2018. december 30., vasárnap

athenban vagyok, egy ora tizenot perc, kb egy feloras seta a hostelig, egy altis osztalytarsammal, adammal ittunk, beszelgettunk, megvaltottuk a avilagot, szivogattunk, es zenet hallgattunk egy romkocsmaban, ahonnan akarok venni egy kepet, majd a neni ir.
kesz vagyok, nincs hideg, minden csodalatos. az elet idorol idore szep. most elindulok setalni.

2018. december 16., vasárnap



azt hiszem, megváltozna az életminőségem, ha lenne egy MINDENKI LESZOPHAT póló a sötétebb napokra.


egyébként meg:



Loving you
Isn't the right thing to do
How can I ever change things
That I feel?

If I could
Maybe I'd give you my world
How can I
When you won't take it from me

You can go your own way
Go your own way
You can call it
Another lonely day
You can go your own way
Go your own way

Tell me why
Everything turned around
Packing up
Shacking up's all you wanna do

If I could
Baby I'd give you my world
Open up
Everything's waiting for you

You can go your own way
Go your own way
You can call it
Another lonely day
You can go your own way
go your own way

You can go your own way
Go your own way
You can call it
Another lonely day
You can go your own way
go your own way
You can call it
Another lonely day

You can go your own way
Call it another lonely day
You can go your own way




2018. december 13., csütörtök


keddenként járok a pszichológusomhoz, de csak 1-2 hónapja. nem kedveltem különösebben, vagy nem is tudom. most is férfihoz járok, de asszem, egy nő jobb lenne nekem. múlt héten szerinte végre elértünk valamiféle áttörést, én nem éreztem mondjuk, ezen a héten meg nem is nagyon volt kedvem menni, majdnem otthon maradtam, esett az eső, faszom, de végül elmentem, és most viszont tényleg jó volt. hazafelé majdnem elbőgtem magam a buszon, SO IT WORKS :D :(


van ez a szám, a robbie williams-től, amit nem szeretek, a zenéjét, meg minden, nem jön be, viszont a szövege... szerintem elég kemény. sokszor eszembe jut. néhány sora nagyon-nagyon pont így. csak nem ilyen vidám zongorásan, hanem sokkal húsbavágóbban és félelmetesebben. úgyhogy most idebaszom. viszlát.


"Feel"

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
I sit and talk to God
And He just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Before I fall in love
I'm preparing to leave her

Scare myself to death
That's why I keep on running
Before I've arrived
I can see myself coming
I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste
And I need to feel
Real love and the love ever after
I can not get enough

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
I got too much love
Running through my veins
To go to waste

I just wanna feel
Real love and the love ever after
There's a hole in my soul
You can see it in my face
It's a real big place

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand





2018. december 10., hétfő


első kérdésem: lmp - puzsér. ez valami ostoba tréfa?! puzsérra egy szelet kenyeret nem bíznék rá bazmeg egy napra, nem hogy egy kibaszott város vezetését!!!

második kérdésem: tarlós - két új híd. ez valami kibaszott tréfa?! mi lenne, ha a meglévő dolgok működnének?!? YOU KID bazmeg?

ha működnének a metrók, meg úgy a bkv, a jegyrendszer, eleve a jegyautomaták, a parkolás, a közlekedés, a kibaszott fostos utak, ha felfestenék az útburkolati jeleket, befejeznék a bicikliutakat, satöbbisatöbbisatöbbi. meg ha így nem öt hónapig kerítenének le egy két kilométeres körbe egy kátyút, hogy kijavítsák, majd baszódna el egy éven belül megint, mint minden ebben a kibaszott városban.

pf.
komolyan.
a kutyám jobb jelölt lenne, mint ez a két fasz.



2018. december 6., csütörtök


én azt hiszem, ez egy nagyon-nagyon fontos dolog, és minden szülőnek, akinek kérdései vannak a meleg gyerekével kapcsolatban, annak tudnia kellene erről a filmről és megnézni.

"Akinek előbújik az LMBTQI gyereke, vagyis elmondja a szüleinek, hogy például meleg vagy transznemű, sokszor úgy érzi, hogy ő az egyetlen, akivel ez történik. A melegjogokkal foglalkozó Háttér Társaság olyan szülőkről készített kisfilmet, akik már túl vannak ezen. Ők mesélik el a tapasztalataikat arról, hogy milyen kérdések, problémák, aggodalmak, konfliktusok merülnek fel egy családban ilyenkor."





én mondjuk sosem mondtam el eddig a családomnak, hogy volt csajom. szerintem ez egy tök kemény dolog, annak is, aki elmondja, és a családnak is, akinek ezt fel kell dolgozni.
szóval elég menők, akik a videóban szerepelnek, mert mertek kérdezni, és most pedig mernek róla beszélni. és persze a gyerekeik is! maxiriszpekt!



EDIT: főleg olyan időkben, amikor a magyar kormány nem tartja EMBERNEK az lmbtqi EMBEREKET kábé. baszódjatok meg, orbánnal az élen, te mocskos diktátor geci! remélem, már nincs messze a teljes idegösszeomlásod, before or after your stroke.



2018. december 5., szerda


asszem kimondhatom, hogy csípom az ariana grandét.

cukik voltak a pete davidsonnal :) remélem,majd mikor feljebb nőnek, egyszer összefutnak és tényleg összeházasodnak és boldogok lesznek örökké!!!

EDIT:
és az, hogy ariana grande FULL FEHÉR, de barnaként ADJA EL MAGÁT? gecc.


2018. november 30., péntek


úúú ez a kampány... the dress for respect - mindenkinek, aki valaha volt bulizni és tapizták le random arcok a tömegben, és aki csávó, és nem vágja, hogy pl. a heteró nők miért szeretnek melegbulikba járni, hogy felszabadultan bulizhassanak... (btw az egy nagyon jó mondás, hogy a hetero férfiak akkor értik hirtelen meg a NEM AZ NEM fogalmát, ha egy meleg férfi közeledik hozzájuk. és tényleg. ilyenkor ők vannak felháborodva egy csomószor, akik egy kurva pillanatig nem tartják tiszteletben azt, ha egy nő nem akar velük ismerkedni, inni, táncolni, smárolni, mert ja, ez nem azért van, mert LESZBI KURVÁK, jus sayin.)






2018. november 26., hétfő


igen rég volt ilyen szar hétfőm. ma komolyan gondoltam, hogy tök jó lesz, ha nem lesz kutyám pl. egy elkényeztetettt, rosszul nevelt kis szart csináltam a kutyából. egy seggfej. a munka szörnyű, pont ezzel a héttel együtt még 4 kibaszott hét, gyűlölöm. az új pszichológusom meg nem bírom, asszem nem akarok hozzá járni. amúgy nothing personal. a zenekar is felbasz folyton, nem járunk próbálni, nem tudunk 5 kibaszott dalt felvenni egy éve, ezzel is tele a faszom. komolyan eszembe jutott, hogy otthagyom a gecibe az egészet. nem annyira jó, mint amennyire idegesít. meg nem is vagyunk annyira jók.
tele a faszom mindennel.


ps: és még mindig őszintén nem értem, hogy az emberek miért gondolják, hogy az internet GECIRE KÍVÁNCSI naponta HATTRILLIÓ képre a gyereiekről, de tényleg. küldd el emailben a nagyinak bazdmeg.



2018. november 21., szerda


hát eeez bazmeg:
Megölt egy misszionáriust a világ legelszigeteltebb törzse

a történet minden pontján a bennszölüttekkel vagyok.
eleve ez a misszionárius tevékenység amúgy tök gáz, but again: szerintem az egész katolikus egyház (meg úgy kb az összes egyház) tök gáz.



2018. november 16., péntek


hát szerintem ez egy nagyon szép projekt chiléből (not exactly dózsalászlóing hestegtörténelem hestegemlékezés, de mondjuk a szocialista párt töltötte föl, szóval politika anyway).

köszi mito weekly!






2018. november 15., csütörtök

bazmeg de egy fasz vagyok, hogy nem hagytam itt a gecibe ezt itt és maradok decemberig... mindig megfogadom, hogy a melók közben pihenek, erre tessék.

faszom.

2018. november 9., péntek


hát szóval december végéig maradok, abból a megfontolásból, hogy decemberben úgyis sok a szabadnap és van is még pár nap szabim, de legalább fullos fizut kapok - ez akkor kezdett igazán hiányozni, mikor októberre a szemműtét miatt kb majdnem csak a felét kaptam, mert az ujjtöréssel kimaxoltam a betegszabikat, és ez már táppénzből ment... aztán jött a nov. 1-jei hosszú hétvége píz nélkül :D
szóval all in all, kivettem a kurva szombati munkanapokat decemberre, és 20.-ig dolgozom, szóval nem rossz, de az még mindig GECI MESSZE van, és a motivációs szintemmel (egytől tízig mínusz ötezer) irdatlan nehéz pörgetni a melót... és mint egy már a lejárati dátumán jócskán túlhaladt párkapcsolatban, már az is idegesít, ahogy egyes kollégák levegőt vesznek :D

de cserébe gyorsan vettem magamnak a 2 ünnep közöttre repjegyet, úgyhogy elutazom athénba JÉJ! még mielőtt jön a próbaidő meg izébizé. sose voltam még, valami occsót és nem kurva hideget akartam, úgyhogy ez lesz AZ. akropolisz, történelmi térerő, színház, állítólag kibaszottjó lemezboltok és tengeri cuccok görög salival. i'm ready! és találtam tök olcsón egy hostelben ágyat, igaz, ilyen nagy hálótermes, na de jó lesz az nekem :) illetve kurvára remélem, hogy nem lesz egy olyan beteg arc, aki úgy fog horkolni, mint az az amerika srác cataniában GECC. ott hiábavaló volt minden, füldugó, párna a fejemen...
nem tudom mondjuk, hogy hogy fog pörögni a két ünnep között a város, plusz 26. amúgy is ünnepnap náluk, de ha nyugi van, az nem baj... csak ne legyen az akropolisz zárva, légyszi :D



2018. november 8., csütörtök


A CUKROS FASZOM NEM KÉNE, GABI?!?

mellesleg egy olyan országban, ahol az emberek fertőzésekben halnak meg a kórházakban, ahogy gyógyulni/szülni mennek, nincs orvos, szovjet gépekkel, csótányok között lavírozva gyógyulunk, nincs tanár, szétesnek a suliépületek meg a kórházak, ahol a mutyizós kkv-k kérdés nélkül kibasszák, aki terhes (sok ilyen sztorit hallottam), és soha többé nem találnak melót, ahol elveszik a lakáshiteltámogatást, mi a  faszt várnak amúgy?!? hát ne már, tényleg! annyiból élnek emberek, amiből nem tud egy család fűtést és ételt fizetni egyszerre, nem hogy mondjuk elmenni a gyerekekkel teszemazt évente kétszer színházba, vagy nyaralni a balatonhoz, hogy legyen saját otthonuk, szóval ez annyira de annyira felháborító! meg amúgy ez az az ország is, ahol az a parlamenti képviselő, aki bántalmazza a feleségét meg a gyerekeit, az halál nyugodtan azt mondja, hogy ELBOTLOTT A VAK KOMONDORBAN A FELESÉGE? hát gecire megjött szerintem mindannyiunknak a kedve ide szülni gyereket! azt is különösen szeretném, hogy intoleráns környezetben nőjön fel, ahol az óvoda szivárványos kerítése miatt a képviselők ágálnak, hogy buziszínű.
menjetek a picsába el már tényleg, plusz hogy ez is a nők hibája bazmeg!!! mert amúgy a terhesség meg a gyerekvállalás egy személyen múlik, érted, apukák hol vannak ebből a képből???

elkeserítő. félelmetes. és iszonyú indulatokat szül bennem. NA, legalább valamit szül, right?!



2018. november 6., kedd

szélvályú


remélem, nem én voltam az egyetlen gyermek a korban, aki a méltán népszerű 1987-es george harrison-sláger refrénjét úgy énekelte, hogy ágmámámá SZÉL-VÁ-LYÚ, because that makes sense?!?

mondjuk azon gondolkodtam, hogy milyen lehet az a szélvályú, meg hogy így akkor milyen állatok esznek/isznak belőle vagy mi, de hát így volt értelme...


2018. november 4., vasárnap


hát megnéztem végre a suffragette-et, húztam-halasztottam, mert nem mondtak róla jókat, de hát oly nagy asszonyok játszanak benne (carey mulligan THE BEST EVER, meryl streep, helena bonham carter), meg hát a téma, na, egy valamirevaló feministának mégis meg kéne nézni valamikor :D
na szal all in all, kár, hogy ilyen közepesen szar lett a rendezés :(
pedig minden adott volt, de mégsem sikerült. kicsit hosszú, se vége se hossza, nem kezdődik el rendesen és nem is ér véget tulajdonképpen, ami mondjuk nyilván, hiszen az utolsó mondat, amit látsz, hogy 2015 szaúd-arábia - ígéret a női szavazati jogra, szóval oké, hogy a sztori nem ér véget, de azé a filmet valahogy befejezhették volna. nem tudom, nem tetszettek a hangsúlyok. meh.
carey obvi kurvajó volt, gyönyörű valamint zseniális awe :)
a székely krisztának kellett volna rendezni, na az ő hangsúlyait szeretem :) megnéztük a nórát, nekem bejött. ónodit rég nem láttam ilyen jónak. a múltkor az ithakát néztük, nekem az is bejött, jó, hát egy ilyen egyórás, szórakoztató odüsszeia esztrádelőadás, de a HANGSÚLYOK, ugye :) remekek voltak. szeretem a székely kriszta női hangsúlyait, na.
ebben nem volt ilyen. nem volt súlya valahogy. csak így elment a film. voltak benne gonosz bácsik és bátor nők. then history. hát így.

kát érte :/





2018. november 1., csütörtök

-343,27 ft


csapatós lesz ez a hosszú hétvége, köszi munkahely a kibaszott semmit bazmeg :(

2018. október 30., kedd


egytől százig amúgy mennyire alanis morissette - ironic, hogy egy konkrét ajánlatot kaptam végre, ahol azon a márkán kell majd dolgoznom, aminek az új kampányában a kibaszott exem az influencer?!? nem elég, hogy minden social felületen szembe jön a feje, de most majd ezen kell dolgoznom. pászmek...
szóval januártól ott kezdek, úgy fest. hát nemtom, gyerekek, nemtom :D

2018. október 26., péntek



bazmeg egy szó még, és esküszöm elkezdek üvölteni a főnökömmel. az idegeimen ugrál, itt mítingelünk, akkora egy picsa az a csaj. de amúgy van egy-két egyéb kolléga is, dzsízasz faken krájszt. amúgy mindenki szerint szarul dolgozik, ezt is akartam megbeszélni a főnibb főnivel, míg ő szabin volt, de lelécelt délután egykor bazmeg, majd szabira ment, úgyhogy annyit tudtam neki elsuttogni a folyosón, hogy ez így nekem nem, és max. december végéig maradok JÉJ!
közben voltam egy interjún szerdán is, illetve a hónapokkal ezelőtt belógatott melóka lehet, hogy összejön most már. mondjuk közben amúgy jobban örülnék a másiknak, mert az nem pontosan ez a terület, ahol dolgozom, és jó lenne váltani. de e pillanatban kb bármi. amúgy is próbaidő, addig még felmondhatok :) meglátjuk. de mindenesetre dec végéig itt tolom, az a terv, hát hétfőn kiderül, hogy ez a lógós meló hogyan konkretizálódik, de geeecire remélem, hogy ha már hónapok óta tolják és tolják, akkor nem akarják, hogy január előtt kezdjek.

mindenestre ééén jövőőőre már nem itt fogok dolgozni. legalább ennyi.




2018. október 20., szombat

azt kívánom, hogy most az astorián a supertramptől a goodbye stranger szóljon!

mindenkinek ezt kéne hallgatni most.
pá.

2018. október 19., péntek



HOLY SHIT CANADA:
legalizálták, majd elfogytak a fűkészletek még délelőtt kb. :D

YOU ARE SO COOL!!!
:D

2018. október 18., csütörtök



ja, azt nem is mondtam, hogy a luddita-sziszterz előtt fogunk játszani (nov 1. auróra kacsint-kacsint), egy színpadon velük, hát ha ezt a tíz évvel ezelőtti énemnek elmondanám, az nem hinné el!!! :D
aweh!

remélem, jó lesz gecike.




1. több mint tízéves zuglói életem során már KÉTSZER hívtam ki az állattetem-elszállítókat. I'M A LOCAL HERO WITHOUT A GOWN. a múltkor egy gigantikus döglött varjú volt a járdán, most a sarkon egy fejetlen galamb. de a háziakat, akik előtt ott hevert vagy két napig, nem zavarta ezek szerint. há engem de. fyi: minden kerülteben van elvileg ilyen, zuglóban ők:
polisz kft, és felveszik általában: +361-3580526.
eddig eltűntek a tetemek, miután telefonáltam :)
de most azt is találtam itt, hogy ezen a számon ingyenesen be lehet jeleteni a budapesten elhullott állatokat is (mert az még hagyján, hogy undi és szörnyű és elnyalja a kutya, de kurvára terjeszthet betegséget meg minden szart):
Kisállat tetem begyűjtés: ZÖLD SZÁM: 06-80-630-242
- de azt nemtom, hogy ez igazából a saját állatod elszállítására van-e vagy mi. a poliszosok felveszik a neved, címed, oszt gudbáj ded bördz!


2. valaki szóljon már a lázárnak, hogy kapjon észbe, hát mivel fogják lehúzni a srácok a házipálinkát meg mibe tekerik a herbált gecike?
amúgy jogos, hogy a cigi öl, és itthon kurva sokan cigiznek (miért vajon?! kb az egyetlen hobbilehetőség.) de mondjuk mintha ez azért lenne, mert az emberek faszok. miért nincs a függőket segítő rehab? se cigire, se alkoholra, se semmi bazmeg, az a megoldás, hogy majd jól betiltják. ez mindig is gecire működött, így legalább külföldről fogják behozni feketén az ellenőrizheteten szart. komolyan bazmeg, az egész kibaszott kormány meg van őrülve, és mintha valami vajákos történelem-alapú sci-fiből merítenének ötleteket a hülyeségre nap mint nap.




2018. október 9., kedd

lézerke - 1 hónap


ma voltam az egyhónapos csekapon - száááz százalék a két szép szemecském! LÁTOK, LÁTOK!!! :) még nem állt be teljesen, szóval még a következő hetekben fog végelesedni, de én ebből amúgy semmit nem érzek, mert a műtét utáni harmadik naptól minden szuper kb. sminkeltem, arcot mostam meg minden. azt mondta, látszik, hogy milyen szépen csöppentgetek AAAWE! és így mondja: hát ez elég jól sikerült, nem? ÉN ÍGY: JAH! elég faszaság!!!

és álljon itt két igen fontos információ, hogy nektek ne kelljen megkérdezni már :)
prk lézeres szemműtét után:
1. lehet utána vért adni tök simán, no probs
2. lehet szívni is ;) azt mondta az orvosom, hogy nem látott tanulmányt arról (mondjuk nem is nagyon vizsgálták :), hogy ártana, sőt, tulajdonképpen gyulladáscsökkentő hatása is van :D amúgy meg úgyis kell nyomni a műkönnyet a műtét után, sőt, mindenkinek kéne, aki monitor előtt ül egész nap, szóval ha szívtok, cseppentsetek műkönnyet és minden oké! (internetes keresgéléseim is amúgy erre jutottak, van, aki azt mondja, pár napig legalább ne, van, aki egy hónapot mond, van, aki szerint a teljes gyógyulás, min. két hónap. a lényeg, hogy csöpögtess, meg hogy azért a műtét másnapján ne told tele a szobát füsttel, de azért egy hónapot ki lehet bírni, just to be sure, én azt modnom :))

NA PÁ!


2018. október 1., hétfő


én esküszöm, nem értem, hogy hogy van az, hogy ha valaki fikázgat valakit itt-ott az elmúlt években, mikor szembejön, akkor utána meg mér posztolgat büszkén közös munkát vele, tenkjú, lófasz?
há mer bazmeg ha én valakit utálok (amúgy kb 3 ilyen ember van a földön, és egyiküket egyetem óta nem láttam :D) emberileg, akkó nem posztolgatok róla, ha meg szakmailag, akkor nem posztolgatok a közös melóról. vagy nemtom.
tudom, basszam meg az elveimet, valamint nem véletlen, hogy nincs új munkahelyem és semeddig nem jutottam az életben 35 éves létemre, valamint gecire egyedül is vagyok.

de ugyanitt felmutathatok egy magamhoz képest sikeresnek mondható, 2017-18-as hajnövesztő projektet, melyet ma estig bírtam, de csak fülig nyírattam le emivel, amúgy kurvajó lett.

ugyanitt: azóta sem hívtak vissza sehonnan, álmaim romokban, pont, mint a konyha, amit már tényleg fel kell újítani, mert ez tarthatatlanná kezd válni, tinderrandim nem volt, és tizenötmillió éve nem szekszeltem. de legalább gecijól látok messzire, és szombaton koncert, gyertek majd :D

és pénteken pinups volt a mikában, ludditákkal, kurvajó volt, tegnap este pedig dena a hajón, élőben baszod jobb a hangja, mint a lemezen... igazi introvertált paradise volt a koncert, nagyon kevesen voltunk, nem álltak háromméteres körzetben mellettem, nem értek hozzám, nem beszélgettek, nem állt előttem egy hétméter magas afrofrizurás ember és tudtam táncikázni (well, some may call it táncikálás). imádtam.

hallgassatok denát, mert ge-ci-jó. igazi vasárnapesti diszkó volt.

az új album is hasít, vannak olyan diszkóbb diszkók is, mint cash, diamond rings, swimming pools yoooo
(Sun is something that is here, not.
Walking in the cold and imagine that it's hot.
Winter's long and the summer is too short.
Nothing in between. I'm always wanting more.
Hanging here and wishing to be there.
Ending up with not really being anywhere.)


de ezzel robbant be, azóta is remek kibaszott sláger, most hogy
bad timing, this is what we've got





2018. szeptember 26., szerda

there is no spoon


1. onnan tudom teljesen bizton, hogy ősz van, hogy tegnap este a kutyó először kucorodott mellém az új kanapén (április óta) és aludt be :) kis kakis.

2. megnéztem megint a mátrixot, és bházmeg, az még mindig egy kibaszott jó film. nem is öregedett rosszul szerintem. emlékszem, mikor kijöttem a moziból utána anno (16 voltam), kb. órákig még ezen pörögtem... szerintem a fél világ az agyak a tartályban elméleten gondolkodott hónapokig :) nem beszélve a két szupercuki/szexi főhősről lol. keanu azóta is kb. pont ugyanúgy néz ki (és a kung fukat meg mindent tényleg ő nyomta!) carrie-anne csak szexibb lett, a wachowski fivérek pedig wachowski nővérek lettek... modern idők gecc!



2018. szeptember 20., csütörtök


itt, mária országában, a kárpát medence szívcsakrájában, ahol csak tiszta szívű, becsületes szittyák laknak - kírem szeretettel azt az arcot, aki nekem baszódott valszeg parkolás közben elölről, hogy jelentkezzen már légyszi, biztos, csak nem volt nála toll és papír, amúgy gecire becsületes, mert a legkondit széttörte darabokra elöl, ezért főttem hónapokig a verdában nyáron (most tudtam elvinni a szerelőhöz), az negyven lesz tavasszal, meg új tartó kellett a rendszámnak is és meg kellett szerelni a lökhárítót (most él, de majd az egészet valszeg ki kell cserélni enivéj), köszi szépen, GOD BLESS!

hestegakurvaanyátokamúgyemberek

hestegbiztosegyafgánmenekültvoltvagycigány ORBÁN NÉPE UGYANIS ILYET NEM TESZ!!! (kivéve a szűk és tágabb családot valamit barátokat és üzletfeleket)

KÖSZORBÁN!!!!


wm3


fhú bazd, megnéztem a west of memphis-t is tegnap Amy Bergtől. hát az egy kibaszott kemény sztori.

szóval '93-ban egy fostos, white trash, poros, apró arkansas-i faluban egy nap 3 nyolcéves kisfiú eltűnt. másnap találták meg a lemeztelenített, cipőfűzőjükkel megkötözött kicsi holttesteket egy patakban.
kb egy napra rá már le is tartóztattak 3 nehéz sorsú, white trash tinédzsert, 16, 17 és 18 éveseket. damient, a 18 éves fiút halálra ítélték, a másik kettő srácot életfogytiglanra. minden tök egyértelmű volt, a fiúk sááátánisták voltak ('94-et írunk ugye, ez eléggé ment akkor) és gyorsan le is lehetett zárni az esetet. nyilván az egész ügy elég nagy médiavisszhangot keltett amerika-szerte. szépen lassan derültek ki dolgok évek alatt, ki hogyan, miért és mit hazudott eskü alatt, kit nem hallgattak meg egyáltalán (konkrétan, aki bizonytotta a fiúk alibijét), milyen ordas hibákat vétettek a rendőrök meg a különböző szakemberek. egy csomó ember összefogásával egyre nagyobbra dagadt a botrány, és míg a fiúk börtönben éltek (egyre biztosabbnak tűnt, hogy teljesen ártatlanul), addig országos szintű tiltakozás kezdődött, pénzgyűjtéssel, új ügyvédekkel, nyomozókkal, odáig, hogy többek között patti smith és eddie vedder részvételével csináltak koncertet és pr-t a fiúknak.




a wm3 (west memphis three) 18 év után szabadult a börtönből, úgy, hogy bűnösnek vallották magukat (ez az ún. alford plea, hesteg amerikai igazságszolgáltatás...). jason, a legfiatalabb srác addigra többet töltött az életéből börtönben, mint szabadon - ártatlanul. felfoghatatlan.

és az igazi gyilkos a mai napig szabadlábon van!
és ami még ennél is keményebb, ha lehet, hogy ez nem egy kirívó eset. ez valószínűleg egy kibaszottul általános dolog az óriási usában. biztos, hogy emberek százai töltik így a börtöntüntetésüket, vagy végezték már ki őket.

just to be clear: a filmet amúgy damien is producálta, szóval nyilván nem fullosan pártatlan, de nagyon is próbál objektív lenni, és a tényeket nem nagyon lehet ferdíteni (plusz a rendező személye azért elég jó garancia)... remélem, mind a hárman legalább egy zsák pénzt hoztak ki a sztoriból, ha már a fiatalságukat elvették tőlük :(

damien, jessie és jason:




ny times 2012


2018. szeptember 19., szerda

szektásodásokba


hírolvasás helyett beletemetkeztem a vallási szekták dokufilmjeibe, néha vannak ilyen fellángolásaim, szóval a Going Clear: Scientology and the Prison of Belief cíművel kezdődött (egész film angolul nézhető itt), ami azért nem egy nagy titok, elég sok mindent lehetett a szcientológus egyházról tudni már (pl hogy l. ron hubbard fullos pszichopata volt, de tényleg, meg volt bomolva az elméje a csávónak már fiatal korától, igazi tankönyvi pszichopata), a meglepő az volt, hogy ENNEK ELLENÉRE IS IMÁDOM JOHN TRAVOLTÁT még mindig (love ya johnny!) és várom, hogy még életében egyszer kapjon valami igazán fasza szerepet, mint anno a pulp fiction.
but anyway,
aztán áttértem warren jeffs ügyére, a csávó szintúgy fullos pszichopata, gyerekmolesztáló, rasszista, náci, minden, ami kell. belenéztem egy dokuba (the man with 80 wives), nem volt nagy szám, most a Prophet's Prey-t fogom nézni, az már azután készült, hogy 2011-ben végül életfogytot kapott, úgyhogy nem csak ilyen hírkövetős doku. (btw az se véletlen, hogy egymás között szaporodnak, hiszen így valszeg egyre több a sérült gyerek. ez persze egy "prófétának" csak hasznára válik...)
EDIT1: megnéztem a filmet, lehozott az életről gyerekek :O csávó full beteg tényleg, de azért annyira nem, hogy ne tudja pontosan, hogy mik a szekta kiépítésének a legfontosabb állomásai (elszigeteleg falvakba költözés, oktatás beszüntetése, mindennemű külső információról való letiltás, apokalipszistől való paráztatás, minden egyes pont gondosan ki volt dolgozva...). most meg böriben van, de azóta valszeg az egyik tesója ugyanúgy irányítja az egyház dolgait. kő-ke-mény. amiről nem volt szó, az viszont az a bejátszás, ami a 80 wives-ban benne volt, amikor a fekete bőrszínű emberek ellen beszél, amit annak a faszinak megmutatott a magánnyomozó. színesíthették volna a palettát, mondjuk nemigen kellett. VÁÓ. remélem, nem ezzel fogok álmodni...




szal lényeg a lényeg, amy berg munkássága nagyon érdekes, ő rendezte ezt is, illetve forgatott pedó papokról, gyerekmolesztáló hollywoodi producerről, ilyenek. most ezeket majd mind megnézem, míg gyomorral bírom. (és ő rendezte a janis joplin: little girl blue című zenedokut is, amit láttam a toldiban, és kurvára kibaszottul jó volt!)

és hogy bazmeg, mindegyik ilyen pszichó férfi...  a szélsőséges vallási kultuszok vezetői, a diktátorok, a sorozatgyilkosok nagyon nagy többsége férfi. annyira kemény, hogy így sikerült eltorzulnia a társadalomnak szépen lassan, nem? mondjuk nem tudom, mikor kezdődhetett... vagy így indult? (like oldalborda-sztori for 1) többet kéne erről olvasnom prábebli. amúgy a nők is simába bele tudnak bolondulni a hatalom-pénz-szex háromszögbe, de a férfiak azok, akik tényleg fullosan képesek elhinni, hogy ők a kibaszott világ közepei, földi istenek, próféták, kutyafasza. nem kell messzire mennünk amúgy itthonról... egy csomó csávó igazán kihúzhatná a seggéből a fejét.
és az emberek meg még mindig beszopják, hogy ez a csávó isten földi helytartója minden bizonnyal: próféta, mer aszongya, és onnantól tényleg bármit megtesznek neki. annyira kemény.
egyébként másik oldalról megértem azokat is, akik pl a szcientológiához fordultnak, vagy akármilyen egyházhoz, csak kívülről olyan kibaszott félelmetes ez az egész.

(hirtelen beugrott egy évekkel ezelőtt motoros találkozó, ahová az unokatesómékkal mentem (férfi-hatalom-szex témakörben). nyilván közöm sincs a motorokhoz, de nyitott és kíváncsi vagyok, as we know, szal elmentem, és emlékszem arra a nagyon durván bénító érzésre, amikor az esti bulika alkalmával egy szabolcsi falu polgármestere eléggé bebaszva elkezdett rám nyomulgatni (ronda, alacsony, rosszul öltözött, fullunalmas középkorú fickó volt) - az a bénító para, hogy a nagynéném meg az asztaltársaság csak bámul meg kacarászik, meg nem tud mit kezdeni a helyzettel, talán nem is tűnt fel, bár szerintem érezhetően kínos és feszült volt a légkör - szóval hogy persze hamarosan elmenekültem a szobánkba lefeküni (pedig szívesen maradtam volna, de ez a patkány nem hagyta, hogy jól érezzem magam), de esküszöm féltem, hogy a csávó utánam fog jönni. szal hogy ez a bénító félelem zsigerből jön-e a nőknél, vagy belénk van nevelve? vagy hogy van ez az egész? a férfi vajon érzi ezt? bár ez gondolom tök normális, fogalma sincs, semmiféle szenzora nem érzékeli ezt az óvatos tartózkodást, amivel kezdődik egy ilyen reláció. én valszeg beszóltam volna neki keményebben, pl ha ott vannak a barátaim, vagy valaki erős, akiben bízhatok, vagy olyan helyne vagyunk, ahonnan elmehetek haza; de nem én élek ott, és polgármester volt a csávó... )

de félreértés ne essék: nem gyűlölöm a férfiakat meg semmi ilyesmi :D dehogy. de azért sokan bele vannak kényelmesdve ebben a felsőbbségi pozícióba, akár tudtuk nélkül. szóval ja, hogy a seggük meg a fejük, amúgy, ennyi kéne.


addig is a joplin film trailere - kötelező a film!!!






"Hat évet kapott egy kisfiúkat molesztáló pécsi férfi"
hat év?! hát az nem lófasz??? vagy csak én érzem így? hat év az semmi! gondolom, az előzetest is beleszámítják, szal kb 5 éven belül megint a parkban lesz a csávó és gyerekeket fog fogdosni... remélem ilyenkor, hogy igazak a hírek, miszerint a böriben a gyerekeket zaklatókat péppé verik rendszeresen. én azokat, akik gyerekeket bántanak, kizárnám a kibaszott társadalomból. vagy nem tudom, néha azon godnolkodom, hogy frankón kéne munkatábor, aztán takarítsák a városokat, szedjék a kutyaszart, ültessenek fákat, építsenek padokat, fessenek kórházakat, plusz járjanak terápiára, kötelezően kelljen tanulniuk és önfejleszteniük az ilyen embereknek. mondjuk persze mindnekinek, aki böribe megy. tudom, ne álmodozzak, főleg ne ebben az országban, ahol az igazságszolgáltatás is meg a böri is olyan, amilyen. harmadikvilágbeli, na, mondjuk ki (böricikk 1, helsinki bizottság cikkei a témában). mint az egészségügy meg az oktatás meg a... szal ja, előbb valszeg azokat kéne rendben tenni. és azok a gyerekek is, akiket zaklattak... kétlem, hogy bármelyikükkel is megfelelően foglalkoznak gyerekpszichológus. egy részük biztosan lelkileg egy életre megnyomorodott... az egész magyar társadalom tele van lelki rokkantakkal.


jaj najó, sokkal jobb volt minden, míg nem olvastam a híreket!!!


2018. szeptember 15., szombat


yo leszedték a védőlencsét, minden király, minden metál, minden zsír!!!
anyám kérdezte, hogy őt lehet-e műteni, na de ő világéletében sasszemű volt, és most 65 és reklamál :D én sose láttam messzire magamtól, mióta az eszemet tudom, úgyhogy ez nekem annyira durva :) és mondta a nő, hogy ez nem annyira neki van, hanem olyan fiatal (ISMÉTLEM: FIATAL muhaha) rövidlátóknak, mint én, mert mi kb húsz centire látunk, onnantól minden homály (nekem mínusz 4 és 5-ös szemem volt... VOLT BAZMEG ááá) és hogy már most is mondtam, hogy milyen klasszul látok, erre mondta, hogy pedig ez még semmi!
ÁVOZLÁJK:




(andy! :D imádlak.)

2018. szeptember 14., péntek


being honest kurvajó, hogy látok, de aggódom, mert a szemüvegem nélkül ilyen apró kis malacszemeim vannak, kb az egyetlen jó dolog a fejemen a szemüveg volt... bár a párfogási sikerességét tekintve ennél nemigen lehetne rosszabb.

mindenesetre holnap reggel megyünk az orvoshoz kontrollra, a ma tökre jó volt, semmi fájdalom meg semmi idegenérzés, szerda délután-csüti délelőtt volt kicsit tress, de ellőttem a két cataflamot és tök oké volt. úgy folyt a könnyem, mint az ilyen japán animékben, amikor a szereplők ilyen patakokat sírnak ya know

mindenesetre ma bekúrtam a fejem a fürdőszobaszekrénybe, talán nem is baj, hogy még nem megyek dolgozni hétfőn... löl.


a tél sem lesz rossz szemüveg nélkül, nem fog bepárásodni meg ilyenek, de a nyarat várom, akkor viselhetek napszemcsit, amikor csak akarok!!! és látni fogok a víz alatt úristááán, monnyuk évente egy napot megyek vízbe, but still. és felvehetem a fejhallgatóm, mert nem fogja nyomni a fülem a szemüvegszár! meg nem kell törölgetni, nem ázik meg, nem karcolódik, nem csúszik le a fejemről, ahh! 


2018. szeptember 11., kedd

lasercats...I mean laserműtét day 0


megműtöttek ma délután, képzeljétek!!! adtak valami fasza kis nyugtatót, aztán végignéztem ilyen clockwork orange szempöcökkel, ahogy az asszony lekapirgálja egy kis lapáttal a szemgolyóm felső rétegét, csupa móka volt!!! lolzi. amúgy nem volt para, gyors volt és nyugis. mondjuk ha hosszabb ideig tart, valószínű jobban ráparázok. úgyhogy egy kínos intermezzo után, amúgy nem volt gáz, állítólag rendszeresen megtörténik (limit a bankkártyámon el ó el, de apám kifizette a másik szemem :D), feltoltam brendnyú napszemcsim, amivel a bolognai reptéren leptem meg magam tegnap az íventre, és hazataxiztattam magam apámmal. azóta cseppentegetek, mint a gép, de nem fáj egyáltalán. az igazi poklot csüti-péntekre ígérték :D szombat reggel leszedik a lencsét, aztán 3 hónap alatt áll be fullon. és kiírtak jövő hétre is, bár állítólag lehetne amúgy dolgozni, de az orvos szerint jó, ha pihenek. ha meg elengedtek, akkor inkább nyugizok sorrynotsorry!
nem látok fullon, de pl nincs idegenérzés a szememben még meg fájdalom, szal oké vagyok még. ask me on thursday muaha. nagyon furcsa, hogy már így is jobban látok, mint régen lencsével, és így néha odanyúlok a fülemhez, hogy betűrjem a hajam a szemüveg szára mögé, BUT IT'S NOT HERE ANYMORE BIAAATCH!!!
ah. :) már csak addig is, míg eljön az olvaszószemüvegem időszaka, bye glasses! jó lett volna sokkal korábban ezt, mert évek óta kb ugyanolyan a szemem, de hát akkor most :)

2018. augusztus 29., szerda


jaj szily!!! ismét egy remekbeszabott cikkel érkezett a fiú, imádom az ilyen írásait, annyira vicces ez a faszi!!! (közben persze sírsz, ha belegondolsz):

"Az MMA új szék- és klubházának felújítása tehát remekül sikerült. Csak annyiba került, mint egy kisebb hazai stadion és pont annyi embernek szerez örömet, mint a jóval drágább ZTE-aréna, viszont lényegesen szebb bármelyiknél. Rossz belegondolni, hogy a reneszánsz kultúrterrorját és az izmusok népirtásának következményeit máig elszenvedő kormányközeli művészek eddig sehol sem tudtak társalogni egymással, de hála az Íjfeszítő Istennek, most már ez is megoldódott. "


párhuzamosan olvassátok el ezt a cikket egy fővárosi mentőállomás állapotáról, és garantálom, hogy önkéntelenül fog ökölbe szorulni a kezetek.

amúgy itt lehet adományozni nekik, na de ezek után honnan tudod, hogy mire megy?! talán a tárgyi adományok jobbak lennének, nem tudom.
a kibaszott életünket mentik meg minden egyes nap. a tiéd, az anyukádét, a gyerekeidét.


2018. augusztus 27., hétfő

ANNYIRA JÓ VOLT A HIDEG!!!

amúgy ezen annyira iszonyúan felnevettem, pedig teljes tress:





amúgy azért kussolok, mert a melóhelyem általában lehoz az életről, és estére úgy érek haza, hogy hadd haljak meg. pedig amúgy nem annyira rossz hely. nyilván 1st world problem. de hát mit csináljak, ha ezt hozza ki belőlem... matrázok, meg minden, de nem használ semmi.
igen, keresek új helyet folyton (de nem mindent azért).

:(





2018. augusztus 23., csütörtök


najó most lett elegem, legyen már hideg! annyira szar ez az idő! de annyira! végre szeretnék éjjel aludni, szeretnék nem izzadni egy pillanattal azután, hogy lezuhanyoztam. szeretnék belebújni az ágyamba és a paplanomba burkolózni.
sajnos ez az undorító ősz jön most, de legalább végre normális lesz a hőmérséklet. remélem.

tudom, készüljek fel, mert a széjjelbaszott bolygónkon ez lesz innentől, csak mág rosszabb.
ideje lenne tköltözni egy másik galaxisba.



2018. augusztus 22., szerda

Kuna Tibor szerint Isten büntetése, hogy börtönt kért rá az ügyészség



JA BOCS TIBI, aszittem, ez a törvény büntetése azért, mert loptál, csaltál, hazudtál bazdmeg! (tízparancsolat much?!?)

idióta.


2018. augusztus 17., péntek


szóval szeptember 11-én meglézerezik a szemem, ha minden a terv szerint halad.
eléggé izgulok, de tutibiztosan akarom, meg minden, konkrétan már most vagy kétszer álmodtam ezzel :) ÁÁÁ!


ezen felül megjutalmaztam magam a semmiért ezzel a lemezzel, preorder, szeptember végén jön:

She Came From Hungary! 1960s Beat Girls From The Eastern Bloc




közben rájöttem, hogy az ace-től már itt-ott (japánban és asszem hamburgban?) beszereztem két remek lemezt, ezt és ezt :) ugyanilyen csajválogatások, elég pazarok!


már alig bírom ki ezt a pár órát, este necc, kurvára ajánlom a többieknek, hogy táncoljunk reggelig, mert igen nagy szükségem lenne egy jó bulikára, aztán holnap balcsika, móka, kacagás, kert, lángos, nyuszóóóóééééék (és a lódarazsak valószínűleg, de felkészülve érkezem!!!)

lálálálálálálálláláááááá


2018. augusztus 16., csütörtök


Arnold Schwarzeneggert nem engedték be a budapesti Gucciba

welcome to hungary, arnie!!! :D
nálunk a szabály az szabály GECI!





a söfőr, aki a zebrán, kanyarodva majdnem elütött egy vakvezető kutyát és a gazdáját, TERMÉSZETESEN NEM érzi magát bűnösnek, hogy, ismétlem, a zebrán, geci gyorsan bekanyarodva majdnem elütött egy szabályosan közlekedő vakvezető kutyát vizsga közben. annak ellenére sem, hogy a kresz szerint kibaszottul szabálytalan volt.
remélem, elveszik a jogsiját egy időre legalább. micsoda idióta. amúgy a magyarok pont így vezetnek. aztán hátra se néznek, mint ahogy ő sem, csak elhajt. de a leginkább jellemző dolog mégis az, hogy ő nem ÉRZI ÚGY, hogy hibát vétett, az teljesen mindegy, hogy a törvény mást mond! hesteg kormánypolitika.


well fuck you, bitch!


2018. augusztus 15., szerda


a MI KIBASZOTT PÉNZÜNKBŐL hazudtok a pofánkba.
undorító. de az még hagyján, hogy etikátlan, gusztustalan, mocskos geci dolog ezt csinálni (mert hát na, itthon nem divat a becsület), de hogy az ország nagy részén csak ezeket a műsorokat látják, az itt már nem csak geciség, hanem egy ország elleni bűn.




2018. augusztus 9., csütörtök


légyszi sose legyetek ennyire geci megkeseredett gonosz picsák, mint ez a nő, aki operát bömböltet.
amúgy maxi respect a környezetének, hogy nem vették a saját kezükbe az irányítást és gyújtották rá a házat már nagyon rég, mert akkor ők kerültek volna böribe. amúgy meg mindenkinek a kurva anyját, akinek a kezében van a hatalom, és hagyta, hogy ez menjen tíz éve... (csinálnék egy filmet róla, és az lenne a sztori vége, hogy VÉÉÉLETLEN felgyullad a ház, de minden szomszéd azt vallja, hogy ő volt, VAGY mindenki összefog, és egymást alibizik, és végül sosem találták volna meg az elkövetőt... vagy ilyesmi.)

mindig tágra nyílt szemmel figyelem azokat az embereket, akik az idejüket, türelmüket, energiájukat és pénzüket arra fordítják, hogy másokat gyűlöljenek és baszogassanak, de nem csak így viccből meg kicsit, hanem forever, úgyhogy nekik is szar, de nem baj, mert a másik is szív hahahah! hát gratulálok. értelmesen eltöltött évek. én nem csinálok semmit, de legalább nem is basztatok senkit...




2018. augusztus 7., kedd

dolgok, amik egyáltalán nem érdekelnek:



ma kezdődik a sziget.


(vagy holnap? hmm.)


2018. augusztus 6., hétfő


azt bírom, hogy mindenki szanaszét osztja a bezacskózott fejű gólyákat meg minden, de az energiatakarékosságot meg a fenntartható fejlődést telibeszarják, gondolom, annyit nem adnának föl a kényelmükből, hogy mondjuk csak minden második nap egyenek húst. mertugyanis amúgy kurvára nem rocket science, hogy "The best way to save the planet? Drop meat and dairy" a marhatenyésztés szennyzőbb ma a földön, mint a repülés, na pedig az is egy gecinagy méreggyár. (na azon is dolgozhatnék amúgy...)
de legalább a marhahúst, légyszi. csak egy kicsit.
lehet nélküle élni, én évek óta heti 1-2-szer eszem húst (maximum, az is vagy csirke, vagy hal és tengeri baszok, mert azt imádom. yet some shit to work on.), több halat nyomok, és kibaszottul életben vagyok még és boldog az étkezésemmel (és azt vettem észre, hogy nem is kívánom annyira már... pedig egy jó hambit, főleg másnaposan, azért el tudtam CSÓCSÁLGATNI, NO!). és nem kell egyik napról a másikra, én most kezdtem pl a tejet rizstejre cserélni, azt csak kávéhoz iszom amúgy is. a tejtermékekkel meg egyenesen szarul állok, de próbálkozom, igyekezgetek.
nem ártana mindenkinek. meg vagyunk baszódva. és mindneki leszarja, mindneki. én őszintén ezt a sok szart törvénybe foglalnám. igenis nem lesz műanyagzacsi, nem lesz szívószál, műanyagpohár, és nem zabáljuk kétpofára a marhahúst.
amúgy a túlfogyasztás napja most volt, de ami keményebb ennél, hogy magyarország már június 20-ra elfogyasztotta az ez évre elegendő földi javakat, de a legdurvább, hogy jó, katar meg az emírségek egyértelműen kibaszott idióták, óriási pazarlás folyik ott, de hogy LUXEMBURG a második, bazmeg ott mit csinálnak?! :D lehet, hogy arányaiban, legalább kicsi ország... de dánia, finnország és svédország is az első harmadban van, ez nekem tök meglepő. és kína és india még csak most kezd igazán rákapni a tejjel-mézzel folyó kapitalizmusra...

we are sooo fuuuuuuuuckkkked!!!!!!!






2018. július 29., vasárnap


EZÉRT BUTULOK!!! :OOOO
:((((((((((((((((((((((((
de mit csináljak, ha nem kell, aki engem meg akar dugni?! :((((((



tudom, adjak lejjebb az igényeimből...


na de hát ha nincs kémia meg semmit, miből adjak lejjebb?!? :/




2018. július 27., péntek



hát, azt ígérték, a héten jelentkeznek és még semmi... úgyhogy attól tartok, az álommelómat valaki más fogja csinálni :((((

azért kösz a drukkolást!!! :)



fú.
néztem ezeket a 444-es videókat a lúgos ügyről, mert tök érdekesek. de igazság szerint belenéztem a fickó riportjába is a dunán, és tudom, hogy nem így kéne dönteni (bár kurvára mindegy, mert nem vagyok se bíró, se senki), de ahogy hallgatod a két embert, annyira egyértelmű, hogy melyikük nem őszinte...
az első interjúban elmondja a nő amúgy, hogy ugye az volt az egyik érve az ügyvédeknek, hogy nem ismerte fel a saját exét a maszkban, és elmondta, hogy emlékszik a cipőjére, amikor ő feküdt a földön, és abban kapták el a benét, és közölték, hogy NEM TALÁLJÁK A CIPŐT a házkutatáson, mert a LÁBÁN VOLT a faszinak. azért elég kemény.

de végül sikerült, jogerős az ítélet meg minden.
kemény dolgok...






2018. július 26., csütörtök



mmmmmaybe the point of it all really is just getting high and eating ice cream?!



2018. július 24., kedd


azt hiszem, a legnagyobb színész-(vagy inkább művész)csalódásom kevin spacey. hogy is bízhattam egy KEVINBEN (kivéve a csoki labradort, de a kutyákban bízom)?!? 


az amerikai szépség, ah, az egyik legkedvencebb filmem. rég láttam, pedig régebben időről időre meg kellett néznem, hogy visszahozzon a valóságba








I guess I could be pretty pissed off about what happened to me... but it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's too much, my heart fills up like a balloon that's about to burst... And then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life... You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... you will someday.



2018. július 17., kedd

Pussy Riot - Track About Good Cop







We demand:

1. Free Pussy Riot members Olga Pahtusova, Olga Kuracheva, Nika Nikulshina, Peter Verzilov, who are jailed for 15 days for their "Policeman Enters The Game" action during the World Cup.
2. Free Oleg Sentsov and other political prisoners.
3. Don't put people in jail for likes and reposts.
4. Stop mass arrests at political rallies.
5. Stop fucking with Navalny.
6. Stop imprisoning so many people for 228 article of Criminal code (drug offenses).
7. Cancel 282 article of Russian Criminal code ("extremism", one of the main political criminal articles)
8. Freedom of speech and expression in Russia.
9. Give a federal TV-channel to an activist media outlet "Mediazona" (zona.media)

Thank you.




2018. július 16., hétfő

this is all terribly upsetting



istenem, britek... élnék ott, ha nem volna gány idő folyton (meg kapnék valaha melót)
a világ legjobb transzparenseit minden bizonnyal az angolok csinálják. IMÁDÁS.

amúgy szervezhetnénk egy erdogan-tüntit, nem? vagy lesz? mennák.






büszkén jelenthetem ki, hogy egy meccset sem láttam. amúgy nem is érdekel, de putyint, a mocskos geci náci diktátort parádézgatni nem szívesen nézegetem, plusz a fifa is egy undorító, gennyes csomó szervezet. szóval ennyikeh.

és köszi a drukkolást, bekerültem a kövi interjú körbe, 4-en vagyunk a végére, JUHÉJ! már csak egy kicsit kell még drukkolnotok :)

és legújabb projektem pedig az évről évre visszatérő lézeres szemműtét. most talán tényleg meg fogom csináltatni, igaz, az összes félretett pénzem rámenne, sőt, ha a drágább eljárást lehet csak csinálni, akkor az egyik tuti részletre megy majd csak, de annyira szuper lenne ÓMÁJGÁD!
az interjú előtt megyek, úgyhogy dévid bóviként fogok megjelenni, vagy mint aki very high on shrooms. löl.

és hétvégén lementem a balihoz, lángosoztam és úsztam és jó volt :) fagyika meg iszonyúan élvezte, hogy lehet őrizni a gigantikus kertet.




2018. július 13., péntek



mennyetek már a faszomba, tényleg...
meg ne sajnáljam a képviselőket, hogy nőttek az albérlet árak az elmúlt években! minden bizonnyal rengeteg képviselő szembesül lakhatási problémákkal. baszódjatok már meg.


EDIT: a dk-n kívül MINDENKI incl. ellenzéki pártok megszavazta. kurva anyátok, parlament!





2018. július 10., kedd


fú azért ez a thai sztori kemény volt, nem bőgtem majdnem el magam, mikor kidrült, hogy mindenkit kihoztak élve... eleve már amikor elvesztek, csoda volt, hogy mindenki életben megkerült odabent, aztán az, hogy mindenki nagyjából egészségesen kimenekült, ez egy kibaszott csoda!
így.

amúgy arcon pörgök, de cserébe összeforrt az ujjcsontom, így tegnap óta nincs rajta a kurva brooks gyűrű! csudijó!!! :) de még nagyon érzékeny...

az gáz, hogy most voltam kb 3 hét betegszabin, majd nyaralni és kurvára szabira akarok menni?! nem baj, a hétvégén lemegyek a balihoz és lángosozni fogok meg fröccsözni meg napozni gecike


(ja, és drukkoljatok egy meló miatt, ok thx bye)

2018. július 5., csütörtök

2 sides to every story


ámbár a vadászat mint SPORT az egyik legnagyobb faszság evör.

a levadászott és agyonlőtt fekete zsiráf kicsit teljesebb sztorija.



oszt így.


2018. június 27., szerda


őszintén kérem, hogy ezt valaki magyarázza el nekem:



B vajon mit nem ért a véleményezésen? ha nem járt ott, miért akarja véleményezni? és MIÉRT TESZI MEG végül tényleg?
ÉS ÍRJA ODA, hogy NEM ISMERI?!?

Y?!


vajon a többi 124 véleménye is random helyekről van, ahol nem járt és nem is ismeri őket?
magyarázatot követelek, internet!



2018. június 23., szombat

internetek ma:




Lusta Dick hazaérkezett Pokióból hogy részt vegyen a V4 találkozón.




illetve este valaki eljöhetne velem emberi jogis tetoválásért, nem akarok egyedül :(



2018. június 21., csütörtök

don't go for second best baby!


egyetemes üzenet

küldöm szeretettel minden lánynak, nőnek, asszonynak (leginkább e-nek és magamnak ;D), és tulajdonképpen minden fiúnak, férfinek és csávónak is, ne feledjétek, hogy
You deserve the best in life
So if the time isn't right then move on
Second best is never enough
You'll do much better baby on your own




Express Yourself

Come on girls
Do you believe in love?
'Cause I got something to say about it
And it goes something like this

Don't go for second best baby
Put your love to the test
You know, you know, you've got to
Make him express how he feels
And maybe then you'll know your love is real

You don't need diamond rings
Or eighteen karat gold
Fancy cars that go very fast
You know they never last, no, no
What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground
Make you feel like a queen on a throne
Make him love you till you can't come down
(You'll never come down)

Long stem roses are the way to your heart
But he needs to start with your head
Satin sheets are very romantic
What happens when you're not in bed
You deserve the best in life
So if the time isn't right then move on
Second best is never enough
You'll do much better baby on your own
(Baby on your own)

Express yourself
(You've got to make him)
Express himself
Hey, hey, hey, hey
So if you want it right now, make him show you how
Express what he's got, oh baby ready or not

And when you're gone he might regret it
Think about the love he once had
Try to carry on, but he just won't get it
He'll be back on his knees

To express himself
(You've got to make him)
Express himself
Hey hey

What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground
Make you feel like a queen on a throne
Make him love you till you can't come down
(You'll never come down)

So please

Express yourself
(You've got to make him)
Express himself
Hey, hey, hey, hey
So if you want it right now, make him show you how
Express what he's got, oh baby ready or not
Express yourself
(You've got to make him)
So you can respect yourself
Hey, hey
So if you want it right now, then make him show you how
Express what he's got, oh baby ready or not






köszi madonna!


2018. június 15., péntek


ó, hogy ezt a hír nem láttam!
oly csodás, oly klasszikus, oly tipikus!

Letört és elszáradt a Férfiak Klubja szervezet "férfi felelősség" fája Kispesten a Fő utcai villamosmegállóban, amit azért állítottak még márciusban (illetve korábban több más kerületben is), hogy ezzel demonstrálják, a férfiak valójában nem is nyomják el a nőket, hanem együttműködnek velük. 

és a táblán:
FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA.


gratulálok innen a szép felelősségvállaláshoz, idióta faszok. megcsinálták, verték rá a faszukat, aztán otthagyták meghalni. pont, mint amit kommunikálni akartak.


2018. június 14., csütörtök


oroszország 2018 gecikeeeeeeee:
a kormányerők felhívása az orosz asszonyokhoz.

amúgy hogy néz ki ez a néni?! :O ghecc.




2018. június 10., vasárnap


váó, amerikai valóság:
These 8th graders got bulletproof backpack shields as a “welcome to high school” gift


amúgy libanon kurvára jó volt, csodálatos hely, kedves emberek, kurvajó kaja. töltöm a képeket, ha fent vannak, kirakom, mert szerintem libanonról kb annyit tudnak az emberek, hogy cédrus. max. pedig annyi de annyi minden van ott!!!!


also reggelem: az még oké, hogy a józsi a hipercuki kiskutyaébresztést alkalmazott fél ötkor, ilyenkor pisilnie kell, de túl cuki, hogy ne vigyem le :) de aztán a szomszéd kurvára okénak gondolta, hogy vasárnap reggel nyolctól flexeljen bazmeg a lakóházakkal körülvett udvarán, szerencsére a közös képviselő felesége (eddig utáltam, de új hősöm) 8:10-ig bírta és lement, hogy tárgyaljon vele. ha én megyek le, valószínűleg én csuklóból flexeltem volna le a kezeit. csak ilyenkor tényleg azt nem értem, hogy komolyan egyáltalán nem is jut eszébe, hogy mondjuk ne kint, ne vasárnap nyolckor kezdje el a halaszthatatlan flexelését?!? hogy fel se merül, hogy valakit zavarhat bazmeg, akik mondjuk a környező házakban nyitot ablaknál próbálnak pihenni. ha meg olthatatlan vágyat érez a hajnali barkácsoláshoz, vegyek egy kurva tanyát egy mező közepén, oszt fúrhat-faraghat éjt nappallá téve. 

dzsízasz faken krájszt.



2018. május 23., szerda


ma lehúzott egy nő egy csomó pénzre a péterfyben. igazság szerint már a sztori közben tudtam, hogy kamu, mégis adtam neki (mondjuk azt már nem tudnám megmagyarázni, hogy miért egy csomót :D ), és azt is tudom, hogy én egy született balek vagyok amúgy, mindig is az voltam, de mindig úgy vagyok vele, hogy bazmeg - nem nekem kell elszámolnom a lelkiismeretemmel, hanem neki. mondjuk szerintem tök pszichó volt, szóval kétlem, hogy van lelkiismerete... na mindegy. born balek, still balek, balek AND PROUD!

mindenesetre a bá szerint szépen gyógyul, hát szentem a röntgen kb pont ugyanolyan volt, mint két hete, na mindegy, még 4 hét rögzítő, aztán megint kontroll.

holnap megyek a táppénzes bához, és kikérem magam, mert én bizony elutazom vasárnap libanonba, az kurvaélet :) pénteken csapatépítés lesz, gecire nincs kedvem menni. már be kéne valljam a főninek, hogy le akarok lépni a cégtől? ... eh.




2018. május 18., péntek


eljutottam a daytime drinkingig és a szelfizgetésekig. meg a tinderezgetésig, aminek még mindig semmi értelme AT ALL. talán ki kéne mozdulnom, és élőben ismerkedni. csak hát annyira utálok emberek közé menni ;,,(
meh.

2018. május 17., csütörtök



eszembe jutott erről ez a vers, amit depressziós tinédzser koromban nagyra értékeltem, nem is sejtvén, hogy amikor 33 leszek, mint a költő, mennyire kurvára aktuális lesz és igaz, nagyon-nagyon fájdalmasan igaz. mert a világ nem változik, sajnos. hiába minden.



Szabó Lőrinc: Különbéke

Ha tudtam volna régen, amit
          ma már tudok,
ha tudtam volna, hogy az élet
          milyen mocsok,

nem fütyörésznék most az uccán
          ilyen vigan:
valószínűleg felkötöttem
          volna magam.

Régen, mint az álmok tékozló
          más fiai,
azt hittem, lehet a világon
          segíteni,

azt hittem, szép szó vagy erőszak
          ér valamit
s az élet, ha sokan akarjuk,
          megváltozik.

Minden szörnyűbb, mint hittem akkor,
          fiatalon,
de, hálistennek, egyre csökken
          az undorom,

egyre jobban bírom az évek
          förtelmeit,
és az idő és a közöny már
          fertőtlenít.

Mert fátylát sorra dobta minden,
          egymásután,
s harminchárom évem ma átlát
          minden szitán:

látom, sokkal több a mocsok, mint
          az ifjukor
sejteni bírta volna bennem
          valamikor,

látom, milyen rútúl becsapják
          a baleket,
s hogy a balek azért balek, mert
          mást nem tehet,

s hogy az ész az érdek rimája,
          és hogy magát
sugaras hőssé a bitang is
          hogy költi át,

s ha van is, kézen-közön elvész
          az ideál,
és hogy nem hozhat egyetértést,
          csak a halál, –

s mert mindez mégcsak nem is aljas,
          nem szomorú,
s minden dolgok apja valóban
          a háború:

úgy nézem, elszánt nyugalommal,
          az életet,
mint reménytelen lepratábort
          vagy harcteret.

Ha egyszerre tudok meg mindent,
          hogy itt mi van,
egész biztosan felkötöttem
          volna magam.

De valamit a sors, úgy látszik,
          akart velem:
megmutatott mindent, de lassan,
          türelmesen:

különbékét ezért kötöttem
          a semmivel,
ezért van, hogy csinálom, amit
          csinálni kell,

ezért becsülök úgy egy-egy jó
          pillanatot,
ezért van, hogy a háborúban
          verset irok

s a leprások közt fütyörészek
          és nevetek
s egyre jobban kezdem szeretni
          a gyerekeket.





a bátor sir robin!


ha tudtam volna, hogy ki ez az ufó, akit örökbe fogadok, akkor egyértelműen sir robin lett volna a kutya neve, bár akkor biztos robinak hívtam volna és furcsa lett volna, ha van pl az irodában egy robi... but still.





elképesztő, hogy akármelyik hülyeségüket előveszem, amiket mind a hetvenes években csináltak, és még mindig szakadok rajtuk, sőt, konkrétan jobbak, mint amit ma csinálnak vicc címen emberek. zseniális.





2018. május 14., hétfő



...amúgy ha belegondolok, hogy hányszor kívántam ilyen betegszabit :DDD több hét, tudok járni, lényegében jól vagyok... az árnyal mondjuk a helyzeten, hogy a rosszul összeforrás esélye lebeg a fejem felett mindvégig, de jobb, mint egy hastífusz vagy lábtörés, nem?!

gondolom, vezetnem se kéne, pedig leutazhatnék a balihoz a kutyóval, csak azt elvileg nem szabad táppénzen, ezt a múltkor tudtam meg! pedig gyógyulni mennááák!




vaó - most jövök az orvostól, kiírt örökre kb, azt monta, hogy no egerezés meg semmit ne fogjak meg meg izé. 24-én megyek vissza, de a libanoni utazáshoz is ki kell kérjem magam táppénzről kb... gecc. na azt nem hagyom ki, az kurvaélet! soha nem voltam ennyit betegszabin, elég durva.

most nem tudom, mit fogok csinálni két hétig jobb kéz nélkül... nyilván megtanulok mindent bal kézzel, like this.
jó szopó az is, hogy valamennyi nap után nem kapok már zsét ugye a cégtől.
JÓL KEZDŐDIK EZ A SZÜLIHÓNAP!!! not.


táppénzes papír szerint KIJÁRHATOK 8-tól 20-ig. ezer szerencse.



2018. május 11., péntek


HÁT JA:



ezért nem járok könyvesboltba. meg lemezboltba. meg ikeába, meg sehova basically.
amúgy idő közben kiderült, hogy az ujjam kurvára el volt törve végig, most végre úgy fest, rendben van, mert a híres orvos bácsi belidokainozta és visszaropogtatta eredeti helyére, nem pedig 20 fokkal elállva, mint ahogy amúgy összeforrt volna, ha a balesetis orvosra hallgatok. majdnem elájultam.
always get a 2nd opinion, kids!
szal 6 hét brooks gyűrű, ami azért mérföldekkel jobb a klasszik, bazinagy ujjrögzítésnél, de kedd óta van az ujjamon, és már most idebajt kapok.

de gratulálhattok életem első töréséhez! jéj!
:(

holnap meg megyünk pécsre egy temetésre, vagyis búcsúzni, mert a temetésre nem mentünk, mert seggfejek voltak ott és inkább külön búcsúzunk.
szóval vidám dolgok.
utálom a munkámat, alig várom, hogy felmondjak.
faszom tele az időjárással, akarom vissza a tavaszt :(
mindjárt 35 leszek, és még mindig minden kurvára szar és semmi se nincsen velem at all, fogalmam sincs, hogy mi a faszt akarok, hová tartok, mi végett meg ezek. nem tudom, mondjuk mit vártam magamtól. örülhetnék, hogy luk van a seggemen.


2018. május 4., péntek


szeretném kifejteni, kedves gyerekek, hogy a birkenstock mekkora egy kamu.

hát az úgy kezdődött, hogy pár hónapja megpillantottam egy jól leárazott papucskát, szíp ezüst színben az interneteken, no, mondok magamnak, zsófia, ez lesz bizony az én lábikóimon a nyár slágere!!! hát az első az volt, hogy megjött, és kiderült számomra, hogy a bőr papucsnak a szíja kurvára ugyanaz a műanyag, ami a kétezer forintos osanos szandin is, amit anyukám vett nekem otthoni használatra. és amúgy jobban megnézve a talpa is egy az egyben, mint azon. egy előnye van a csórikával szemben, hogy jobban néz ki, de amúgy fullosan minden ugyanaz. aztán most elkezdtem hordani, hát nem is valami gecikényelmes. szóval csalódott vagyok, de leginkább úgy érzem, hogy megint beszopatott egy márka, aki csak azért kér el hatmillió dollárt egy ugyanolyan kínai cuccért, mert rá van nyomva a műanyagra, hogy birkenstock.

ugyanitt: alig használt, 39-es birkenstock szandi eladó!
:(


köszönöm a figyelmet.



2018. május 3., csütörtök


ez itt, ez a legjobb dolog, amit az elmúlt hónapokban olvastam:
amire mindig is kíváncsi voltál, ciganyolga elmondja:

lovas színház beszámoló igényes video kontenttel


"Plot

Van a gonosz nemes, a Don Rafael, meg a Zorro (természetesen Pintér Tenya alakításában), aki a szegény parasztok között osztja szét a Don Rafeltől elvett vagyont, meg különböző megkülönbözhetetlen, egyforma ál-latin nők, meg a Garcia őrmester. A Don Rafael folyton el akarja kapni a Zorrot, a Garciát is megbízza ezzel, de az részeges, ennyi a szerepe (komikus karakter, mackós Gáspárlaci szerű fiú alakításában), időnként így tartanak bulit, amikor hatalmas lovazás, mutatványok meg táncolás van 10 percig, ezt általában üldözéses jelenet követi, ami 10 perc lóval körbe szaladgálás meg üvöltözés hangosan düccögő szar zenére."


zseni. kibaszott zseni.




ó 444 u make me giggle :D


ugyanitt szenzációs történetek emberekről, akik gond nélkül hazudnak be BÁRMIT, BÁRKINEK, de hogy miért gondolja valaki, hogy ezeket a nyilvánvalóan légből kapott sztorikat akárki beszopja, mármint a történet szerint kivéve smittmáriát :D meg 2014-ből a HUSZONKÉT OSZKÁRDÍJAS futóbolond, aki amúgy a fb-ja szerint idősebb george és barbara bush LÁNYA :D okééééééééé!

ahh mennyi szórakoztató állat! ezer szerencse, hogy nagy részük a kormány tagja vagy az ő faszukat szopja, tök szívesen adom a kezükbe a pénzemet és a jövőmet! (természetesen ez nem zárja ki, hogy a kormányon kívül is legyenek kibaszott őrültek, de őket legalább nem biztatják...)



meg vagyunk baszva, gyerekek

2018. május 1., kedd

élien május elseje



oké. szal.
tegnap előtt rácsuktam a jobb kezemre a kocsiajtót, amúgy durvábbnak nézett ki elsőre, már jobb, de annyira fájt és lüktetett éjjel, hogy nem bírtam aludni. oké, ma leforráztam kávéval a bal combom mellett ugyanazt a kezem, ami nyilván a jobb, amit használok, hát oké, akkor nem csinálok semmit, rendelek egy pizzát, hát oké, hív a futár, hogy ott áll az iroda előtt, ájm lájk okéh. szerencsére a futár elhozta, kimentem érte a sarokra, de nem merek semmit csinálni. kíváncsian várom az esti családi vacsorát. reméljük, mind túléljük...

UPDATE: a vacsora közben olyan migrén jött rám, hogy majdnem összehánytam a tesómék kocsiját, illetve anyámék előtte defektet kaptak. a sóginőm felajánlotta, hogy két nagy pofonnal kigyógyít a rontásból, de nem kértem :(



2018. április 27., péntek

burgerek


annyira imádom ezt a sorozatot!!! ehhez csak az archer és a bojack horseman fogható. a hangok, ahogy meg van rajzolva meg írva, tök zseni! tényleg! angolul nézzétek!!!





hesteg napomheteméletem
az elmúlt tíz évem, amióta a reklámiparban dolgozom :D



kalandok a nagyvárosban


hát. az úgy volt, hogy felhívott a bank, hogy AAAAAZONNAL menjek be adategyeztetésre (mintha amúgy az elmúlt száz évben, amióta velük bankolok, nem ugyanaz lenne minden adatom és iratom, és nem vezették volna fel ezerszer), mert különben mind meghalunk, és engem külön meg fog abúzálni a sátán személyesen.
szal bementem, mint egy igazi felnőtt, kötöttem fundamentát, olyan összeggel, amitől nem égne le a pofám, ha apámtól kéne pár hónapig kölcsönkérnem, worst case scenario, szóval most nagyon várom, hogy 50 hónap múlva vehessek belőle FÜRDŐSZOBA- illetve ELŐSZOBATÜKRÖT, ami fel volt tüntetve a listán, de mondjuk egy medencére is gondoltam, csak egy kicsire, a nappaliba. na majd meglátjuk. és sikerült lezáratni a második számlámat, kb fél óra alatt, amit a másik ügyintéző hölgynek nem sikerült november óta... november bazmeg.
hazafelé pedig blicceltem a buszon, mert nincs bérletem, gyűjtőjegyekkel szoktam utazni, mert nem éri meg nekem havi bérletet venni, na de most elfogyott, úgy vagyok, hogy jóh, max kifizetem a nyolc roppert. nnna, gyött a néni, mondtam, akkó én fizetnék. mondta, hogy jó, de adjak aprót, hát csak tízesem volt, úgyhogy végül odasuttogta, hogy ad egy jegyet, adjak kétezerötöt, de csak háromezrem volt, abban kiegyeztünk, aztán megpaskolta a karomat, és utamra engedett a vadiúj jegyemmel. mindezt egy elítélő tekintetű férfi nézte végig a szembeülésről. nagyon illegális volt! soha nem csináltam még ilyet!!! egy kibaszott bűnözőnek éreztem magam. hát ami ekcsöli vagyok is.

hát ez volt ma.
mégsincs este vagy mi.



2018. április 25., szerda


de komolyan, ezeket az arcokat így komolyan gondolják? (nyilván igen, i know, i know.)
"a halálos betegségek jó 70-80%-át pedig a tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni"
ÉS ONKOLÓGUS!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?!
1. ne egyé sok pacalt meg kolbászt
2. mozogj minden nap
3. járj ki a szabadba
4. ne igyá kólát
5. ne égessed le magad a napon
6. ne legyé rákos
és még 4

MIAFASZTNÉZEK
ahogy a tánbler mondja, prayer-based healthcare :D

meg amúgy így a dolgai, pl hogy szerinte a nigériaiak legalább 80 százaléka AIDS-es, TEHHHÁT a megerőszakolt svéd lányok közül ötből négy elkapta a HIV-fertőzést! FACT! nem az volt, hogy "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"?
csak ez mindig fura, amikor valaki olyanról van szó, aki a tudomány embere, nem?



legalább állítólag jól vezetei az onkológiai intézetet. így lesznek ilyen hoffmann rózsa-féle ámokfutások a kormányban amúgy.


de az, aki ezt a képet odaválogatja meg a cikket megírja, nem szégyelli magát utána? nem gondolja, hogy máshoz kéne fogni, mint az újságírás/szerkesztés? hogy aki ilyet csinál, az az emberiség söpredéke? egy darab takony?
vagy így...így ez így, így hogy?


2018. április 24., kedd


valaki kérlek cáfoljon meg abban a hitemben, hogy ennek a reklámkampánynak az a koncepciója, a márkastratégiája, az umbrella conceptje, hogy gördülékeny, TEHÁT görkori.

kérlek... kérlek!!!



2018. április 23., hétfő


ez egy nagyon érdekes cikk.


"A napi rendszerességű marihuána-használatból nem lehet jól kijönni

A Száraz Novemberben az emberek megtanulnak az alkoholra nemet mondani. Nem azért nem isznak, mert terhesek vagy mert kocsival vannak, hanem mert Száraz November van. Ha ezt egy hónapig mondod, akkor megtanulod a nemet mondást. Itt is ez történik. Azt tudod mondani, hogy tépőzárazol. Mindkettő az öngondoskodást erősíti, a különbség a büntetőjogi felelősségben van, meg abban, hogy a marihuána esetében újratanulható a kontroll, az alkoholnál nem."


pedig most kb én is itt tartok. berlin és bejrút között semmi ;D és a technikán is változtatnom kéne amúgy, de az az érdekes, hogy azt is pont mostanában kezdtem átgondolni, pont ezeknek az érveknek a mentén.




2018. április 20., péntek

jhöjjön máááár



imádtam az elsőt, jaj mán nagyon várom eeezt :)
szentem annyira kurvára vicces ez a fickó!





igazán kár, hogy a pultoscsávót játszó tj miller egy igazi idióta fasz az életben, a silicon valley-ből is kibaszták ("paint a picture of an unpredictable, unprofessional, and “untamable actor,” who held up production and reportedly showed up on set “under the influence.” alkohol és kábóka is); de most lehet, hogy konkrétan lecsukják, mert be volt baszva és azt hitte egy nőről, hogy BOMBA VAN NÁLA A VONATON, úgyhogy kábé kivezényeltek miatt egy swat osztagot és persze nem találtak semmit. na az ilyeneket nem nagyon értékelik az amerikai hatóságok :D



2018. április 19., csütörtök

nő, gitárok, nevetés


imááádom ezt a csajt, meg hát az egész screaming females zenekart, hisz kurvajó. marissa paternoster amúgy nem csak, hogy iszonyat menőn gitározik (csekkoljátok a szólóit), elképesztően énekel, kurvajó szövegeket ír, de ráadásul tök tehetséges rajzolásban is. nekem nagyon bejön a stílusa ebben mind. szokott maguknak koncert posztereket is rajzolni, itt egy vice interjú még régről.

ebből meg kiderül, hogy nagyon vicces is :)





jönnek amúgy európába turnézgatni, nagyon akartam menni, májusban, a szülinapomon pont hamburgban játszanak :), de SAJJJNOS akkor épp libanonban leszünk MUHAHA, úgyhogy ha valaha még lesz melóm a mostani után, akkor szeptemberben lehet, hogy angliába kimegyek valamelyik helyszínre.




jajj azok a kurva arab migránsok! verik a szíp magyar menyecskéket!!

oh wait...







2018. április 18., szerda


szal berlin kurvajó volt, szokás szerint, de itthon is jó, mert itt a kiskutya, aki viszont egy ülepítőbe merítkezett pár napja, én nem is tudom, a bari hogyan tudott vele meglenni egy légtérben... én tegnap még egyszer lefürdettem samponnal, de a nyakörve, a csodálatos fagylaltos, IRDATLAN büdös még mindig, pedig bari két napig áztatta, aztán én is, majd vanish szappannal, FOGKEFÉVEL tiszítottam ki, és még mindig... szerintem ki kell basszam, elviselhetetlen, de tényleg. az még hagyján, mert van pár nyakörvünk talonban, de a tízcsillió dolláros foresto bolhanyakörve is GECIBÜDÖS, hiába a szappanozás meg a sikálás. de abból nem kap bazmeg újat, csak persze ezt is én szívom meg, hiszen ő maga igen kedveli a szarszagot magán.

kis köcsög.


imádom.


szal nézelődtem fagylaltos nyakörv után, bár most nem fogok hülyeségekre költeni, csak kíváncsi voltam, és akkor találtam ezt, á de cuki, gondoltam magamban, oh wait, HARMINCEZER FORINT. okéka. mondjuk van hám is, harmincötér'.
de ezek mondjuk elég cukik :) csak nem FAGYIS, hanem JÉGKRÉMES. értitek. btw a dinó és a pálma is kurvajó, nem beszélve a galaxisosról!




eztet csak így iderakom:

A Soros-zsoldosokat listázó Figyelő tulajdonosa három évig élt Soros ösztöndíjából




de télleg, ha csak egy ilyen lenne, de minden kibaszott hétre jut minimum egy. az életemre megesküszöm, próbálkozom, de nem értem, hogy lehet ilyen emberek mellé állni, seggüket nyalni és rájuk szavazni. hát leköpném magam és aláállnék bazdmeg. vagymi.



2018. április 9., hétfő

nemzeti tradíciók


a nép, ami mindig seggbe bassza saját magát
magyar népmese


- mi így szállunk le, JÓ?! - mondták, és boldogtalanul éltek tovább rohadó kis országukban.

vége


szóval én most eléggé csalódott vagyok és úgy érzem, hogy összetört a szívem. és nem is azért, mert kétharmad (az csak így simán 100% szürreál), hanem mert most már világos, hogy ez az ország nem az, ahol élni szeretnék hosszú távon vagy ha úgy hozza a sors, felnevelni a gyerekeimet. vagy nyugdíjba menni. vagy orvoshoz menni. vagy vállalkozni, vagy bármi.
anyám régóta nyomja, hogy menjünk, menjünk, én is és a tesóm is. nyuszó a legcukibb, ők is mindig mondják, hogy menjek, náluk lakhatok az elején, segítenek. és eddig mindig mondtam, hogy jóóó, igeen, tudooom, de hogy hát az van, hogy izé meg minden meg amúgy én elvagyok és szeretem tökre ezt az országot. meg hát egy dolog van (persze a családomon felül), a zenekar, ami itt tart, komolyan. mert melót, lakást, parkot, kocsmát, koncertet, kávézót mindenhol találok, de ezt az álmot csak itt és most tudom megvalósítani. és ez az egyik legcsodásabb dolog most az életemben. és a szüleim. most akkor a hetven felé közeledő szüleimet itt hagyom? ha bármi történik, bármi, akkor nekem napok, míg ideérek. a tesóméknak pár éven belül gyereke fog születni, akkor megint csak nem leszek itt? a kurva élete. de azt hiszem, ma reggeltől már nem élem meg megfutamodásnak. hogy nekem kell elmennem a saját hazámból, és itt hagyom, hogy szétbasszák és nem harcolok, hanem hátat fordítok. hogy nem teszek azért, hogy egy nekem is élhető helyet hozzak létre. és ez azért szar érzés.
szóval a terv marad, pár hét és felmondok. elkezdek aktívabban lehetőségeket keresni berlinben. ha megyek, nyilván berlin. sok barát, kurvajó város és relatíve közel van, olcsó repjegy, meg van vonat és busz is.

ma még hartbrék, aztán tervezés.



UPDATE: szóval csak hogy szomorú vagyok. nem is most a politika miatt, hanem hogy személyesen nekem ez egy jel, amit nem akartam meglátni. egy határ, amin nem akartam átbillenni, hogy jobban akarjak menni, mint maradni.



2018. április 8., vasárnap

menjetek szavazni!


mi már voltunk.

aztán csill :DDDDD
ez annyira zseni :D





2018. április 7., szombat


ha lenne egyszer egy bombám, már tudom, hová basznám le gondolkodás nélkül:





2018. március 31., szombat

drogpolitika


ezt egy ismerős osztotta meg, annyira hangosan röhögtem néhol fel, hogy ki kell ide is raknom.

- fehér
asszem először ezen nyerítettem fel :D

a dűhítő prolitológustól van.
"szír import meme"
i approve!