2019. december 26., csütörtök


te jó ég, ez a cikk :D a christmas tale to remember...
tudom, hogy tök para lehetett, de én úgy röhögtem, míg olvastam...

tiszta lynch/kubrick tényleg...


2019. december 23., hétfő

évértékelő


hát gecc.
kezdjük azzal, hogy az milyen, hogy ennek az évnek az egyik felében nem volt munkám :D kemény. nem tűnik ilyen soknak, és egyben nagyon soknak tűnik.
voltak/vannak nagyon durva hullámvölgyeim, mondjuk mindig vannak, de munkanélküliséggel, egyedülléttel ezek elég kemény kombót alkotnak, na. januárban lesz a beugrós melóm, aminek örülök, nem szeretnék hosszú távra visszamenni oda, de ki tudja... közben februártól elvállaltam egy másik melót, de hát semmi sem biztos, csak a halál :D meg van még egy második körös interjúm január elején. szóval azért várom, hogy melózzak megint. i will have money for drugs muaha.
meg hát ezek a fizikai meg eü dolgok, és hát az új évet egy epeműtéttel nyitom, alig várom bazmeg, végül is csak nyár óta van begyulladva :F
viszont... énekeltem a kibaszott szigeten és a bánkitón. GECIKE. tehát nem mondhatom, hogy ez az év szar volt, mert egyrészt ez már elég ahhoz, hogy ne, másrészt született egy kibaszott cuki unokaöcsém, aki szuperédi-bédi, és tegnap én adtam neki vacsorát, de inkább én zabáltam volna fel őt.

szóval, nem is tom.
hajrá jövőre.
viszlát kétezertízes évek.
amúgy ha évtizedértékelnék, igazából nemtom, mi a faszt mondanék, az elmúlt tíz évben minden egyre furcsább lett, voltak jó dolgok, de hogy konkrétan mi a fasz történt, hát nemtom. mondjuk utaztam kurvajó helyekre és valóra váltottam pár álmom, az azé nem rossz, nem???

ez meg mer 2000 (öm húsz éve...)
meg mer jó.
we are the youth... um, we were :/




2019. december 21., szombat


felkeltem százszor, úgy fájt a hasam éjjel, fél kilenckor végül lezuhanyoztam, kimostam a véres cuccaimat, bevettem egy aszpitint, ami semmit nem hatott, de legalább lassan, visszafeküdtem, az öcsém csöngetésére ébredtem, aztán végighallgattam, hogy dugnak a szomszédok, felnyomtam a zenét és kicsit sírtam, hogy én már sose fogok dugni, pedig csak 36 vagyok, megpróbáltam leküzdeni a hetek óta tartó nyomasztó, gyomorgörcsös szorongást, hogy nem tudom, hogy miket vegyek karácsonyra, és hogy nincs is rá pénzem (de idén tényleg nincs), és hogy ha megveszem az ajándékokat, akkor miből fogok enni venni januárban, pedig van már melóm amúgy januárra, beugrós, jó sokat is fizet, de mire kifizetik a számlámat, az hónapok, nem akarok 36 évesen anyáméktól kölcsön kérni, szánalmas vagyok, azóta felöltöztem, meglocsoltam a növiket, próbálok elindulni venni pár ajándékot még, de nem bírok, enni sem bírok, fáj a hasam, gyűlölöm a karácsonyt és minden ünnepet, az ajándékozást, ajándékot adni és kapni, szeretnék egyedül élni egy szigeten, és minden nap ugyanolyan lenne és akkor ölném meg magam, amikor akarom, és senki sem bánná

boldog karácsonyt



2019. december 19., csütörtök

EZ MILYEN KIBASZOTTUL TŰPONTOS!!!







white conservative woman = kádéenpés-fideszes "keresztény" csávók



2019. december 16., hétfő

dream update:


visszatért az évek óta nem látott, de örök visszatérő álmom: fogak.
természetesen megint eléggé bizarr álom volt, és hát a fogaimról szólt. DAMN.

állítólag egy csomó embernek fogas a visszatérő álma, nekem már egy csomóféle volt. egy időben hetente többször is álmodtam fogakkal.

WEIIIIRD




2019. december 15., vasárnap

2019. december 12., csütörtök



ezt csak így kommentek nélkül iderakom, nagy részével egyetértek, kicsit demagóg, de elmúltnyolcévezni, gyurcsányozni meg sorosozni 9 év után ennél sokkal demagógabb.



Direkt nem reblogolom a tumbli szararcait, nem akarom terjeszteni a faszságot.
De ezek komolyan azt hiszik, hogy Orbánéknál nincs jobb választás ma Magyarország vezetőjének! Pedig még egy dobozos sör is jobb vezető lenne. Még a cipőfűzőm is. Vagy egy ágyi poloska. Bárki jobb vezető lenne, aki nem tud ilyen profin, bejáratott módon lopni.
Elképesztő, hogy van ember, aki azt hiszi, hogy ha nem képzelt ellenségekkel kellene Orbánéknak küzdenie, hanem valami komoly baj érné az országot, Orbán és a tehetségtelen kormánya meg tudná védeni a hazát. :DDD Hát ezen csak röhögni lehet. :DD
Baszd meg, azt nem tudják megoldani, hogy gyorsabban érjenek a vonatok egyik városból a másikba, mint 100 évvel ezelőtt. Egy rohadt elektromos jegyrendszert nem tudnak bevezetni! A metróban 40 évvel ezelőtt legalább volt elektromos kapu, most emberek nézik meg a saját kis szemükkel, hogy  kilyukasztottad-e a jegyet. Orbánék bandájának fogalma sincs, mit tegyenek, ha leesik a hó! Mára minden egyes problémamegoldásuk kimerül abban, hogy Soros a hibás. Fogalmuk sincs, hogyan oldják meg az elvándorlást, és hogy az országban ne legyen egyszerre jelen munkaerőhiány és munkanélküliség is. Kilenc éve nem sikerült megoldani az egészségügy problémáját, még csak enyhíteni sem rajta, hanem csak romlott ott is minden. Még tervük sincs rá.
A képzelt külső ellenség elleni védekezésen, a hadban álláson kívül nem tudnak életcélt adni egy ország lakosságának. Nem tudják megoldani az otthontalanok kérdését, annyit tudtak kitalálni, hogy betiltják az otthontalannak levést. Nem tudják felszámolni a korrupciót, mert mindegyik korrupt, akinek azt fel kellene számolnia. Még a focit is elkúrták, amihez (elvileg) az ország miniszterelnöke ért. Több milliárdból rendeztek egy vizesvb-t, ami alatt kevesebb turista látogatott az országba, mint az előző évben, amikor nem volt vizesvb. Már ez maga a tehetségtelenség csodája!
Rohad szét minden, nincs pénz semmire, de közben gigamilliárdos projektek nyelik el az EU pénzét. Bármibe fognak, az egy év múlva tönkremegy, vagy szarabb lesz, mint előtte volt. A várkertbazár szétesik, az Elios lámpák alatt gyalogosokat ütnek el a sötétben. Nem képesek ellene tenni semmit. Veszélyes hulladék van a földeken, azt tudták kitalálni, hogy nem tehetnek semmit, mert a veszélyes hulladék magánterületen áll. Hát akkor ki tud ellene tenni, ha nem a kormány? A Mikulásnak kellene levelet írni?
Tényleg képesek itt emberek azt vallani, hogy nincs jobb választás Orbánnál? Azt hiszik, hogy működik ez az ország? A buszvezetőt szidják, ha lerohad a busz, a gyárat szidják, ha az becsődöl, a kukásokat szidják, ha nem viszik el a szemetet, a boltot szidják, ha szar kaját kapnak. Tényleg a buszvezető, a gyár, a kukások, a boltos a hibás? Tényleg azt hiszik itt emberek, hogy Soros ellen kell küzdeni? Ha “legyőzik” Sorost, nem fog lerohadni a busz? Tényleg azt hiszik itt emberek, hogy bármilyen komoly problémát képes lenne megoldani Orbán és a tehetségtelen, seggnyalásért kinevezett tolvaj bandája, vagy a propagandistái? Tényleg azt gondolják, ha Magyarország komoly bajba kerül, akkor a másra mutogatás helyett bármit is képesek lennének tenni ellene? Egy rohadt Sargentini-jelentést nem tudnak kezelni Sorosra mutogatás nélkül. Fogalmuk sincs mit tegyenek plakátkampány helyett.
Szerencsétlen fasz orbánisták!
Azt sem tudom, hogy csak simán elképedjek ezeken a retardáltakon, vagy röhögjek rajtuk. Felváltva teszem hol ezt, hol azt.
Orbán a magyar érdekeket védi, ezt azért be kell látnod
- amikor visszavonja a kormánygaranciát, hogy ne magyar, hanem orosz cég nyerjen az egyiptomi vasúttenderen
- amikor a horvátok idehordják a trágyájukat Fehérvár mellé
- amikor török haverjai ledózerolják a védett vágóhídat
- amikor török iskola épül Erdogan alapítványának a muszlimellenes őrület kellős közepén
- amikor szír pénzváltósoknak adja a Párisi udvart
- amikor tökig eladósítja az országot az atomerőművel
- amikor rabszolgatörvényt hoz a multik megrendelésére
- amikor menedékjogot ad Gruevszkinek
- Pharaonnak, Zaid Naffának és az orosz titkosszolgálat vezetőinek, családostul
- amikor beengedi az oroszok kémbankját
- amikor nem engedi, hogy holmi OLAF nyúljon bele a példásan független magyar vádhatóság munkájába
és akkor is a magyar érdekeket védi az EU-val szemben, amikor ledózerolja az igazságszolgáltatást, a sajtószabadságot, a gyülekezési törvényt, a parlament működését, a sztrájkjogokat és általában az összes, egykor még létező szabadságjogot korlátozza.
Szóval hagyjátok abba a derpegést és gondoljatok végig tételesen ki mennyi mindentől védett meg már bennünket ez a szentember az unióval szemben!





úúúh carey bosszút áll!
AH DE VÁROM





nem beszélve a vonós britenyről hehh

also epstein didn't kill himself
és
mocskos fidesz hahahah


2019. december 10., kedd


pfh, visszaavászkodtam tinderre :(((((
de minek?!
még bazmeg egy olyan fiút vagy lányt se találok, akivel legalább lehetne egy jót dumálni... miért vannak akkor ott, ha betűnnek a gecibe, nem értem...





2019. december 9., hétfő

dreams, dreams, dreams



úristen, mostanában iszonyú bizarr dolgokat álmodok...
sokszor utazós, amire emlékszem, az mind egy adott helyen volt (volt mostanában new york és kirgizisztán, amire emlékszem...)

ma hajnalban azt álmodtam, hogy ausztráliában ébredek, egy lakótelepi lakásban (!!!). ok. valami airbnb, vagy ilyesmi, minden lakónak ott vannak a cuccai. mikor felkelek, hirtelen nem is vagyok benne biztos, hogy tényleg ausztráliában vagyok-e. megnézem a telefonomon a térképet, de athénban mutatja, hogy vagyok, a tavalyi szállásomnál (a térkép nem ezt mutatja, de tudom). zavar, hogy nem tudom, hol vagyok, de hát ez sose fogott vissza sehol :). az inkább az érdekes, hogy nem érkeztem meg, hanem egyszercsak felébredtem ott.
elindulok egy közeli helyre, kávézó talán? nagyon közel van, mégis visszafelé eltévedek, vagy nem is tudom, bepánikolok, hogy nem tudom a címet. velem van a leptopom, keresem az emailt, amiben le van írva, semmi sem olyan, nincs meg, nem találok semmit. valami csávó meg valami nő is segíteni próbál, de egyre jobban bepánikolok, és közben eszembe jut, hogy a kutya ott van egyedül (???) a lakásban, és nekem fogalmam sincs, hogy hol.

WHAT.

aztán felkeltem.

ehh.
utálok ilyen para álom után felkelni, tök rosszul érzem magam.
mint amikor álmodban összejössz valakivel, és élőben is kicsit ráindulsz :) csak kevésbé kellemes...


2019. december 7., szombat


vasárnapra küldöm!!!
hangosan kacagtam fel az utolsó kockánál.







2019. december 6., péntek



úristen,
pár hét, és vége egy ÉVTIZEDNEK! :O

WHAAAAAAAAT?!?!??!?!?


via GIPHY




jaj a köcsög mikulás nem hozta őt nekem, pedig nem is olyan drága, csak nyíregyig kéne lemennem (meg kéne egy millió, de amúgy...)

AH BÉBI! csapatnánk a rakkendrollra napszemüvegben nyitott tetővel a balatonnál, mi?





2019. december 5., csütörtök


pfű gyerekek, azért a watchmen sorozat eléggé metálka...

kezdjük a részletekkel: kamera, színek, képi világ: gyönyörű és minden apró részletig kidolgozott, öröm nézni. díszletek, jelmezek: pazarság. zenék tízpertíz (és nem csak trentike miatt :)), a casting nagyjából hibátlan also. asszem a képregényt talán mintha egyszer régen kölcsönkaptam volna, a film kábéra tetszett, de nem fogható ahhoz a hangulathoz, amit ez a sorozat hoz. a történetmesélés is eléggé pazar, bár tény, hogy néha kicsit elbizonytalanodtam a szálakban, de csak még jobb lesz újranézni.

asszem eleve szeretek nagy odafigyeléssel és igényességgel összerakott képeket nézni, témától függetlenül, de ennyire nem tud behúzni, ha csak szép.
szal mmmh yeah! légyszi legyen még évad plííííz!






2019. december 2., hétfő


az origónak és dr. hoppál péternek küldeném:





2019. november 29., péntek

always wear rubber


végre megtaláltam a gumiszervizem. jó, évente kétszer van rá szükség, amikor megkésve kicseréltetem az abroncsokat, de ez is, mint nagyjából MINDEN dolog az életemben, rengeteg parával és rágörcsöléssel jár, na meg tolódik, pedig egy fél óra félévente :D klasszik.

na de voltak rossz tapasztalataim, egy helyen valszeg át is basztak (abroncsilag, meg pénzileg is egy másikon), meg van, ahol érzi egy női vezető, hogy azért ő mégiscsak NŐ, nem érthet ő az autókhoz vagy a vezetéshez, macsófíling, illetve a múltkori helyen meg nekimentem kitolatás közben egy seprűnek, oda nem merek visszamenni HAHHAHHA :D nem, amúgy ott kellett várni is, meg hülye helyen van.

na de hogy van egy hely, nem a legolcsóbb, de kb 9-10 ropi enivéj, szóval hogy ha van ilyen parátok, ők jófejek voltak. femili biznisz. és amúgy nekem délután másnap délelőttre adtak időpontot is.


ide pedig lazán kapcsolódik ez a szám. ez az album az egyik kedvencem sötét napokra, dán pop :)






2019. november 28., csütörtök

can I punch nazis?


merült fel bennem az etikai kérdés, és nem csak bennem, ahogy látom, a kérdéssel például a boston globe és a guardian is foglalkozott, illetve itt egy érdekes point: Dispassionate discourse with Nazis is not only pointless, but actively dangerous.

igazából itt, a blogon elég vulgárisan szoktam kifejezni a véleményem (általában élőben amúgy egy diplomatikus ember vagyok, mondjuk káromkodni szeretek, de itt szokott a mocsok kibukni :), de különösebben agresszívnak nem mondanám magam. néha persze fantáziálok arról, amit ez a fiatalember egy nagy jobb horoggal véghezvitt, mikor arcon baszta azt a kis náci gyereket, de nem hiszem, hogy megtenném élőben. nem tudom. igazából a legrosszabb az lenne, hogy lesüllyedek az ő szintjükre, akiknek nincs agya, de van ökle. de hát ugye ha ez az ő eszköztára, akkor miért ne ezzel kommunikáljak vele - feltéve, hogy megérti?... na szal ja, értitek a dilemmát.

mindenesetre itt egy informatív holnap:



höhöhö

2019. november 27., szerda



amy winehouse is kurvára hiányzik...
whitney huston is kurvára hiányzik


damn

és mondanám, hogy drugs are baaad, mkaaay, de igazából nem
mert valami biztos lett volna, kellett volna, ami letompítja azt a fájdalmat és feszültséget, ami bennük lehetett folyamatosan
nem tudom, hogy az ilyen ki lehet-e kúrálni, fel lehet-e dolgozni valaha, szerintem nem, vagyis nem mindenki képes rá, ebben biztos vagyok
van, akinek közben van hosszabb élete és karrierje, ami kívülről teljesen okénak tűnik... mondjuk mint keith flint vagy chester bennington vagy chris cornell, vagy kate spade for that matter

szóval annyit mondok, fogalmunk sincs, hogy mik folyhatnak odabent a többiek agyában és lelkében, soha

soha senki sem tud téged megismerni, soha senki sem fogja megérteni a démonaidat


:(



(fostos pinterestről van ez a rajz, nem tudtam kinyerni, hogy ki rajzolta...)



2019. november 26., kedd


de mos komolyan...
Megszólalt az usánkás miniszobrot készítő művész: Félreértették az üzenetét

nem lehetne, hogy leszokunk, és a magyar kibaszott sajtó is leszokik arról, hogy az ostoba széljobbereknek, náciknak, bájerzsoltoknak magyarázkodunk? hogy is értené meg bazmeg? buták szegények. és nyilván nem indexet olvasnak. az összes ilyen faszság csak arra való, hogy a buta kis módjukon bekerüljenek a tévébe. ezért is kibaszott undorító a mai magyar kormány, mert most be is kerülnek.

elég volt abból, hogy a legaljasabb, legbutább, uszító faszfejekről szóljanak a híradások. hagyjuk már végre, hogy a zsoltit megegye az epe és forduljon fel egyedül bazmeg.

[insert háromezer tanulmány arról, hogy a szélsőséges, especially náci emberek ostobábbak, mint a többiek]

2019. november 22., péntek

HÉTFŐIG



ez amúgy tényleg bazmeg milyen... mikor a kurva fideszről van szó, milliókért mindenkinek az arcába dugják, mikor a klímáról, akkor fű alatt bazmeg. a kurva anyádat fidesz!

A kormány éppen nemzeti konzultációt folytat a klímavédelemről, csak az embereknek felejtettek el szólni róla

!!!
ITT elmondhatjátok a véleményeteket néhány klímaügyi kérdésről:
Kérdőív a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról
!!!

nyilván le fogják szarni, mint mindent, amit nem ők akarnak meg a barátaik. mintha nem róluk lenne szó, meg a gyerekeikről meg az unokáikról. meg a kibaszott földről, ahol élünk.


2019. november 19., kedd


úristen, ez a loft de kibaszott jó!!!
mindig bírom, amikor valaki híresnek tök jó ízlése van, nem ilyen megalomán. az okker nekem kicsit sok, de amúgy laknám HARD.






kyrgystan baby!!!


úgy fest, hogy júniusban valóra válik az évek óta tervezgetett utazás - anyukámék egy barátnője kirgisz származású, és évek óta húznak már, hogy megtervezi az utat, és mindig elmarad... de most úgy tűnik, összejön!!! ANNYIRA JÓ! tök kész vagyok!!!
szóval JÚNIUSBAN KIRGIZISZTÁNBA UTAZOM!!! lehet, hogy anyámék nélkül, egy zsák idegen hatvanplusszossal, de igazából még egy zsák influenszerrel is elmennék, ha ilyen egzotikus utazásról van szó... (illetve legalább nem akarnak majd millió kilométereket túrázni, hahaha) és átugrunk üzbégbe is, hihi, arra a részre, ahol anno nem jártunk. eléggé boldog vagyok, évek óta olvasgatok a helyről, és most összejhet, JÉÁ.
persze anyámék hitelezik nekem az úti díjat, mer melóm az még mindig nincs, de járogatok interjúkra, és pár napja épp jobban vagyok és nem akarom felkötni magam az állólámpára. ami elég jó, magamhoz képest. tényleg. igazából örülök minden ilyen napnak, ami könnyebb, szóval élem, amíg tart.


BISHKEK, KUMISZ, JURTÁK, VADLOVAK, JÖVÖÖÖÖÖK!!!



legszívesebben elkezdenék csomagolni MOST. :)


2019. november 16., szombat

tinderezgetésekbe


assssztakurva, mekkora egy pszichopata lehet ez a csávó... :O
meg nagyon buta is, ezt miért nem írta oda a bemutatkozójába?! pedig oly pontos!


amúgy ha ezt egyvalaki is olvassa, akkor nyugtasson meg palllíz, hogy nem én reagálom túl, hanem ez a leírás tényleg tutkó, hogy egy beteg emberhez tartozik...

de persze az is lehet, hogy csak egy komoly mondat van benne, hogy "van humora", és a többi egy INTELLIGENS, FÉRFIAS vicc!

2019. november 15., péntek



mindig is szerettem az olyan tanárokat, akik szerint a diákok a hülyék, hogy nem tanulják meg azokat a dolgokat, amiket harminc éve ugyanúgy tanít nekik, igaz, akkor még nem éltek, illetve közben elsuhant egy pár év, és ezeket a bácsikat, néniket lehagyta a valóság. hogy 2019-ben NEM BIZTOS, hogy a vaktérképes DOGA a legjobb eszköz, hogy tudják, hogy hol van eger. istenem. hát a történelem igazolja majdnem mindig, hogy a fiataloknak van igaza. ezek a kövületek meg, remélem, lassan kihalnak.

nem beszélve a MAGYARSÁGTUDATRÓL, ami külön nevetséges. hát nekem kérem ne mondja már meg senki, hogy legyek magyar, tekintettel arra, hogy magyar vagyok, magyarnak születtem, magyarként élek, TEHÁT EZ magyarnak lenni, amit csinálok.


elképesztő, elképesztő dolgok.




2019. november 4., hétfő


megnéztem az alitát, ha nincs kedved két órán áz nézni, segítek. egy szóban a sztori:

pinokkió-szkifi

amúgy szerintem szép volt. az mondjuk mindig felbasz, amikor bele vannak erőltetve ezek a kisebbségi mellékszereplők egy mondatra a filmbe, csak hogy legyenek, ami annyira gáz (a bá asszisztense, a fiú barátai, stb.). mint amikor a leszbi mellékszereplő tuti, hogy nem a szőke, fehér csaj. csak annyira fake. jó, tudom, halivud, mit baszódok ezen.


egyébként minden szar, sziasztok


2019. november 2., szombat

dis me



but i dont even have a job :(((





2019. október 26., szombat


oly idilli lenne ez a szombat, blondie és hole lemezek bömbölnek, állati fahéjas-mézes-almás zabkását csináltam, a legkisebb orchin felfedeztem egy új bimbós ágat, tárva-nyitva az ablakok, de valaki valami pörit csinál, és minden ablakon ömlikbe a kibaszott pörköltszag blőe.

tegnap volt a vizsgánk első fele, úgy fest, novemberre social media manager leszek papíron, amit nem akarok amúgy csinálni lol (vagyis a stratégia, kitalálás részét de, csak a kibaszott hirdetéskezelés ehh), de hát ingyé volt, oszt legalább papír :D

fix fullos melóm még mindig nincsen, most alakul egy újabb interjú jövő héten, egy régi melóhelyem, amit imádtam, csak még a próbaidőn elszippantott az első munkahelyem egy túl jó ajánlattal (azóta is sokat gondoltam arra, hogy jó döntés volt-e elmennem onnan), csak tök más pozi, nyugi meg minden, eléggé faszaság lenne! drukkoljatok vagy mi.
meg napeszka lepasszolt nekem egy fusit, remélem, összejön.

kell a tébé, mert jövőre két műtétem is lesz :D


addig is maradjatok pankok




2019. október 23., szerda



dzsíz, a kövér milyen mozit néz?!?
melyik bolygón él?
milyen dimenzióban trippel?
melyik naprendszerben tévedt el évekkel ezelőtt?

kicsit sajnálnám, ha nem lenne ilyen befolyásos ember, csak az ápolóinak mesélné a sztorikat a már kibelezett lipóton...




ezt meg csak így iderakom:







és ehhez szervesen kapcsolódik a világ legjobb retweetje:





VISZLÁT.

2019. október 14., hétfő


shiiiit and it happened!
tíz év alatt az ellenzéknek sikerült összeszednie magát, mondjuk kell hozzá egy olyan fidesz is, amivel már sokaknak tele van a fasza.

hát, illúzióim nincsenek, de azért most jobban érzem magam :) politikusból nem lesz szalonna, de hátha egy kicsit nyugisabb idők jönnek. aztán bizonyítsatok, libsi komcsi soroskatonák gecc! :D
irány a meló!!!


2019. október 13., vasárnap

AKI NEM SZAVAZOTT, AZ HÜJE!!!!


vajon sikerül a taplóistvánt leváltani? jaj én úgy drukkolok...

még választójog előtti önmagam ezt dúdolgatta, de a felnőtt té mindig serényen szavaz, mert bazmeg. pedig:




Olyan ez az ország mint, egy sarkon álló kurva
Valaki mindig fizet érte, aztán meg rögtön seggbe kúrja
De nem baj, csináljátok, én nem veszek részt semmiben
Ugyanis régóta elmúlt az az idő, hogy nem bízok már senkiben



1998, hát én nem érzem a történelmi változást valahogy :D



2019. október 8., kedd


hazai adriákra hajózva azért iderakom ezt a linket, innen elvileg már nem fogják leszedetni, hát én eléggé drukkolok az ördög ügyvédjének, bár esküszöm, ki fogják nyíratni a gyereket... igazán várom a további fejleményeket, annyira de annyira undorítóak az emberek, de az egészben amúgy tényleg az a legszomorúbb, hogy még a kokózás-kurvázást is bazmeg ilyen prosztó tapló módon tolják bazmeg, pákóra meg aldi vodkával kábé meg minden. amúgy a kedvenceim ezek a kommentek, hogy mér, mindenki kurvázik, nem? lol a sok keresztény fideszes fasz bazmeg :D morál geci :D eh. mindegy, amúgy persze nagyjából mindegyik párt undorító, és az összes ember fasz, szóval...

nem kell sokat nézni belőle, mert elég hamar a szátokba hánytok a látványtól (és ökölbe szorul a kezetek, ahogy nézitek, hogy mire költi a fidesz a pénzetek), de ha mégis, hát itt a kis videó yooo (azért az is egy first, hogy a pornhubról nézzük a híreket, 2019. magyarország, választások :D mi lesz itt a jövőben?!?)

de meg amúgy ez a scralett johanssonos sztori is, jézusom, annyira kibaszottul éééégő a fidesz bazmeg, tarlós meg mindig is egy sötét idióta volt. de persze tudom, rengetegen beszopják. mint a kislány a videóban eeehehehe!



UPDATE:


:DDDDDDDDDDD

zse
ni



2019. október 7., hétfő



jóhír hétfő:
Rodrigo Duterte súlyos beteg

heh

már csak páran vannak soron, kedves nature, pls start with: trump, salvini, erdogan, orbán, bolsonaro

k thx byeeeee

2019. október 6., vasárnap

ünnepélyes


2019. október 6. alkalmából ünnepélyesen és hivatalosan is örökre befejeztem az ún. párkeresést.
viszlát!!


ez amúgy nyilván semmin nem változtat, but still, let's be clear :D


2019. október 3., csütörtök



annyira jó szövegeket ír, annyira érzékenyek, mégis annyira férfiszövegek valahogy, annyira...






I've become obsessed with my high school yearbook
Teenagers peering with wondrous eyes
Through the lens of what they'll become
Their unfulfilled lives of marriages, mortgages
Maybe I am becoming too marginalized
When I was young I believed in love
But hey, I also believed in God
I know, I know, I know, I know

I wanna believe, believe I love you again
I believe in a suburban heaven
Blissfully, ignorant.
I know, I know it's not so bad
I should just settle down
Settle down and settle down
Just settle down, settle down, settle down...
I wanna have sex with all my old girlfriends again
I swear it's just the familiarity I miss
Ah, fuck it; it's just typical male conquest
You know, the world don't revolve around your prick
Just ask your old girlfriends
We were so earnest, we were damned
If we could just have one more chance
I know, I know, I know, I know
We've all got lives of our own
Cats and kids and husbands and homes
So won't you please let go?
I know, I know, I know, I should
But I know I won't
I know I should but I know I won't
Yeah, I know I should
Those drunken nights passed out on the laptop
Looking up old acquaintances
There must be something I've lost
Something I've forgot
That keeps me digging up these corpses
Some midlife death wish
Won't you leave those poor girls alone?
They don't need you anymore
I know, I know, I know, I know
I wonder if they ever feel empty like something is missing
They don't, they don't, they don't, they don't







You said, "Baby, you worry so much about dying, You forget to really live."






ez az album változatlanul zseniális.




2019. szeptember 15., vasárnap

ezt csak így



ide akartam rakni :)))


(amúgy tru story :)



2019. augusztus 29., csütörtök


mindjárt vége a nyárnak
érdekes nyár volt ez

mindenestre vissza kéne találnom a valóságba
már elég gyorsan :)




2019. augusztus 22., csütörtök



ez itt két normális homoszekszuális gyereke, és ez itt egy normális házelnök, watch and learn, dickholes!



2019. augusztus 20., kedd

it's another maaagic monday


a múlt hétfőm egész varázslatos volt, bár nem úgy indult
hanem hasi ultrahanggal (gecinagy epekő, valami ciszta a petefészkemen), aztán anyám kórház, aztán a legabszurdabb, megbaszott az ellenőr a szigetre menet, mert szerinte (illetve hármuk szerint) nem ott és akkor érvényesítettem a jegyemet, és nyilván hogyan is bizonyíthatom be, hogy de, mert a szavam nyilván leszarják, kihúztam gyorsan a gépből, elhajolt a felirat, onnantól leálltak a kerekek, úgyhogy menten meg is kúrtak tizenhat rugóra, nem hittem el, amikor bazmeg tényleg lyukasztottam, a végére azért remélem a nő legalább geci szarul érezte magát, szopjatok le, geci békávés köcsögök, annyit fogok bliccelni forevör, amennyit csak tudok, faszfejek (ide persze ez jön, hogy kibaszottul fontos munka az enyém).

jó, de kiértem a szigetre, a nyár egyik legmelegebb napján
évek óta nem voltam, nem igazán élvezhető már nekem (plusz gecidrága)
magic mirror backstage-ben nézegettük a csodás, kisnadrágos, oltárian sminkelt faszikat
és segítettünk sminkelni tineznek, aki a koncerten tolt egy kis drag queen performanszot
aztán énekeltem pár dalban a kibaszott szigeten, ami tök durva :) és szuper volt



és a kisgatyámba vótam, oszt a nagy, bálnaszerű, randa combjaim mint kivoltak, és nem érdekel, elég durva, tán egy nap felnövök
és aztán pia, beksztédzs
aztán drag show-k, lédi dömper fangörling, táncikálás, italkázás
aztán jaj bazeg otthonhagytam az összes drogom, tinez be like "akkor eszidezünk? cseréltem ozorán!"
szóval irtóra beeszideztünk, megnéztük a napfelkeltét a dunaparton, sírtunk erre a számra, amit kábé hatezerszer lejátszottunk telefonról
aztán fél kilenckor visszamentünk a dragcuccokért a beksztédzsbe
te, van otthon füved? van.
szóval nálam még aftereztünk, lemezeket hallgattunk, szívogattunk, az egész tök csodálatos volt
például, hogy megismerhettem ezt a számot, ami bazmeg télleg a varázsgombáról szól, i mean ez nem utalgat, hanem it is :D zalatnay geci meg koreó a dunaparton :D mámor nélkül nincs öröm, nincsen hangulat!
aztán 11-kor jó, de le kéne feküdni, mert este vezetnem kéne le a balcsira

hát öt körül eszméletre tértem este, de má tudtam, hogy ez a lejövés nem fog engem támogatni a vezetésben, srácom szerda reggel 7-ig aludt, míg fel nem keltettem :D
aztán lementünk a balatonra, ő meg pécs felé

és megint lementem a balihoz nyuszókáékkal, egyből geci hideg is lett
de bazd télleg két nap volt lejönnöm a cuccról (nem bánok semmit, obvi), plusz a nagylábujjaimon vérhólyagok, pedig emlékeim szerint csak kicsit vettem le a cipőm hajnalban, hogy beletapicskoljak bekábózva a dunába, meg az oldalamon folt, mert nem találtam bele a testemmel a nyugágyba, meg szigettüdő, így bazeg télleg :D
szal most meg vagyok fázva még az egyéb bajaimon túl, szal lehet, LEEEHHEEET, hogy talán egy kis életmódváltást kéne bevezetnem

but maybe later, let's trash this body first muahahahahhahah
not
well, half way.

hát így.

gád blessz disz messz.


ezt az albumot sose feledjétek gyermekeim, de főleg, ha eszideznétek, akkor:





2019. július 26., péntek


azér is jó munkanélkülinek lenni, mert tegnap kitaláltam, hogy mivel tizenötezer fok van, kéne nekem egy farmershort. nekem csak rövidnadrágjaim vannak, amik térdig érnek, de ilyen rövid, nőit akartam. förtelmese áll nyilván, de meleg van. szal az alteregóban tettem egy kört (nem a buzibárban löl), de nem találtam semmit, szal végül hazajöttem, előkaptam egy régi farmershortot, aminek a segge tiszta luk már, levágtam, rávarrtam foltnak a levágott részeket, és kész a picsagatyám!!! elég büszke vagyok magamra. never takin it off :D kíváncsi vagyok, meddig bírja majd a kézi varrás, át kéne nyomi még egy varrógépen azért. still proud tho.

a munkanélküli segélyt két hete intézem, végre beszereztem az ezelőtti kilépőmet az előző helyről, minden fasza, vártam órákat, jó lesz a papír, de az utolsó oldalról hiányzik kettő pont a felsorolásból (a húszas és huszonegyes...), ájm lájk OK, régi céghez vissza, hát majd a könyvelő tudja, ő a héten lesz VALAMIKOR, eddig kurvára nem válaszoltak, és nem tudok semmit tenni az ügy érdekében, az zavar. jelentkezgetek melókra, eddig semmi, hát tán egy nap. majd még pár hét, akkor kezdek pánikolni. addig még csill :)

ma pedig leadom a kutyóurat penzióba, aztán kibuszozok anitához bécsbe, because low budget nyaralás :) a flixbusz már 3 rugóért kivisz, szó kúl.

épp a sarkon hatástalanítják az atonbonbát, csak a kettővel melletünking háziakból kellett evakuálni, nyilván majd pont ott áll meg a hatósugár, ha tényleg robban, tök nyugodt vagyok... :D :( de legalább nyugi van a környéken, mert minden le van zárva :D délutántól meg elvileg minden visszaáll.

amúgy nemtom, említettem-e, hogy bánkitó milyen kibaszott jó volt, mert az volt. time of my life. a zenekarozás a világ legjobb hobbija, still.





máj hardkór bics krú yo!


2019. július 22., hétfő


eléggé gyarapodik a pókcsalád a sarokban, épp azon méláztam, hogy hogyan gyilkoljam le őket, amikor elkaptak egy poloskát, azóta fel is takarítottak.
i think we're gonna be friends.


2019. július 8., hétfő


haha jellemző:
az idei volt az első pride, hogy nem mi voltunk kordonok közé zárva, hanem az a pár darab náci, és SURPRISE-SURPRISE, kurvára semmi atrocitás nem történt, minden fasza volt :D
sokan is voltunk, olyan jó azért látni az ilyen rendezvényeken, hogy nem vagy egyedül, nem mindenki ostoba fasz... volt egy család két gyerekkel, és az anyuka pólóján az volt, hogy love makes a family és én így aaaaawwwweeee

ez pedig a legcukibb néni, akinek feladták a lufikat és puszikat osztogatott, míg a tömeg éljenezte :)



szeretet, elfogadás, vagyis igazából nem is szeretet, csak elfogadás és tisztelet yo!


2019. június 19., szerda


amúgy bazeg ez annyira klasszik én: tegnap délután lejöttem hetvennyolc fokban a balatonhoz, szétégtünk a kocsiban, nagyívű tervek, fröccs, lángos, kocsimosás. ma tíz-tizenegy körül nekiálltam kiporszívózni ipari porszívóval fifikét, és vééégre egy cucc, ami kihozza a kutyaszőrt!!! el sem hittem. aztán hopp, vihar, namost azóta esik, és varásnapig esni fog. szuper az idei balatoni nyaralás! nem tudnám pont ugyanezt csinálni otthon is!!!

én: de azt írja, vasárnapig esni fog!
apám: de nem folyamatosan, hanem időnként.
én: de ma is egész nap esik...
apám: jó, mert ma időnként van.

OK!



VÉÉÉGRE megválaszolták az engem évek óta nyomasztó kérdést:
hogyan lehetséges, hogy a fű gimiben pont annyiba került, mint most?!
KÖSZ INDEX!

btw a fehér piac példát vehetne a drogbizniszről löl.

ánem, jó lenne, ha legális lenne és lennének klassz fajták meg minden jóság. na de ez nem az az ország, ebben az országban 2-5 év börtönre ítélhetnek, ha megosztasz egy spanglit. hát oké.

(also lazán kapcsolódó: Colorado egymilliárd dollárt keresett a marihuána legalizálásával - monnyuk itthon ez a píz is a mészáros családhoz futna be, az kurvaélet...)

2019. június 14., péntek

off of work - day 4.


na. szóval első hivatalos munkanélküli hetem! 11 éve először. izgi, furcsa, de mondjuk még nem ülepedett le teljesen.

szerda este debütáltam beugróként a pinups-ban a ludditákkal, egy pride-os koncerten, annyira jó volt, elég durva ez az egész, hogy akikért rajongtam tíz(plusz) éve (és máig is kurvára, most, hogy ismerem őket - a luddita sziszterz szövegei tényleg egytől-egyig kibaszott zseniálisak, mindenkor end forevör), azokkal most együtt próbálunk, dolgozunk a dalokon, bulizunk, röhögünk :)
még egy lesz, a bánkitó, ami szintén izgi, mert 1. sose voltam még a bánkitón, 2. fesztiválon fogok énekelni bazmeg! jhézusom. szombat éjfélkor ráadásul, amikor már mindenki eléggé be van baszva ahhoz, hogy szétpogózza magát a bulikánkon :)
izgultam, mint állat :) de jó volt :) mindenki cuki volt, a közönség is :)

fasza lenne, ha meg tudnék élni a zenélésből, na de ez nem fog soha megvalósulni, rengeteg ok miatt, de azért ez a hobbirokksztrákodás a világ legjobb dolga, na. vagyis főállásúrokksztrákodás is fasza lehet :) azt se bánnám, ha ugyanannyit melóznék órában, de mondjuk fele annyit keresnék, ha azt énekléssel tehetném ah. na mindegy, hát ez nem reális sajnibajni. kicsit néha álmodozom róla azért :)

jövő héten elkezdem az intézkedéseket, önkormi, bizbaszok, izé.
meg elmegyek nyaralni a balihoz :)
meg aztán el kéne kezdeni a lakást rendben tenni...

nagyívű tervek!

szóval - jó nyarat, jó új életet, mostanában sokan váltanak, nagyot, szóval én úgy érzem, egy egy ilyen év. ha lépni kell, akkor lépni kell, valahogy majd lesz :) HAJRÁ NEKÜNK!

minden kedves kettő darab olvasómat csókolom, gyertek a bánkitóra löl, drogozzatok dizájnert muaha:




2019. május 16., csütörtök


gázosbácsi: jó, hát 9 előtt biztos nem érek oda.
én: szuperkúlió, ébresztő ki, 9-re be, micsoda alvási buli juhú!
gázosbácsi 9 előtt tíz perccel ébreszt: itt vagyok a kapuban!
én: ...

tűkön ülve vártam, hogy befejezze a melót, mert a vécé egyben van a fürdővel lol.

ma délután a tiloson beszélünk a zenekarról egy műsorban, úgyhogy gondoltam, kiveszek szabit és elintézek mindent, is. mondjuk végül nem, de valamit legalább. illetve jéj szabin vagyok! persze majd dolgoznom kéne, csak gecire nincs kedvem.

számolom vissza a heteket, de sajnos még mindig csak felmondásom 2. hetében járok, pedig azóta mintha negyven év telt volna el...

2019. május 9., csütörtök



amúgy meg szia ákos!




de szerintetek amúgy egytől százig már mekkora taplógeciség londonból posztolgatni, hogy ott milyen szar (nem beszélve arról, hogy mozambik btw, de ezt már fel sem hozom... meg hogy mi köze egy kb átlagos európai városi utcarészletnek mozambikhoz, whatevz), és közben azoknak játszani egy zsák pénzért, akik amúgy ott élnek, mert kivándoroltak csodálatos országunkból? annyira buta az a férfi, de annyira :(
(btw köszi 24.hu ezért a mondatért, hisz igen: "És valóban, a világ nagy része olyan, mintha Kazincbarcika lenne, csak teljesen más, kivéve persze Kazincbarcikát magát.")



I saw the sign


jöttek a JELEK.
nem vagyok ilyen táltosfrík, de így volt :D

felmondtam az új munkahelyemen, júliustól nincs munkám. nagyon örülök neki. nem tudom, mi lesz, de most eljött az idő, hogy iszonyú izgatott és bizakodó vagyok, nem pedig megbénít a félelem. érzem, hogy itt az idő. aztán meglátjuk.
iszonyú rég óta tervezem, és sosem mertem meglépni. pedig megvan a biztonsági hálóm, és tudtam, hogy előbb-utóbb eljön az idő, és most meg tényleg eljött. úgy örülök. remélem, némi lelkesedés kitart kitart majd azután is, hogy egyik napról a másikra nem lesz se melóm, se bevételem, se napi tennivalóm. persze vannak elképzeléseim, most még alakul. de minden jó lesz :) meglesz.
két hónap. hétfőn mondtam fel, ma van csütörtök, de már mintha 5 éve telt volna el azóta, és még két hónap míniusz 4 nap. nem tudom, hogy fogom kibekkelni, de az a kéthavi fizu még kellene fog, szóval nincs választás, nincs picsogás. let's do this. addig meg ne basszak el semmit, hanem nyomjam, ez a cél.
több, mint 11 éve csinálom ugyanazt, különböző helyeken. minden nap, nine to five (six, actually), az irodában, a gép előtt. ugyanaz az iparág, ugyanazok a problémák. nincs már szakmai kihívás, nincs izgalom, technikai kihívások vannak, mindig ugyanazok és stressz. monotonitás, unalom, dekadencia és demotiváció. gyomorideg, álmatlan éjszakák, görcsbe szorult gyomor. szóval ez így nem jó, nyilván. azt is tudom, hogy luxinak hangozhat ez egyeseknek, hogy van egy melóm, ami egy csomót fizet és biztos tuti, de hiába próbáltam erről meggyőzni magam sokáig és továbbugrani ugyanabba, ha mindig rosszul érzem magam. eljutottam oda, hogy nem éri meg, hogy most a kényelmemet meg egy csomó mindenből lejjebb adok gond nélkül egy kis szabadságért. hát kifaszultam, na, mondjuk ki :D
nagyon szeretném, ha sikerülne legalább egy kicsit úgy freelance-elnem, hogy szabadabban tudjam beosztani az időm, lehessen mondjuk éjjel dolgoznom, és NEM client service. NO, no, nonononono, no. NO.

kívánjatok jó szelet légyszi! :) a hajóm készen áll.



2019. április 9., kedd


és így lett a MAGYAR POPTÖRTÉNELEM része a legendás rózsaszínű kanapém (rip) :D

amúgy szentem ez menő :)





2019. április 3., szerda

kalandjaim berlin felé

nos kezdjük az elején.
aki kicsit is környezettudatosabban akar élni, biztos, hogy tudatosabban is utazik. én megfogadtam magamnak, hogy amikor lehet, autóval, vonattal vagy busszal fogok rövidebb távokra utazni, nem repülővel. ez most úgy sikerült, hogy odafelé vonatjegy, vissza repülő (btw a vonatjegy másfélszer annyi pénzért). a múltkor oda vonat, vissza busz volt, mindkettő éjszaka, mert akkor csak annyi időm volt. a vonat nem volt rossz, pedig ahogy beléptem a kocsiba, elátkoztam magam százszor, hogy spúr voltam a fekvőhelyhez... de végül a fullra tömött vonaton, az ülőhelyen egész jót aludtam.

és elérkeztünk ma este 19 órához: meglepő módon csak pár dolgot felejtettem el, van kajám, euróm, meglett a vonatjegy, odaértem, handovereztem, minden zsír. na eleve a kusettem zárva. beültem a kövibe, aztán az anthony hopkins a bárányok hallgatnakból kalauz elvette a jegyem reggelig (?), és biztosított, hogy ez a helyem. na szal ami jó, hogy enyém a full kusett, jesz!

hoztam pár könyvet, szerencsére a világítás fél órán belül ilyen éjszakaira váltott (mint megtudtam a folyosói pletykából, "nem tölt a kocsi". ok.), nem lehet zárni az ajtót, van a hat ágyra kettő db konnektor, azok is a legfelső ágyaknál (nem hiszem, hogy működik, de AMÚGY SE TÖLT A KOCSI...), obvi nincs vifi, szal kibaszott románia 91, de tényleg. amúgy büdös is van, de az zavar a legkevésbé.

és elértünk a mostba: kb fél órája állunk pozsony mellett - mint egy negyed órája megtudtam a pszicho kallerúrtól (szerencsére a szomszéd kusettben kvaterkázik valami rokkzenészekkel, de minden áthallatszik, most épp a jancsiról dumálnak, aki meghalt, a gattyánjancsi) - tehát, állítólag elbasztunk valakit, úgyhogy alsó hangon két óra lesz itt a buli.

életem legrosszabbul elköltött tizenöt rugója, I will keep you updated, ha marad internetem...

KÖSZ ORBÁN, HOGY JOBBAN TELJESÍTÜNK, MINT ROMÁNIA 91-BEN! TÖBB STADIONT! TÖBB KISVASUTAT!

anyátok.

update1: meghalt, akit elütöttünk, azt mondja a folyosó. húsz méterre van mögöttünk :( még két óra... kemény.

update2: anthony személyesen briefelt a szituációról, állítólag a sínen ült :( also még mindig két óra, de egy órája is két óra volt. de megmutatta, hogy be lehet zárni a kusettet! vad, vad dolgok!! (also közben illegálisan kihajoltam és elszívtam egy cigit, anthony mint egy vadászkutya, szimatolt a kusettemben, de  aszem nem bultam le...)

update3: 0:53-kor indultunk tovább. most 3:20, anthony keltette a vonatot: át kell szállni egy 5-kor induló vonatra prágába!!! onnan meg majd berlinbe, ha jól értem.
fuck my life...

final update: 14:01 - megérkeztem nyuszóékhoz. a prága-berlin járat meg a hauptbahnhof előtt, sudkreuznál kezdett el álldogálni, úgyhogy ott feladtam a vonatokat és metróra szálltam, és itt vagyok. nem hiszem el. alig 4 óra késéssel, amúgy azt hittem, durvább lesz. tegnap reggel hét óta összesen áfával kb 3-4 órát aludtam a különböző vonatokon, és úgy érzem magam, mint egy zacskó fos. mondjuk a zenekar igazán beszopta, reggel várta őket berlinben a turnébusz... remélem, megbasszák a mávot.
és folyton visszajön az eszembe az ember, akit elütött a vonat. nem tudok nem arra gondolni, hogy a vagonom alatt volt a teste egy része valószínűleg egy ponton... hogy része lettem a halálának...

de berlin :) süt a nap! na most egy kiadós pisálás után lezuhanyzom. ágyő. vagyis tschüssjaaaa!!!

2019. április 2., kedd



szentetek gáz, hogy a saját számainkat hallgatom a melóhoz? löl.
tegnap kijött az első ep-nk :) végre kész. hát mondjuk pont a kedvencem, az első szám ének-része elég ufóra van keverve, szal nem a legprofibb, na de occsóból vót :D

durva

kéne belőle bakelitet nyomni GHECC


2019. március 31., vasárnap


bárcsak valaki végre felgyújtaná ezt az autót (meg a gazdáját), aminek hajnal óta folyamatosan szól a riasztója. nonsztop bazmeg. viccen kívül, kit hívjak? gondolom, a rendőrség kikacagna, amúgy sem a leghatékonyabb szerv...

megőrülök, gondolom az összes szomszéddal együtt...

2019. március 28., csütörtök


eladósorba került az ágykeretem. nem egy új cucc, de tök jó, ikeás meg minden. felraktam a fb-ra, hogy ingyen valaki elvieti, akinek kell. jelentkeztek ketten egymás után (az elsőnek nem kellett végül), ismerősök, fasza.

ami igazán felbasz, hogy ingyen felrakom, kurvajó arc vagyok meg minden, és nekem kell mindenkinek utánakérdezgetni, hogy heló, azt ígérted, hogy írsz egy hete, kell végül az INGYEN cucc, amit felajánlottam neked, ledumáltunk és félretettem és őrizgetem?! bazmeg de tényleg, hát menjenek már a faszba. nem igaz, hogy annyit nem lehet írni, hogy ja, bocs nem, KÖSZI.

meh.
emberek.
faszfejek.


2019. március 22., péntek

love, death and robots



vagyis baszás, hentelés meg robotok inkább.
annyira jó ez a sorozat, imádtam. sokszor újranézős. persze nem egyenletes a kisfilmek minősége, de mégis egy csodálatos antológia. nagyon csípem az animációs filmeket, főleg a sci-fiket meg a japánokat. rohadt jó sztorik, elképesztő képek és cgi, kurvajó ötletek.


értem, hogy a gyíkoknak a baszós-robbantósok jönnek be, de miért ó miért pontozzák le az emberek az egyik legjobb részt, mert az a HITLERES! :D
abból is az orgiás rész. muaha. zseni.





2019. március 18., hétfő


jó, hát lehet éppen, hogy a vak csávó is egy seggfej, na de nem adnák ki inkább annak a patkánynak a nevét, akinek audija van, de a hatvanezres kamu javítást perre menően kifizetteti egy kibaszott fogyatékos emberrel (akiknek arany életük van itthon, elfogadás és anyagi megbecsülés egyaránt, ezt jól tudjuk)?!?
mert neki bizony a büdös kurva anyját! ilyet egy decent human being szerintem nem csinál. vagy de?



(nem.)


2019. március 4., hétfő


akurvaéletbe

asszem az első elektronikus zene, amibe tökig beleszerettem még gimiben, pedig nekem addig CSAK a gitárok (plusz apollo 440 és persze a born slippy a trainspottingból)

picsába keith, a picsába...






2019. január 29., kedd


kedves gyerekek!

hadd mondjak el egy mesét arról, hogy miért NE cseréljétek ki otthon magatok az ipod classicotok akkumulátorát!
egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nő, én, akinek volt egy öregedő 160 g-s ipod classicja, a jenőke. jenőke csodálatos gép, híven szolgál évek óta, pedig már használtan vettem. jenőke akksija azonban már nem a régi, így kicsinyke internetes keresgélés után berendeltem egy akksi szettet az ebayről neki.
neki is álltam, pedig a leghasznosabb yt videóban a csávó elmondja, hogy az összes szétszedős videó kamu, ezekkel a műanyag kis baszokkal ugyan nem lehet szétszedni egy atomvillanás-álló ipod classicot (ez 6th gen, azaz már elöl-hátul acélborítás. a hétköznapokban ez amúgy csudajó, mert mindenálló).
no, ez engem nem hatott meg, nekiálltam tegnap szétszerelni. amúgy onnan, hogy szétnyílik a cucc, az elemcsere két mozdulat.
kezdem a jó hírrel: az új akksi benne van és hibátlanul működik JÉJ! a veszteségeim azonban elég magasra rúgtak:
- a legjobb fiskars késem odalett (az egyetlen elég vékony penge a lakásban)
- a bal kezem két utolsó ujján a bőrt lehántoltam
- mindkét hüvelykujjamba beleszúrtam tökig
- jenőke borítása szanaszéjjel van tresselve minden oldalon, nem is záródott össze rendesen többé
- ennek köszönhetően csak hosszas szuszakolás árán tudtam visszarakni az ősrobbanás-álló műanyagtokjába, amit viszont valószínű így soha többé nem tudok leszedni róla
- és a legrosszabb: nem fújkáltam meg összerakás előtt, így egy kis bigyóka van a kijelző és a borítás között, ami a világ egyik legszörnyűbb dolga (lol).
de az kurvaélet, hogy soha többé nem szedem szét...

all in all: ne legyetek hülye makacs faszok, mint én, és menjetek el egy apple szervizbe, ahol kb hétezer forintért kicserélik az akksit, és felteszem, hogy nem basszák széjjel az egész cuccot.

itt a vége, fuss el véle!



2019. január 19., szombat


ha csak egy ember is olvassa ezt a blogot és neki segít, akkor már jó:





Ha éjszakai sétád közben bizonytalanul érzed magad vagy  félsz, akkor a 06 80 442 422-es zöld számon hívhatod a Hazakísérő Telefont.

Munkaszüneti napok előtti estéken 22-től hajnali 4-ig, munkanapok előtti estéken 21-től hajnali 2-ig várjuk a hívásokat.

Mielőtt beszélgetésbe kezdenénk, én elkérem a telefonszámodat, a tartózkodási helyedet és az úticélodat. Ezeket az adatokat nem kell megadnod, de vészhelyzet esetén szükséges, hogy megadjam a segítségedre sietőknek.



2019. január 8., kedd



azt mondta a pszichológus, hogy nem is az, hogy szigorú vagyok magamhoz, hanem hogy kegyetlen.
mondam neki, hogy szerintm mindenki mással is kegyetlen vagyok...

meglepő ez amúgy nekem

eh



2019. január 5., szombat


jó, hát lehet, hogy egy seggfej, de imádom!!






2019. január 1., kedd

óh, a pityókás éjjeli blogolások :DDD amúgy hazaértem, szuper volt minden. athén egy jó város. nagyon élveztem az energiáit. találkoztam két ismerőssel is, nem csak ezzel a sráccal. jól éreztem magam, athén jó volt hozzám. szívesen megnézném egyszer tavasszal is. csudi hely, na!

szóval: búék!!!!
minden jó! ez egy jó év lesz, na! LET'S DO THIS!!!
és az összes mérges, napi politikai posztok ellenére a tavalyi is egy remek év volt. voltam pár új helyen a világban, utaztam sokat, megismertem érdekes embereket, klassz melókban vehettem részt, amikre büszke vagyok (a torkosszopók mellett), találkoztam új, szuper emberekkel és régi szuper emberekkel, koncerteztünk, és hívnak minket mindig megint, élek, lélegzem, a család egészséges, és idén eggyel több kistopi lesz a földön :) (nem, nem belőlem fog jönni :), a kutya cuki és hülye, mint a seggem, de a legjobb kutya a földön. van munkám, lakásom, és látok mindent szemüveg nélkül.

tényleg má mi a faszt akarok még, DEMOKRÁCIÁT? :D löl.
idén megdönthetnénk a kormányt. bár talán fel kéne álljak a kanapáról, heh?

úgyhogy idénre a drága pinups-szal készülök - tágítsuk, tágítsuk gyerekek!!!

PUSZIKA MINDENKINEK!
2019-re:
ne féljek (ne féljetek)! csináljuk meg! minden a végén jó lesz. valahogy megoldódik. valahol véget ér, és utána valahol újra kezdődik. csak ügyesen JESSZ!