátort sem állította eddig meg. 



2022. május 24., kedd

2022. május 20., péntek

FUCK TO DA YESSSSS BIATCH

 
most derült ki, hogy meghosszabbítják a szerzimet!! WOOHOOO! augusztus végén jár le az egy éves határozott idejű, és ilyenkor ha mindenkinek oké, megy tovább határozatlan idejűre.

FUCK JAAAA BIATCH

már csak lakást kell találnom, az úgyis olyan egyszerű itt berlinben HHHHAHAHHAHAHAhahhahhahhahaaahhhh... :...(




EDIT: sose térek vissza, csani, itt lehet bum bum fagyit kapni a reweben!!!!!!! 




2022. május 13., péntek

2022. május 11., szerda

2022. május 10., kedd

2022. április 30., szombat

revelation/disclaimer


elkezdtem nézni a queer eyet, és minden epizódon sírok. (talán ezt kéne a tinder profilomra kirakni?🤔)

also függő lettem.

olyan szórakoztató és pozitív, jó-jó, hát amerikai, de nagyon jól van kitalálva, megírva, kasztingolva - szal yaaassss fab5!!!




2022. április 7., csütörtök

ez nem politika,

 ez művészet!!!




2022. április 6., szerda

mámamá

 
szal ma már az foglalkoztat, hogy hogyan lehetséges, hogy csak MOST vettem észre mosás közben, hogy a kurvakényi mellytartóimban, amiben nincs cetli, a párnákon van indeed a méret. 
szóval ez megmagyarázza, hogy az a száz db xl-es, amit rendeltem pár hete, abból mér esik ki a csecsem, hát mert az előző l-es volt. annyira tipikus. egy igazi idióta vagyok, de hát mondjuk ez nem újdonság!

hát oké.

mindjárt meghalok, mert fél 10-kor kezdődik itt nálunk a munkaidő (nyilván rátekintesz már 9-kor azért, szóval szopi), szerdán viszont 9-től van egy ügyfélcall (de ma voltam utoljára szerencsére), de mivel 10-től is volt egy fontos callom, így 8 óta tolom a melókát, oszt mostanra azt se tudom, mi a fasz.

szerencsére közben meg is jött!

és még az is, de az szuper, hogy pont otthon tudok lenni pipike esküvőjén, tegnap küldte a meghívót, és ez nagyon pompás hír :) jövő héttől két hét szabi, megyek haza, valszeg egy nap nyugtom nem lesz pihenni :D, de legalább nem meló. 


fel kell szíjjam magam, mert azután május végéig irtó szopper lesz, na szal mához nem egészen egy hónapra forgatnunk kéne egy filmet, majd leadni 31-ig, szóval izgike fejenpörgés alakul! de mondjuk at least tényleg izgike :)

és ez nyilván azt jelenti, hogy kurvára nem leszek szabin a szülinapomon, se nem megyek a tetőteraszos szállásra bariba, meg sehovase :((( 






2022. április 4., hétfő

választási másnap, elég mélyen

 
ezt hallgatom, meg ezt, hogy ne legyek ennyire osszetorve. de persze mindig van lejjebb. negy eve aszittem, nincs, de van. MINDIG van. orban meg tudja csinalni. 

epp azon filozik a 69,5 eves anyam, hogy hova mehetnenek apammal. hogy hogy adjak el a sajat kezukkel felhuzott hazat, amiben felnottem es hol kezdjek ujra hetvenevesen. az a szuper, hogy nagyon aktiv es anyagi biztonsagban elo nyugdijasok. hogy ha barmi tortenik a mostanaban mar torekeny egeszsegukkel, ne egy rohado varoteremben haljanak meg, mig varjak, hogy valaki rajuk tudjon nezni, hogy az unokaknak legyen tanaruk az iskolaban, hogy fuggetlen es szinvonalas egyetemre mehessenek, hogy legyen alattuk szocialis vedohalo, elottuk egy fenntarthato jovo, egy elfogado, egyutt dolgozo tarsadalom reszesei lehessenek, satobbi satobbi satobbi
es ok a szerencses, "gazdag" (mashol tokatlag kozeposztalybeli) fovarosi emberek. 

emlekszem, negy eve pont a valasztasok utan jottem berlinbe nyuszoekhoz, talan az volt az utolso alkalom, mielott kikoltoztem. szomi voltam persze, es nagyon vonzo volt berlin.
es most itt vagyok, good riddance, i guess. (also puszi csani :D) 

most ez nagyot lokott azon, hogy maradnom kell, elillant az az opcio, hogy egy-ket evig maradok aztan hazamegyek, talan talalok egy lakast, melot stb. hogy kemenyebben nyomjam a nemetet, hogy bebiztositsam a maradasomat, hogy annyit tegyek felre, amennyit csak tudok. es jovo heten megyek haza es ugy varom es kozben meg... sirok. tegnap este nem vartam meg a fullos eredmenyeket, azt tudtam, hogy a fidesz fog nyerni. de reggel a ketharmad es a mi hazank teljesen a foldbe dongolt. 

biztos egy csomoan most megnyugodtak, hogy minden fasza lesz :( 
ugy szegyellem, hogy tobbmillio honfitarsam egy ilyen ember melle tette le a voksat. es egyszeruen nem ertem. nem tudom felfogni. persze, budapest, meg buborek meg minden, de... ez nem csak ezen mulik, sok mulik ezen, de a legtobb az embereken. szoval mi a fasz emberek??? tenyleg, tenyleg ennyire elkepzelhetetlen, hogy lehetne jobb?? sokkal-sokkal jobb??? az unokak nem veletlenul akarnak mashol elni!!! nem azert, mert ekizni akarnak ejt-nappalla teve meg buzulni, HANEM NYUGIBAN AKARNAK ELNI, azert. ahol nem kell a melodat felteni, ha nem vagy joban a helyi mokaszinos neres fasszal, ahol nem szolnak be a pedo papok es nem szurkal meg egy pszichopata a villamoson, ha ferfikent kifested a kormod, mert kurvara mindneki leszarja, hogy hogy nezel ki, mert nem az a fontos. ahol nem kell dontened, hogy kifizesd a kajat vagy elmenj egy koncertre vagy szinhazba (es van igeny szinhazra...). eh. 


na jo, szoval ha ez kell, hat legyen nektek nyakig ero hig fos. fulladjatok bele. csak azokat sajnalom, akik most ugyanugy osszetorve, uveges tekintettel porgetik a hireket, mint en, csak nincs lehetoseguk kulfoldre koltozni. olellek titeket. 



2022. március 26., szombat

népszavira küldeném:

 


oszt elmenjetek szavazni!

puszika



2022. március 14., hétfő

teljesen pontos



edit: de amúgy az instant karma lenne john lennontol

2022. március 10., csütörtök

kosztümös golyóstoll

 
milyen jo lenne tokre orulni, hogy vegre egy no lesz a koztarsasagi elnok... :(
de sajnos a novak katalin besztof (meghat besztfrendz) inkabb aggodalomra ad okot 


na de fel a fejjel, hisz az elodok pont ugyanilyenek voltak, i mean kopipeszt pal es a bajszos szar... 



2022. március 3., csütörtök

de mer nem otthon nacitlanit a putyingeci?

 

"a nagy orosz nacitlanitas", ahogy a tambler mondja, na igen, full legit, foleg, mikor ilyen arcok vannak a wagner csoportban

kurva anyad putyin!!!




2022. március 2., szerda

2020s

hat egyebkent tenyleg a kurva anyatok 2020-as evek, i mean what the fuck?!?